101030
.
-
dieselG #70502 Én egyszer egy kölcsön Toyota Hiace-szal (céges) mentem az Esztergomi úton, két-három magas fekvőrendőrön átbukdácsoltam lassan, majd az utolsónak vélt után már nyomtam neki, mert késésben voltam... kb 50 méter után volt még egy, amit az utolsó pillanatban vettem észre, és úgy jártam mint te... satufék, nagy koppanás, leért az első lökös mikor a felugrott első kerekek ereszkedése szinkronban került a felütő hátsó kerekekkel... utána kiszálltam megnézni, lökhárító alja megkarcolódott, ránézésre semmi baja nem lett a futóműnek. Azóta műszaki vizsgán járt az autó, hibája nem volt 650.000 kilométeresen, le is kopogom, bár rég nem ott dolgozom -.- Japán autókban se gyenge futóművek vannak, de nem vagyok se német (bocs, GERMAN CAR), se japán, se amerikai autó fan.
Maszka, erről beszél Walaki... -
ha nem jöttél volna rá, azt akartam éreztetni hogy semmit nem ér ilyenkor a sok le ha nem használhatod ki ilyen utak mellett -
n003 #70500 hmm .. biztos a marhák voltak .. és jót röhögtek a sok marhán aki azon a marhacsapáson baktatott
:| b34 -
ez mind megvan ember... de hogyjön ide hogy 100lóerő is soklesz, amit írtál...
-
De az nem ilyen volt csillagbogár, hanem egy 12 centi magas szörnyedvény... -
n003 #70497 meg :DD 40 perc szervízpark volt .. gondolhatod mekkora nézősereg volt és mindenki leesett állal nézte mit dolgoznak a szerelők -
azért, mert mer Walaki új fűtőművet akar beépíteni azt írta
és hogy majdnem elérte neki a spoilert 1 ilyen -
nem lakott terület volt
és 120-al mentem csak sikerült 80-ra lassítani
semmi jelző tábla
sokat jártam arra
emlékezettből vezettem és csak úgy poénból rakhatták lehet ki mert erre marhatelep van -
egy kis duct tape mindent megold XDDDDDDDDDDDDD -
n003 #70493 a kedvenc történetem az ilyen futóművesek között az amikor 94-95 ben a null pont lőtéren rallye-n a wittmann ment egy félig gyári golffal .. magyarok interjuvolják egy tomáccsal mi a háttérből hallgattuk .. azt mondja hogy "van egy kis gubanc a futóművel de a szerelők majd megoldják" .. lol a kis gubanc az volt hogy a bal első torony kb 10cm pupott nyomott a motorháztetőbe :O basszus és a szerelők tényleg megoldották!! :O :DD -
Hát... aham, bár nemértem az előző kommented hogy vezet ehez, dee aham, király lehetett...
-
2hónapja a Swift-el a Mecseken a tv torony irányába mentünk,jó szar út van,mentünk olyan 100-al tuti,egyszer csak egy nagy csattanás,azt hittem az ölembe szakad a műszerfal,szinte szétszakadt az autó :D
Megálltunk megnézni,hátramentünk,kiderült egy minimum 10centis kátyút kaptunk el 100-al.
De mentünk tovább,nem húzott,szerelőhöz meg pár nap múlva vittük kötelezőre,ott megemlítettük h. nézzék meg,közölték h. semmi baja. -
n003 #70490 főleg hogy általában fokozott védelem miatt rakják ki .. lakóövezet, iskola vagy valami ilyesmi :| -
Ez nem túl magas...
Én egy nagyobb méretűt nem vettem észre.
Mentem megszokásból kb 50 -el aszfaltos mellékúton.
Pár méterrel előtte satu aztán csattant olyat a futómű,hogy szálltam ki egyből megnézni,hogy mi lett vele.Szerencsére nem húz semerre de az autószerelő mutatta,hogy mennyire el vannak görbülve a futómű egyes részei.
Nagy mák,hogy nem tört el valami.
Audi rulez xD -
Árpád híd az amúgy is egy vicces hely, nem kell oda fekvőszar, van nélküle is kavalkád :D -
dieselG #70487 Szép dolog lehetett lakott területen 80al haladni :P -
a fekvőrendőrről
1 ilyenem 1x 80-al átmentem véletlenül
semmi baja nem lett a kocsinak -
Te miről beszélsz? -
Ez nem ámerika, Csocsó, hogy 0 forgalom :DD Ha áll a sor melletted akkor nem tudsz gépészkedni :DD -
dieselG #70483 Költözz Japánba! :) -
3 savon keresztul.... elmesz oldalra es srehen felmesz ra. -
dieselG #70481 Előljáróban annyit, hogy az autóm tegnap óta emelőn van a garázsban, mert nem jelez semmit a benzinmutató... majdnem cserbenhagyott a múlt héten, épphogy elgurultam hazáig. Szóval gyárilag olyan erősen van rácsavarva egy korong (amiben a jeladó van) a tankon, hogy csak holnap reggel hoznak egy speciális fogót amivel simán lekapjuk...
Ürítem a tankot :D
Nem mindet sikerült lecsapolni a fémedénybe.
Fekvőrendőrök ellen ÍGY!
Elől
-
csak hülyéskedtem ^.^ -
lesznek olyan helyek ahova a 100le is sok lesz így :D -
dieselG #70478 sry tőtöm fölfele -.- -
1 perced van még
-
Most így elgondolkoztam, hogy ha bekerül a TRD futómű a kocsim alá akkor hogy megyek át egy ilyenen...most is éppen hogy fel tudok állni a ház elé, úgy felejtő lesz :DDD -
dieselG #70475 lol:D
mindjárt lefényképezem az autómon, hogy kéne átrepülni a kátyúk meg egyéb nyalánkságok fölött.
képet linkelek félórán belül:P -
Heeeello! 
-
:) -
-
Veterán autóknak a vasúttörténetiben a helyük nem a forgalomban
-
tehetek én arról, hogy japánban már 24 évvel ezelőtt is tükörsima aszfaltokat tudtak produkálni? :DDD -
Borg #70469 lottó.. -
dieselG #70468 Bátorságra vall bp-re lököstoldatot rakni mikor szó szerint harcolni kell :P (4 hónapig árut terítettem renault masterrel mindennap bpn...)
ettől függetlenül baszódjanak meg. -
dieselG #70467 nem kell Sopronig elmenni ezekért, elég ide a Mátra aljába, az utak is tűrhetőek. -.- -
Tessék ideköltözni, zöldövezet, magas GDP, földrajzilag pöcpec, mi kell még? :PPPP -
be volt jelentve, h ez lesz, miért mentetek mindannyian arra? :D -
hogy bizonyítod hogy a hídon történt? lefényképezted? -
NAgyon jó volt reggel 2 órát ülni a dugóban :/