101030
.
-
Ja igen és a Miata elnevezés az USA piacon él, japánban roadster-nek hívják, nálunk meg ugye MX-5 -
wikipedia a barátod :DD
Amúgy NA -> bukólámpás, könnyű, tekeredik, NB -> nem bukólámpás, nehezebb de nem tekeredik, NC-> legújabb, picit nagyobb, de ugyanolyan élvezetes mint az NA -
MX-5 nél milyen különbségek vannak az NA,NB,NC között?
évjárat szerint vannak csoportosítva? ( 89-98 , 98-05 , 05-től )
Minden MX-5ös Miata vagy az csak egy csoportja? -
10ezer forint...mennyé már...az mióta drága?
-
Na hagyjuk már a butaságot...
Egy alkalommal el lett adva egy 528i és el lett víve szakszervizbe ahol értettek is hozzá.
Felemelték az autót úgy,hogy az alja fejmagasságban volt.A fényező srác körbejárta és az összes elemet megmondta rétegvastagság mérő nélkül,hogy mi volt rajta javítva,polírozva.
Aztán ment rá a számítógép amivel még azt is megmondták,hogy a műszerfal egyes csatlakozói hányszor voltak széthúzva...
Lehet,hogy én nem mondom meg ha rommá is volt törve de aki nap mint nap ezzel foglalkozik és ért hozzá az full levágja. -
Én úgy tudom h ha változik vmi a forgalmiba az 12 ezer!
Egyébként az autó szinének 10%a lehet más színű vagy egy teljes elem!(mondjuk ha megtört és cserélték) Szóval elméletileg ezeknél még nem kell változtatni a forgalmin meg nem is szólnak érte! -
n003 #68523 én tudok olyan suzuki kupás magyar bajnok autórol ami 3ból lett összerakva :DD -
egy bizonyos méret felett a matricát bele kell jegyezni a forgalmiba. pl ha van egy kék kocsid és van rajta egy kurvanagy fehér "sparco" matrica most mondtam valamit akkor annak elméletileg szerepelnie kell a forgalmiban. szerintem ennél a foliazasnal is igy van -
n003 #68521 lakcímváltozásom volt most és új forgalmi kellett de emiatt nem kell vizsgáztatni .. amúgy 6000 pénz meg 450 a nyomtatvány vagy miaszösz -
Akkor gondolom újra kell vizsgáztatni? Vagy jó pénzért átírják? Macerás azért. -
Főnököm lányának az X5-e fullra szét lett szedve az alapokig. Két kocsiból lett összerakva, nem mondanád meg róla, hogy egy totálkáros kocsi és egy németből behozott autóból van összetéve. -
n003 #68518 új forgalmi .. -
Forgalmiban mit írnak bele, hogy milyen színű a kocsi? -
ennek egyedul fenyezesvedelembol latom ertelmet, de annak meg mi ertelme h az ember egy becsomagolt autoval jar. akkor inkabb ne is menjen vele -
Ha normális fényző fújja, becsületsen, akkor senki sem fogja kérdezgetni, hogy mikor borult :) -
Nekem a motorháztetőn van fólia fényezés helyett...
Van különbség azért, a fényezés sokkal karcállóbb... -
de van
mert ezt akármikor leszedheted ha megunod és nincs telibe fújva az egész
eladáskor se kérdezgetik,hogy borulva mikor volt? -
n003 #68512 akkor marad a fújás ;) -
hivatalosan 20-25/elem
fusiban nekem 40-ért fújtak 3elemet+ hűtőmaszkot+gépi polír az egész kocsira... nincs különbség -
n003 #68510 nekem most modntak 250e ft-t a teljes autó fújására .. elgondolkodtató :) vajh itthon mennyi lehet? -
huhh... nem emlekszem.. mar hetek ota fent van a hir a neten.. nem emlexem hogy 1800 dodo volt vagy euro.. bar inkabb dodo
es 1000 dodo. -
fasza
?ft 1 ilyen -
fényezés helyett fólia...
-
én nem rendeltem
de ismerősnek nem küldték ki az előkifizetett drága 10eft-os polót
asszem angliából jött volna és soha nem érkezett meg -
bízd csak rám, vigyázok rá :PPP -
SomebodyEra #68504 Ok. Köszönöm. Talán sok mindent, ami kell, úgyhogy lesz munka.:) Sajnálom is, hogy pont most megyünk el, nem akarom itt hagyni. -
sztem meg majd ha rendeltél már onnan bármit is akkor ugass... -
sztem nem annyira
-
Olyantól rendelj akinek magas az aránya...;) -
SomebodyEra #68500 Általánosságban megbízható dolog ez az eBay? Nem vernek át? Nem nagyon rendeltem még semmit. -
Én most rendeltem rövidebb irányítókarokat tegnap vagy tegnapelőtt, kíváncsi vagyok mikor ér ide :)) -
még jel sincs rajta
1 ilyen kis simán elfér a bmw-n -
SomebodyEra #68497 Pénteken elutazom egy hétre, de azért szeretnék már rendelni valamit. Kérdésem lenne, hogy ha megérkezik egy hét múlva és nem találnak itthon, akkor mi történik? Megy vissza a postára és majd átveszem? -
Valtozo. Attol fugg honnan, es hogy milyen postaval adjak fel. Ha siman USPS akkor 1-2 het, ha UPS, akkor 1 het kb, de valtozo. Fugg a vamosoktol is, hogy mennyit ulnek rajta. -
SomebodyEra #68495 Ha eBay-ről rendelek valamit, az hány nap alatt ér ide házhoz? Változó? -
"de sok ember azt hiszi valami spec változat"
es ez neked szamit? Kepzelem hany sztritracsing matrica lehet a german carodon. -
CSOCSO nem tudod veletlen, hogy mennyi a kontener amcsibol europaba? Hany auto fer egy ilyenbe? 2 ugye? -
n003 #68492 nem akarok megbántani senkit de nekem az ilyen m-jelvényes kivagyiság szánalmasnak tűnik :| -
Valamelyik nap láttam egy olyat...annyira nem is szörnyű....de ez a tália...hát bazmeg...okádék... -
azt hittem hirtelen, hogy SX4 Sedan :S