101030
.
-
elbaszott egy A4-es -
"Magyar vagy te vagy?"
:D -
Nekem sírhatnékom van a gyönyörűségtől, ha meglátok egy X6-ot... -
Szerintem szép. X3-tól fényévekkel :) -
egyenlőre még én sem tudom hova szeretné megoldani, de ért hozzá a srác, tőlem csak az anyagot kapja :) Ilyen autói vannak/voltak mindig is.. A legutolsó pl új FX45 volt, új A8asa is van még, longos verzió, szóval soha nem volt szegény :) -
Isten ments :D -
Hallgassuk meg, mit mond erre Maszka :D -
ez az X sorozat egyre rondább. :| -
Miért, a BMI-vel mi a baj? Független tapasztalt sofőr hasonlította össze külön-külön is mindegyiket... -
Skoda Octavia Facelift
Audi A1 Sportback Concept
-
Lambotghini Estoque Concept
BMW Concept X1
-
Lehet, bár itt nekem inkább az NSX jön be...
hangja, megjelenése, mindenképp jobb, ez az új GT-R nem az igazi szerintem... -
Teljesen baromság iesmiről beszélni, mert sem megerősíteni, sem megcáfolni nemtudja senki, max ha egy független tapasztalt vezető menne mindegyikkel, akkor aztmondanám, hogy igen, ez összehasonlítás, de így...
-
Pontosan! Múltkori teszt: Murci, Corvette, R34, STi specc... Az STi haladt legelöl feltartva a többi autót, mindegyiknek gyorsabb volt a körideje még úgy is, hogy feltartották őket! És a végén a STi-t hozták ki győztesnek, enyhén szólva röhejes... -
Nyilván kicsit tolják azt amelyiknek "nagyobb a hátszele" de mondom, itt a Lambo nyert :) Meg azért a belső felvételeken nem az látszik, hogy a többivel sétakocsikáznának :DDD -
Borg #69601 Azért az ilyesmi (főleg bestmotoring) videóknál eléggé az nyer mindig akit akarnak hogy nyerjen :) -
Konkrétan láttam összehasonlító tesztet amiben volt NSX Type R, 911 Turbo, 911GT3 RS, Gallardo Superleggera, meg a GTR...a Lambo nyert végül, de kb. állva hagyták az egész mezőnyt a GTR-el...(és a lambo 400 kilóval könnyebb, mint a Nissan) -
Úgy mondom mintha lenne bármiféle közöd vagy tapasztatottad vagy akár összehasonlítási alapod... -
hat szerintem ezekkel a xenon szemparokkal eleg feltuno jelenseg, nem igazan van hely hova rakni azokat amik neked is vannak, bár szép de kár vólna kókányolni mondjuk két luka a lökhárítóba. -
beszéld le róla:P -
baromság, tényleg ennyivel gyorsabb... -
a tulaj akar rá hogy észrevegyék messziről is.
redbull: nem én fotóztam hanem a tulaj és hogy hol készült a kép, nem tudom -
Ezt a Sky-t pl. nem kúrták el, de nem is magyar...:))) -
Azt lehet tudni, hogy egyáltalán, hogy működik ez? Van egyáltalán valami felügyelőség akik megvizsgálják, hogy tényleg gyári-e az autó, vagy simán minden cég mond egy időt és kész... ?! -
Hmmm... Érdekes cikk, lehet van benne valami, bár ki tudja... -
Hmm hmm.. -
Ezt te fotóztad? Ha igen helyileg hol? -
Ne gagyizzátok már szét...ehhez nem illik hozzányúlni... -
Olyan ledes DRL fog rákerülni mint ami nekem van, ha megálmodjuk hova... :) Nem gondoltam volna hogy ilyen hamar lesz Magyarországon -
elbaszott egy lampakortet csinalnak ezek a csinaiak -
én nyugodt vagyok, mert mindig BMW-s videókat nézek :D -
Nyugi! Nézz meg egy pár BMW-s videot, az hátha megnyugtat! :-))))) -
halmaozo
:D
te kezdted ezt a f@szságot ne feledd
játszott itt az agyad semmi mást nem csinálsz
most akkor menőnek képzeled magad ezek után? -
"helyírást" -5 pont
"erre értettem ha emlékeznél" vesso hianya -2 pont
"az arra ment hogy pár helyen hibásan írtál" szinten -2 pont
"magyarul és nem használsz soha ékezetet pedig ez magyar fórum" halmaozott vesszo hiany -4 pont
Jol van fiam. Talalkozunk a potvizsgan.
Ebbol megint te fogsz szarabbul kijonni, ezt most megmondom.
40* leirtam mar, hogy azert nem irok ekezettel, mert amerikai billentyuzetem van, de ha visszaolvasol lathatod, hogy regen CSAK ekezettel irtam. Ez a probalkozasod sem talalt celba.
"Made In PRC én erre értettem
manapság sok cuccot gyártanak ott"
Ennek meg nincs semmi ertelme. Ossze-vissza beszelsz. Ne probalj kamuval mentegetozni.
Na megyek aludni. Ki kell pihennem a faszsagaid. -
a magyar helyírást nem erre értettem ha emlékeznél az arra ment hogy pár helyen hibásan írtál magyarul és nem használsz soha ékezetet
pedig ez magyar fórum
Made In PRC én erre értettem
manapság sok cuccot gyártanak ott
amúgy ezt miért ide nyomatod be mikor ez teljesen offtopic -
Súlyos... :) -
Ertekelem az erolkodesed, de ez ide meg mindig keves. Majd holnap megprobalod ujra. -
Diszlexias vagy?
ja meg 2 dologra vagyok kivancsi.
1. Miota magyar szo/rovidites a PROC? Ergo mi koze ennek a magyar helyesirashoz? Kb annyi, mint neked.
2. Mi a bajod a PROC-val? Meselj mar egy kicsit. [URL=http://en.wikipedia.org/wiki/Proc]Csak halkan emlitem meg: "The People's Republic of China, often abbreviated PROC"[/URL]
fail. -
Hány csillagot kapott?
-
en meg most sem ertem, hogy mit akart mondani.