101030
.
-
hagyjad,teljesen felesleges bármit is mondani neki :D -
Amúgy megérdemelte volna hogy kigyulladjon és porigégjen-lehetőleg a baromjával együtt! -
Olvasd el ujra. Aztan ujra, es ujra. Aztan radobbensz, hogy nem erted, na akkor inkabb hagyd a francba. -
ez nem bmw hanem merci
az meg neked van :D utánozd őket te+ -
de mégiscsak "german car"-ig jutottál :P -
ilyenről még sose hallottam,pedig személyesen is ismerek jópár tulajt...hengerfej probléma,na az gyakori ha nem vigyáznak rá. -
haweromnak meg 524TDS van E34
össze volt törve egy +524TD-ből
maga rakta össze, azóta is tökéletesen működik (1éve)
és keveset is fogyaszt
1994-es ha ól emléxek -
BMWbol meg szar. -
ez szuper
én európai autó párti vagyok és abból is német
németből meg BMW :D -
Az amerikaik álmaiban basznak ezek oda 1 Ferrarinak.
Mind kettő egy olcsó sportkocsi, nagy motor+kasztni oszt jól van felfogásban.
Lehet 3x annyiba kerül 1 ferrari mint 1 Corvette, de kicsit más kategória is. -
Ja en is megszorongattam vele a mezonyt PS3on a Gridben :D Tanusithatom, hogy CSOCSO igazat beszel :) -
Nem megy szarul, csak kanyarodni nem tud :DDD -
Széria mi?-hagyd már a hülyeséget!
A corvett szar,a viper meg ultraszar!Bárhol leírják,milyen is lenne egy 8 literes nyomórudas teherautó motor?
-
Haverom jó 10 éve járt egy 524 td-vel,elszállt egy panel ami az adagolót vezérli csak az 250 ezerbe fájt neki.Még ezer baja volt .
Lehet hogy szart fogott ki,de fél évig bírta bukott vagy egy millát rajta. -
DJ BP #70123 áhhh, ez csak 846 méter volt, a 3 keréken gurulás csúcsát egy E30 tartja :D -
jol nez ki.... a viper meg szarul megy kifejezst hagyjuk mar.. az hogy a legtobb ember nem tudja uralni a vipert az egy dolog.. egy jo sofor megszorongatna egy ferrarit a palyan vele... ahogy egy corvette is odabasz egy ferrarinak -
Ezt csinalja meg Maszek egy bimmerrel :D -
e28 524 td,6,5-7,2 fogyasztás vegyesen,ezt produkálja immár 14 éve,ezalatt egyszer lett a motor felújítva. van mégegy ilyenünk azis bőven eljár 8 alatt. viszont sokaknak eszik 8-9 litereket,de akikkel egyéb Bmw fórumon beszéltem,mindenki 7 liter körül írja le a fogyasztást. egyáltalán nem szar motor,ha normális gazdája volt mielőtt használod. széthajtott példány ebből is van (szinte már csak az... ) , persze hogy azok szarok,de egy széthajtott hacsi is szar,és minden amit igénytelenül használnak... -
Szerintem kanyarban is harapná.. :P -
Ja, egyenesben gyors mondom :))) -
Azér ráharapna a hacsi popsijára -.- -
Viper is szarul megy, csak egyenesben gyors :DDD -
Siman a Challanger kene. Sokkal pofasabb. Meg ha szarabbul is megy. -
én úgy fogalmaznék, hogy a 123 elmegy darált zsírkrétával is 9-ből ... -
Mondjuk zoldseges meg allolampas dizelek is tudnak gazolajat zabalni, ha kicsit viseletesebb az adagolojuk. De az 524-es meg gyari allapotaban sem tudott ilyen fogyasztast. Az biztos. -
:DDD -
8-9-10 az
tapasztalat...
sok kocsihoz volt már szerencsém, de az a 2.4d és td blokk a top 3 fos között van. bár ez lehet betudható a sok futott km-nek -
Dodge Challenger SRT10: Viper helyett?
A Viper jóval fürgébb lehet ugyanazzal a motorral, nem sok értleme van, de lehet kell majd valakinek... :) -
DJ BP #70109 látom el vagyunk Maszkásodva
Ne figyeljetek rá inkább -
Kedvencem az a rengeteg funfact, amit betud bofogni.
"sok rekordot megdontott"
"vilag legjobb aerodinamikaja"
"jo minoseg" stb.
Teljesen ertelmetlen, oda nem valo bebofogesek. Mondhatni "kiaszarterdekel?" -
Az a szörnyű, hogy nagyon szorgalmas is.. És ezen a szar SG-n nagyon jól megtanították google-t használni.. Botrány.. -
Ismerek par nagyon buta lanyt, de Maszka lazan uberelne oket. -
"Vegyes fogyasztás 5.7 liter/100 km"
Muhahaha :D Mibol? Motorolajbol? -
nekünk 240 ezer km.És nyáron volt 8 éves az autó. -
Ami a hajtásláncból összesen a váltóra igaz, minden más új benne :DD -
Enyémben még "csak" 220 ezer van :DD -
200.000km az elég halvány, annyit akármi elmegy.. Magyar használtautók nagyrésze bőven felette van, csak ugye sokat pörgetnek, ezér mindenki azt hiszi, hogy 200k fölött nincs autó :DDDD Télleg használtautón van 200k feletti eladó autó??? A legtöbbet olyan 120-150-180k körül árulják, kortól függően.. :D -
Egyik ismerősnek van egy opel comboja (1.7D, isuzu) 200k km-rel! eddig a kötelezőkön kívűl semmit nem volt csrélve semmi! Vagyis volt de az nem a motor hibája miatt! Elcsapott egy állatkát és szétment a hűtő! meg hát én is hallottam h az isuzu motorok igen strapabírók! Talán nem véletlen de úgy hallottam h a toyotának elég sok köze van az isuzuhoz! :)
Ja meg régen beköltözött a motortérbe neki vmi állat és szétrágta a hangszigetelést! :D -
Hát 14-es jahh, nemtúlnagy, de szerintem nemvészes...
Szerintem meg nemis nagyon kell rá nagyobb, simán jól néz ki így...
Az 50 lóerővel meg úgyvagyok, h jelen pillanatban nemis nagyon kell több, ha szerzek valahonnan egy TD adagolót, akkor megy vissza a turbó, normál közlekedésre bőven elég az a 70-80le is, nemversenyzek, meg izmozok, nemvagyok az a típus. Haver 1-es golfja is kb ien szinten van ültetve, de max fekvőrendőröknél, meg vasúti átjáróknál kell óvatosan menni, hálaistennek amerre gyakran járok itt a környéken, nagyonsok utat újítottak fel, vagy újra aszfaltozták az elmúlt években, és megvagyok elégedve itt a környéken az utakkal, persze van néhány rész amihát... hagynémi kívánnivalót maga után -
Első lököst (ill. a helyét vagy nemtom) kicsit igényesebben is megoldhatták volna..