101030
.
  • SötétBarom
    Mindig van fölös 1-2 millám benzinre

Örülök, ha nagyritkán teli tudom tankolni..
  • desigo
    lassan érdemes lesz pár köbméteres hordót beszerezni :)

Hatalmas áresés a benzinkutakon
  • DJ BP
    na Alfák is egyformák lesznek, f*sza...
  • cement
    mito streched out
  • GregSB
    Alfa 149:

• fifi
    oké ez egy a maradék sokezer furkóból...
  • Kicsizoli
    Fordítva... a citrom a mercit lenyomja...nem érdekes...sorry
  • GregSB
    Izé, most nézem te azt írtad hogy a régi Minibe raknának. Hát azért ez se rossz :D
  • GregSB
    "De a legjobb az lenne, ha a regi Mini karosszeriaba raknanak bele modern villanymotorokat :) Na azt birnam :D"

Csak kívánnod kellett icram :DD

204 LE, 8,5 mp alatt van 100-on. 2,5 óra alatt töltődik fel és 150 mérföldet lehet vele menni egy töltéssel.

Asszem megszületett az instant get városi autó :D

• pszihopata
    A 2.5 turbót?

De hagyjuk már ezt,én nem erről beszéltem!Én csak leírtam miben mások,meg akartok győzni hogy az egyik összeségében jobb mint a másik?

Kinek mire van szüksége ennyi!A merci szívósságát eleganciáját is szeretem,és a citroén ötleteit is.

• GregSB
    A Hamann M6 tulajdonosa server hostingal foglalkozik ha jól tudom ő az egyik legnagyobb Mo.-on. És igen, fiatal. Még 30 éves sincs talán.

Ebből miért következik a legtöbb embernél hogy "újgazdag köcsög" aki a kisujját se mozdította meg hogy ekkora vagyona legyen? Én úgy tudom hogy igen komoly üzletember, és szerencséje is volt. Ne legyünk már irígyek plíz vagy legalábbis ne ítéljünk már úgy hogy semmit nem tudunk a srácról!
  • Kicsizoli
    Szerintem még a 300 is lenyomja...
  • I.C.ram
    Jo persze. Teljesen mas stilus a ket auto. A Merci a konzervativ elegans, mig a CX meg inkabb extravagans korszellem-auto.
  • I.C.ram
    Najo Turbos... Ne a leggyengebb 2.6oshoz hasonlitsd... Az is csak valami 160-170 le. 2.8-as meg 185. Azt talan lenyomja, de egy 300-ast mar tuti nem. Max az elejen.
  • pszihopata
    Egyébként nem mondom hogy jobb egyik vagy másik,hanem hogy másban jók.
  • pszihopata
    Turbót /benzines gti/ vezettem is,lazán lenyomná őket!
  • I.C.ram
    Mondjuk azt ne probald velem elhitetni, hogy egy 1450 kgos CX jobban fog menni a legerosebb 120 lovas motorjaval 2.4, mint egy 1560 kgos 126os egy 160 loeros 2.6-ossal :P
  • I.C.ram
    Gyurodesizona eleve Merci szabadalom. Kicsit elorebb jartak akkoriban a Mercik a biztonsagtechnikai megoldasokban, mint a tobbiek. Nem kell ehhez legzsak.

SEL-t kell venni, abban van hely boven hatul is :P
  • pszihopata
    Az első sorozatgyártású légzsákos kocsi,mondjuk az 560-ban benn is volt,de a fapadnál felejtő!

A cx is modern tervezésű kocsi,még ha a biztonsága jobb is egy w 126-nak,/tegyük fel/ akkor is van sok hátránya is.

A csomagtartója pl. nevetségesen kicsi,belül sem igazán nagy.
    A cx-el jobban lehet télen közlekedni,fel lehet emelni rossz úton lehet sűllyeszteni autópályán.
  • I.C.ram
    Nem a puszta tomege miatt biztonsagosabb. Hanem mert eleve sokkal biztonsagosabbra terveztek. 126os egyik fo erenye, hogy a kategoria legbinztonsagosabb autoja volt.
  • pszihopata
    Akkor járjunk kamazzal!
    Mert a 126-os fapad max csak annyiban jobb a cx-nél,hogy nagyobb a súlya.

