101030
.
-
Arra jók amire tervezték.Olcsó autó ami megfizethető!A Thalia az egész pofás. -
DJ BP #70258 azért az irigylés nem egyenlő a forduljon fellel :) -
Förtelem mind kettő...
-
Én ezeknek szoktam mutogatni, hogy fasza az autó, mindig megköszönik :)) -
'had irigyeljük már"
-engem meg max az autó érdekel,a tulaj teljesen hidegen hagy.
Ha meg látom hogy valaki villogni akar,még a kiváncsiságomat is legyőzőm./nehogy már örüljön/
/A vagyona alapján persze én sem mondanék véleményt senkiről-mert ki tudja lehet hogy egyszer én is ultragazdag leszek,és akkor nekem is rosszul fog esni!
./
-
DJ BP #70254 mert aki sok becsületes munkával nő ki nagy cégtulajdonossá, azt eszembe sincs irigyelni, munkát ad másoknak, meg azért is mert annyit melózik, hogy kilóg a bele, belekerül egy mókuskerékbe, legalábbis akit én ismerek.
De az lyesmi gyerekek nagy eséllyel válnak tetűvé... -
DJ BP #70253 Tenni kellene érte, that's all...
Hát ez a lényeg. Valószínű most se azt szóltuk meg, aki megkereste ezt a pénzt, azt meg had irigyeljük már, ha már villog vele -
Nem rossz. :) -
Na jó, de azért az országon belüli problémákat ne húzzuk már rá néhány tehetősebb újgazdagra, ha félretesszük az irigységet, és reálisan gondolkodunk, akkor a gondok gyökerét fentebb kellene keresni, a döntéshozói szférában. Inkább az az általános mentalitás, hogy nekem nincs pénzem, másnak se legyen, ha meg van, akkor a k. anyját :) Tenni kellene érte, that's all... Na de ez tényleg off már- -
arabok má dolgoznak a dzsítíárokon :)
-
Borg #70249 Igen, ez az általános mentalitás, ami egyátalán ide vezetett, abba a pénzügyi szarba amiben most is vagyunk. Na de ez már más lapra tartozik. -
Jó a kipuffanó 
-
és azért mert neki van 20 millája kidobni az ablakon, mi köze van ahhoz, akinek nincs egy napra 500 forintja sem? Neki telik rá, megveszi, élvezi, akinek nem, az nem. -
"Brazil-e" vagy?
-
"jók jók, de a mai autók sablonok."
Értem én hogy gőzgép, de mi hajcsa???? -
Borg #70244 Ja, irigykedni nem kell, azt megteszi a világ 40%-a akinek naponta 500ft-ja sincs, míg ő a 22 millióját is az ablakon dobja ki. -
'Hibalista:tetőablak hajtása"
-a képeken nincs is tetőablak!
-
Fittipaldi alufelnis ültetett fekete főnök xDDD -
Népítélet-újabb gyöngyszem.:) -
Nem irígykedtem, bár hogy most mondod elviselném az autót...
-
Szabi1991 #70239 a fehér napszemüveges a BMW-vel volt (ha jól emlékszem) :/ -
nem biztos h az a tulaj aki melette all
amugy meg tokmindegy lehet nyert a lotton es onnan van ennyi pénze, nem kene irigykedni. -
A videó képe alapján tipikus kemény diszkós *fütty*. Ha nem, és jó arc akkor tisztelet, de elsőre nem ez jön le... -
Borg #70236 Miért vagy ilyen előítéletes...
Biztosan arányban van a vagyona a társadalmi hasznával. -
Hááá az az újgazdag taknyos a tulaj...lál.
-
Szabi1991 #70234 jóvanna, amikor megláttam hogy ott van, 2 percel később már indultak is... -.-" -
Borg #70233 Csodálatos videó :D -
Szabi1991 #70232 élőbe qva jó hangja van a GT-R nek, és nagyon-nagyon szép is :))
-
Unatkoztam.. :( -
dieselG #70230 ic ram, most olvasom hogy neked is Mercid van, nem is akármelyik. Sok sikert a kiszemelthez, tényleg gyönyörű! :D
Utólag is köszönöm a bontókat.
Most vettem kézhez az immár az én nevemen levő forgalmit. 2.2-es benzinmotor ellenére egyáltalán nem vészes a fogyasztása (8,5-9 lityi), de nem is a fogyasztás volt az elsődleges szempont mikor autókat kezdtem nézegetni két hónapon keresztül. Van tekintélye, pl. autópályákon végre nem próbálnak levillogni 160nal a vadbarmok, mikor 140nel haladok egy kamionsor mellett, hanem tisztes távolságot tartanak... Gyönyörű brummogó hangja van, és mindössze az a bajom vele, hogy nincs hátsó ablaktörlő, valamint nincs időm elvinni teljes polírra, mert napfényben azért látszanak a korábbi karcok előző tulaj által. Egyszóval imádom!
-
??? most ezt minek irod? belinkelt egy poenos videot... -
Egészen pontosan 2 hsszel előbb volt. -.- -
dieselG #70227 Visszaolvastam a topikot mert jó ideig nem néztem erre... #70121-ról annyit, hogy HÁROM RÉSZBEN METÉLNÉM a pöcsét annak aki így kínozza a baby Mercit... szívem összeszorult. Pontosan ilyen kinézetű az enyém egyébként, na természetesen épen. -
öregember #70226 video -
Ilyenkor beakarsz nyalni valakinek? :D -
http://www.youtube.com/watch?v=HivMlD3kf6g -
rendelj :DDD -
maszka alkot -
jómunkásemberek xD -
simán eltudom képzelni ezek után:D