101030
.
-
Éppen azért harmatos... -
szieszáj #69014 vótmá lányok ? :O:O -
amugy most latom, hogy forditva van rajta a cisllag az orran :D -
Nem olyan nagyon dragak ezek. Nem kell tul sokat rapakolni a mostanimra hogy, hogy ilyet tudjak venni. -
50 év ÉS meglesz:D -
Ilyet, de ez meg a tavoli jovo :)
-
Leszarom a fogyasztast :D Ha 20at enne akkor sem erdekelne. Sot lenyegeben amit akarok helyette tobbet fog enni joval :D
Nem tudom tarolni, es nem akarom, hogy szetrohadjon a tulajdonomban. Sajnos vannak rajta kisebb lakatolasi hibak, aho la festek puposodik. MEg mint emlitettem szeretnek majd kesobb egy masikat. Egy 4.5os W108as Mercit :) -
Hat az viszont a kocsi 1100 kg korul van. -
sokat fogyaszt -
Miért adod el?:o -
ELVILEG amit most találtam 138Le az a motor...hát elég halovány...:DDD -
Mondom Granada motor van benne :) 2.8as injektorost akart volna, de nem talalt csomo ideig, aztan elege lett, es megvette ezt. -
Hopp dekár hogy nincs visszavonás gomb, volt :) Capri RS az :)) -
nem 3 literes karbis? Capriban ez volt meg 2.8-as injektoros... -
Hófehér alap + kék csík orrától a seggéig, na az bejönne...
-
Ahh nincs annyi. Mercim 185 injektorral duplavezermutengellyel. Amit amugy eladok. :)
Olyan 130-140 lo korul lehet, ha jol tudom. Az injektoros 2.8as Ford motor volt 160 asszem. -
Az mennyi, 170-180Le? Le kéne fényezni pirosra két fehér csíkkal ^^ -
Aha. 2.8 karbis. Granada motor van benne. -
Reméljük :) -
V6? -
Borg #68995 Egyébként "tudjukkivel" mi lett? Eltiltották végre a nettől?:D -
En is ezt mondtam neki :)
O is biztos szomoru, mert eleg sok penzt beleolt abba a kocsiba. Full motor general, teljeso belso karpitozas, meg csomo aprosag meg. -
JÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚJ akkor még "mázli" is :DDD Bár ha én raktam volna így oda a hacsit lehet azóta is a szobámba zárkózva sírnék XDDDD
Én múlt pénteken forogtam majdnem be a szembejövők közé az erzsébet hídon...mentem fel rá a hegyalja út felől, nem is gyorsan mert integettem jobbra ismerősöknek, 3-asban 50 körül gázzal fordultam rá...és a bukkanó tetején vettem észre, hogy fel van locsolva (4 hete nem esett, és rálocsoltak a porra) úgy ment el a segge keresztbe, hogy öröm lehetett nézni...bár én beszartam egy kicsit :DD -
Kifolyt valami szar egy teherautobol, es azon megcsuszott a kocsi, es megpordult parszor, illetve nekivagodott a korlatnak. De oda van irva reszletesen, hogy mi is tortent. -
Ugyis lakatolni akarta a kocsit, szoval mondtam neki, hogy legalabb a biztosito fizetni fogja :) -
Jól befordultak a tappancsok...mit csinált? -.-''' -
Jájj :/ Ott lesz egy hátsóhíd csere...Meg felnijavítás...meg némi lakatolás...ANNYIRA szerencsére nem vészes, de szar látni... -
Unokatesom Ford Caprija.... :/ -
Bármivel lehet úgy közlekedni, hogy élvezetet okozzon, hiszen maga a vezetés is élvezetes :D De innentől az jön képbe, hogy ki mire vágyik...:) -
a gázolaj is drágul és 2.0-val is lehet takarékosan közlekedni, akárcsak 1.4-1.6ossal drágán.. De aki hgt-t vagy akármilyen autóból gyári sportosat vesz, nemhiszem hogy túlzottan izgatná hogy mennyit eszik egy autó vagy esetleg évente pár ezer forinttal többet kell fizetni a biztosításra vagy teljesítmény adóra. Az az élmény amit cserébe ad a 150 ló... :) -
Igazából a 2 literre értettem, hiszen most sem 2fillér a fenntartása (teljesítményadó, biztosítás, fogyasztás). A Bravo meg szerintem még pont az a kategória, amivel nem azt mondom, hogy sportosan, de biztonságosan el lehet közlekedni egy 1.4-1.6-ossal. A benzin pl mint tudjuk drágább lesz, olcsóbb nem. De mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy mi a fontos, mi nem, mi éri meg neki, mi nem. De amúgy is, hogy jövök én ahhoz, hogy mások pénzét osszam be!:) -
Szabi1991 #68984 én meg egy C6 Targát látok minden nap, egy szőke csaj szokta vezetni, de néha Mustangal járkál.. :D -
Tudjuk:) -
Halli, Máté, én múltkor ismerdfelbe ám nem akartalak megbántani:) -
errol jut eszembe.. lattam valami corvettet vmelyik nap... narancsszinu volt. azt hittem hogy sima corvette bodykittel de fullosan at volt csinalkodva.. hasonlo kerek segge volt mint egy TVR nek.. persze nem lattam belole sokat es megjegyezni se tudtam nagyon mert szembol jott, fingom nincs mi volt az -
Takarodj!A hülye reklámoddal együt! -
Azért Opel mert Európában a Chevrolet nem egy drága márka ezért nem szeretnék,hogy drágának tünjön ha jön a Volt.Ezért lesz Opel.De a többi mind Chevy lesz:) -
DJ BP #68977 hát ezaz, gyakorlatilag miben lesnek másak egy Opelnél? :) -
Aha.Ha lesz írok:D -
Szabi1991 #68975 szal ennél nagyobb, tisztább kép :DDD