Gondolom te is emiatt jársz azzal amivel!
    Azt viszont ne felejtsd,hogy egy mai swiftben jobbak lennének az esélyeid!
  • I.C.ram
    Csak mondjuk ott van meg a biztonsag is :P Egy 126osban tuleled azt, amit egy CXben nem. :P
  • pszihopata
    Na látod itt jön be hogy pl. német v. francia.

Ha már a kortárs cx-et nézzük,ugyanennyi pénzért adott pneumatikát-légkondit-minden szirt-szart,sokkal nagyobb csomagtartót,és még 3 literrel kevesebbet is evett ugyanolyan menetteljesítménynél./-400 kg,és 2 henger/

Ha valaki újonann veszi és hamar eladja nem érdekli a presztizs,lehet hogy az jobb választás,aki viszont 20 évig szeretné használni,és tekintélyt akar annak a merci való.
  • Borg
    Az hogy a kelet európai az olcsósított, csak pr bullshit.

Valójában azt adták közelebb a bekerülési árhoz, a nyugat európai elektromos ablakemelősön meg jóval nagyobbat szakítottak, hiszen oda adnak el többet, tehát az a fontosabb modell nekik bevétel szempontjából is.
  • I.C.ram
    Ja tudom, hogy volt. De azthiszem csak a 2.8-as meg 2.6os motorral szereltekben.
  • pszihopata
    Írhattam volna azt is,de a 126-ost is adták tekerővel.Egy haveromé olyan volt,mindíg azzal cikiztük hogy egy swiftben több az extra!

• I.C.ram
    W124-re gondolok.
  • pszihopata
    Ja w126 keleti piacra Menj már!Mert egy csomó készült tekerősben-inkább német hülyeség!

Maguknak is legyártották a fapadot simán!
  • I.C.ram
    De pl az olcsositott kelet-europai piacra szant Merciknel meg ott is tekeros ablak volt, ahol a nemet piacra szant valtozatnal alapfelszereltseg volt az elektromos ablak.
  • fifi
    ettől függetlenül az elektromoshoz 3-ad annyi anyag kell.
    elektronikát meg ugye mint tudjuk lófasz költségért gyártanak a 6ezer forintos kisker árú divx-es dvd lejátszók korában.
  • pszihopata
    Amúgy ez ma is divat,némely kocsi szoftverprogramja ad mondjuk 10 lóerő plusszt,ezért kérnek fél millát.

Egy szoftverért!
  • pszihopata
    A mazdámhoz van tekerős szerkezet és elektromos is,ha látnád a kettőt akkor megértenéd.

Sokkal több anyag kell a kézitekerőshöz,több munka beszerelni,és mennyivel drágább gyártatni kétfélét?

Vagy mikor létezik az 5 sebbeséges verzió /németország 80-as évek/ távtartóval legyártani ugyanazt a váltót 4 sebességesben.Egy fogaskerékpár biztos nagy különbség mi?
  • Borg
    De nem kell tekerő :)
    Az elektromos cuccokat meg hugyészaré előállítják kínában, és ezerféle cuccba ugyanazokat teszik.
  • I.C.ram
    Miert lenne olcsobb legyartani egy elektromos ablakot?

+ legalabb 2 db motor + mechanikus emeloszerkezet, amit a motor hajt + kabelezes + legalabb 2 db kapcsolo.

Nem hiszem, hogy olcsobb lenne.
  • DJ BP
    tudod hogy vannak akiket baromira nem izgat ez? :)

Ahogy én se vennék A3 Audit annyiért, mert a presztízs engem nem vonzz, míg van akit igen
  • R0zs0máK
    A Laguna orra is iszonyatosan ronda :DDD A segge is csak azért szép, mert az Astonokra hasonlít :)))
  • pszihopata
    Nana ezek tudatosan így néznek ki!Mi lenne ha szebb lenne egy thalia a lagunánál?

/Ez pont olyan mint régen az ablaktekerő,legyártani olcsóbb volt sokszor az elektromosat,de felárat csak akkor kérhettek ha van manuális is a kínálatban./
  • R0zs0máK
    Ja jópofa....jó' pofán kéne b*szni aki ilyen szart kiad a tervezőasztalról...
  • Borg
    Förtelmek is.
  • DJ BP
    teljesen igaz.
    Ennyi erővel az amerikai átlagszedánok is förtelmek, azok is olcsók de semmi több