101030
.
-
kevés
gazdagabb vagy te ennél
-
Osszedobunk neked egy ezrest. Abbol tankold meg a german carod, aztan huzzal el. -
n003 #70540 az eft mien valuta?? :O -
50. -
100eft? -
Te mindenre raguglizol, es esz nelkul szurod be?
Mennyiert lepsz le? Osszedobjuk szerintem neked. -
KTM autó :P
osztrák cársz :D -
vatera.hu teszvesz.hu
itt lehet eladni sok mindent és használtauto.hu
azt nem tudom ez mennyire törvényes -
Kár hogy továbbviszik ezt a formát, nekem szemből nagyon cicás, de remélem hogy az új 147-es majd komolyabb lesz. Ez az új gyalogosvédelem meg olyan idétlenné teszi a legtöbb most tervezett autó elejét. -
Nem tudjátok véletlenül hogy hol lehetne licitálásra bocsájtani német egyedi rendszámot? Mert tudom hogy angliában ez nagy divat, de nemtudom hogy németet hol lehetne, ha egyáltalán náluk van e ilyen... -
Borg #70532 Az 1.4 TJET nem rossz (saccra úgy 100e km-ig), viszont a futómű kalap szar... olvasd el a totalcar tesztet.
Egyszerűen ugyanaz a helyzet mint tavaly: Kurvagyenge volt a felhozatal új, innovatív autókból. -
az igazi fostányér...(N) -

Italy RLZ. -
Ez a szar?:O -
n003 #70528 aztahúha :O -
hűha
-
emlekszem:D -
Magyar motorizáció története 10. rész ...és megalakult a MERKUR -
há nem érted? :P -
"eladó lett egy korához képest 601-es trabant"
És az meg hogy?
-
ilyen wartburg sportkormányunk volt :D -
dieselG #70521 "halytásáról". inkább sírok. -
Röhögjünk együtt, hangosan:
-
A LEÍRÁST!!! :D:D:D:D:D:D -
szép kis verda volt ez
http://www.my2002tii.com
és miért taposnád meg? -
De megtaposnám aki ezt elkövette...nem csak a törést... -
dieselG #70516 Értem én, mit mondasz, nyilván a nagyobb városokban és azok közötti autópályákon lehet tapasztalni ilyet, főleg a két parti szélen (pl. a te esetedben Florida állam). De nem mennék bele, nem akarok hülyeséget írni:P
Most, hogy írtad a dugót amerikán belül, beugrott egy epizódjelenet a rém rendes családból... Al bundyék indulnak valahova hálaadási ünnepre, alig gurulnak ki a garázsból, már azon problémáztak, hogyan soroljanak be az álló kocsisorba. Majd fél nap múlva peg bundy meg a lánya mondja hogy visszamennek a pár lépésre levő házba vmi talkshowt nézni. :D -
amerikarol beszelunk......... tudod mekkora amerika? ez most pont, mintha az europai utakat lehuznam mert a magyar utak szarok.. nem egy orszag/allambol all az egesz amerika... biztos vannak olyan utak ahol orakat kene setalnod hogy eljuss a legkozelebbi telefonig de ez florida... sok ember van akinek tobb autoja is van.. -
-
az F -
dieselG #70512 Ha ez igaz, akkor ennyit a legendás, nulla forgalmú amerikai utakról. Guminyak kifejezés igen találó :D Egyszer azért végigmennék a 66-oson. -
en autommal is tortentek mar erdekes esetek mikor nem vettem eszre egy ket fekvorendort.. szerencsere csak 1-2 ilyen eset volt es egyik sem komolyann... legutobb egy kiallo vizvezetek fedelen mentem keresztul... rendeset koppant a kipufogo kunkorodo csove.. -
Hátszerintem mindenkivel ellőfordul, hogy belecsúszik egy ienbe :D
De mondjuk mindíg figyelek is az ienekre, megugye énsem sietek túlzottan (annyira nem is tudnák, de mind1
) csak amennyire a forgalaom visz.
-
ugyen ezt akartam toled kerdezni:
"Te miről beszélsz?"
en meg eletemben nem lattam akkora dugokat magyarorszagon amit itt mennek NAPONTA!!!
ha van egy kibaszott kis baleset a legnagyobb autopalya masik felen is dugo van miatta mikozben egy fel meter szeles 1 meter magas kolapok valasztjak el a ket utat!!!! alig lehet latni mi tortenik a maik oldalon de mindeni lelassit ( ezt a jelenseget hivjak ugy hogy "rubberneck")
egyszeru logika.. itt lakasonkent 3-4 auto van... sokkal tobb ember jar autoval, szerinted mekkora dugok vannak itt???
es nem plusz 30-70% rol beszelek hanem valszeg 200-300% orosrol.... -
bizonyíték, nem ígéret!
-
akkor e mondandó közlését a legjobban tetted barátom, mert ez így... elsőre valószínűleg csak neked esett le... de mind1, nemlényeg -
Toyota Hiace cégest használ ismi
eddig fasza kb 3éves lehet 2-300ekm van benne
csak a kardánnál ment tönkre vmi neki (zörgött)
elég hegbízható -
dieselG #70505 Mármint azt próbálom éreztetni hogy a sok lóerő nem csak a csicska szrítracsnisok kiváltsága, aztán csodálkoznak hogy tönkremegy ez-az a futóműben. Hidd el, sokan vannak, akik nyugodtan és lassan közlekednek, emellett hallgatják a szinte alapjáraton mormogó nagymotort, hisz nem kell bőgetni, hogy menjen :) -
a lényeg hogy te értetted... -
dieselG #70503 Enyém 160 le-s, de nem jelenti azt, hogy ki is használom minden másodpercben. Nem véletlenül alig 8 liter az átlagfogyasztásom. Előzéskor azért mosolyt csal az arcomra. :)