101030
.
-
Nem hittem, hogy valaha fognak rondább autót gyártani a Renault thaliánál...de sikerült... -
Orange County...és az Kaliforniában van :D -
SomebodyEra #68447 Igen, ez gyönyörű ez a lámpa. Még régebben kérdeztem myswift oldalon, hogy kinek a kocsija, én is megakartam kérni, de senki nem mondta meg:( -
Csocso, volt valami közöd az OverHauling, vagy milyen című autófelújító műsorhoz? Igaz, Oragne Country-t emlegettek, viszont az egyik családi fotón, egy rád feltűnően hasonlító arc mosolygott :] -
az a gyári lenne elméletileg, de valami brutális haszonkulcsal dolgozik, vagy valóban egyedi és megteheti mivel másnak nincs... Az eredeti japán lámpa, gyári xenonnal, 430euro, csakhát a fordított vetitési kép... :( -
aha. ingyenes szállítással 70 rongyból meglenne, legalábbis a króm, a másik 2k-val drágább(az nekem bután nézne ki az ezüstön), ami tekintve hogy másnak nincs, nem lehet rossz. Vagy rábeszélni tibszik-et hogy készítsen el egyett :) bontóban a gyári lámpa 15-20ezer ft/pár+projector és valaki aki beszereli rendesen :) -
SomebodyEra #68443 Amit először linkeltél, az miért kerül közel 1000 dollárral többe? -
SomebodyEra #68442 Project
Ezt mondod? -
az eddigi cégekkel én is tartom a kapcsolatot, ezt most találtuk meg, de nem lennék biztos hogy amit a depo-nak nem sikerült még megoldania azt egy amerikai cégnek sikerült volna-e már. Főleg úgy hogy ők is Depo-t árulnak.. Viszont a másik 1 projectoros angel-eyeos lámpa nem lehet rossz ha valóban müködik benne 60 dollár felárért a refi... -
SomebodyEra #68440 Én is érdeklődtem ez iránt a lámpa iránt(nekem is van egy fekete Swift Sport), és hát mit ne mondjak...senki nem tudott róla semmit mondani. Létezik, nem tudják, hogy van beállítva, nem tudják, hogy tudnak e hozni.... -
ICram, Csocso, nincs véletlenül swiftes ismerősötök kint? Vagy esetleg bárki olyan aki tudna infózni valamit egy cégtől. link
Erről a lámpáról kéne megtudni hogy valóban eu-s vetitési képe van-e (vagy esetleg full egyenes, ha már amcsiban árulják), mivel pár attól tartunk hogy ezt a baloldali közlekedésekre szánták (ez a japán sport lámpája), és a kapcsolat tartó elég furának tünik.. -
led. Szines. 600ft egy pár -
SomebodyEra #68437 Fehéret soha a büdös életben....
Nem tudom honnan vettem, hogy tököli vagy:) Valaki mondta, sőőt többen is -
Fehéret meg ne csináljon má' rá, ez nem szarfaszú opel kalibra... -
NYILVÁN lehet kapni E8-asra (vagy lehet mégkorábbi a 02-es) számlapot :DD -
A tököli reptéren szokott drift edzés lenni, max ilyen kontextusban hallhattad ezt tőlem :) -
zuglói vagyok :DDD -
Szerintem az mph-s és a kph-s müszerek közt semmi külömbség nincs, csak a számlap más :) csináltatsz rá egy dekorboltban fehér számlapos kph-s számlapot azt' kész :) -
SomebodyEra #68431 Walaki: ha jól tudom tököli vagy. Nem vagyunk ám messze egymástól(én szszmiklósi). Megnézhetnénk egymás autóját, engem érdekel a hacsi. -
SomebodyEra #68430 Holnap csinálok szép képeket, ma elmaradt:)
BMW 1502-es. Túl régi a LED-hez:D -
az tök jó
és hol lehet olyat kapni
képet -
muta muta -
ne kalibralgassal semmit.. vegyel mph sat es jegyezd meg hogy mennyi mph val mehetsz itt meg ott... egyszeru mint az egyszeregy
milyen autorol van szo?
ledes a hattervilagitasa mert akkor azt is meg lehet csinaltatni hogy mondjuk 25 mph ig sarga hatervilagitas
45 mph ig zold... majd 75 nel meg piros.. es akkor tudod hogy lakott teruleten csak sargaban mehetsz... autopalyan meg a piros csikban maszkalhatsz:D -
SomebodyEra #68426 Pedig olyan szépet találtam:) -
Mellesleg grat hozzá, képeket kérünk!!! :PP -
nem -
SomebodyEra #68423 Há hogyhogyhogy:D
Amennyibe került, azért megérte! Ez meg elhanyagolható, úgy gondolom(persze, orvosolandó) -
Akkor,hogy hoztad el?:D -
SomebodyEra #68421 Nem működik a km óra és nincs fordulatmérő a mostaniban. eBay-en meg csak mph-s van. -
Minek is?:D -
SomebodyEra #68419 Elhoztam az autót:)
Szép, meg jó, de van mit csinálni vele! Olyan buta kérdésem lenne, hogy ha rendelek eBay-ről egy MPH-s órával rendelkező műszerfalat, azt lehetséges későbbiekben kph-ra kalibrálni? -
Csak maszkaval voltam kedves
-
és akkor mi van? -
Ha abban nem is,de nyomatékban 3x annyi van mint neked. Lóerőben meg 2,5x
-
Hosszú nekifutás után kis hátszéllel karcolja a 147-et is -
mennyit megy a tied?
adatok:
-
Inkább menjen csak 150 ezret a motor, de ne vánszorogjon má' :DD -
143 -
km/h -