101030
.
  • cement
    110 egyesben? az igen
  • Tufa
    igen, arra gondoltam :)
  • I.C.ram
    Picsaba... nem engedik embeedelni... itt egy masik:

az elozo meg linkben:

0-260 km/h
  • I.C.ram
    C126?

Na abbol van 5.6-os is :)
  • I.C.ram
  • Tufa
    a régebbi modelre gondoltam, ami hosszabb és böszmébb :)
  • broman191
    5 ezres...szántanál vele a telken?
  • I.C.ram
    Az osszes coupe Merci b-oszlopmentes :)

Amit te neztel az C124 volt. Azzal csak az a bajom, hogy "csak" 3000-es a legnagyobb motor benne, pedig a 4 ajtosban volt 5ezres is :(
  • Tufa
    én is álmodozom még a régebben beszélt merciről (nem tudom már pontosan melyik, te ajánlottad még, nuku B oszlop és nagy dög.. :) ), de egyenlőre nem bántam meg a mostanit, úgyhogy ha úgyalakul hogy jólalakul, lesz valami nagy dög is emellé :)
  • I.C.ram
    dieselG ott baszta el, hogy nem az en Mercimet vette meg :D

Az 185 lovas es 245 Nm
  • Tufa
    hát ha jóltudom a 150 lovas model van 10.4 alatt 100on, dieselG-nek 161 lovas modelje van, legyen az mondjuk 10mp körül. 100ig nem lenne gondom, nem 60ig, bár szerintem azért még kicsit tovább is(2mp diferencia szerintem nem elhanyagolható + egy minimum 8 éves autónál már egykét ló elkóborol :)) ), de nyilván ha 100ról indulna elmaradnék, de a merci nem gyorsulásra, a stift nem nyomatékos utazásra lett kitalálva :))
  • Tufa
    igen, hobbyból hordja be az ilyesmi kategóriás autókat az illető (az ezüstöt is ő hozta be), a sajátja ha minden igaz 2 héten belül megjön, abból kiváncsi leszek mi lesz(van pár autó még ott, elég szép modellek méghozzá :) ), de a ledeket már beszerezte hozzá tőlem :)
  • broman191
    Az eladó ha minden igaz, 25 misi...:)))
  • I.C.ram
    Nem kerdes, hogy te gyoznel kb 60 km/hig, de aztan szepen lassan szerepet kap a nyomatek, ami a nagyobb motorban van.

Nem kell ezen csodalkozni. Amugy egy Mercedes meg nem arra van, hogy gyorsuljanak vele. Mercedes motorok nem is olyan huuu de dinamikusak. Altalaban mind szarul megy alacsony sebessegnel, de magasabb tartomanyban van bennuk erotartalek boven. Az a tipikus kruzolos auto. :)
  • Tufa
    Erről jut eszembe, hétvégén láttam, tapogattam az új skylinet (a másodikat ami itthon van, 80km van benne és tűzpiros :) ). Megdöbbentő hogy olyan hosszú mint egy új A8L ránézésre. (akinél voltam, a gt-r mellett állt az audi is, így nem volt nehéz összehasonlítani :))) )
  • Tufa
    Én azért szívesen megnézném mit tudna a Te 160 lovad a stiftem ellen :))) (najó ez mondjuk nem aveo kategória, de kisautó és suzuki :)) )

Egyébként az hogy ez a kisautósoknál jön ki jobban szerintem azért lehet mert a magyar autósok 70%a kisautót használ :) Bár nem érdemes általánosítani, rengeteg nagyautós maki is van, pl amit én észrevettem, a bmw-k 90%ából hiányzik az indexkapcsoló :D

• R0zs0máK
    Annyira szép
  • broman191
    NISMO 370Z S-Tune képek
  • n003
    ezt rossz helyre címeztem bocs Borg :)
  • n003
    na ezért útálom a 'humorsmegaranyos' észnélkül linkelgetőket (és ez most nem feltétlen csak maszkára értem)
    bejönnek egy topikba és 'nemtomvótemá' és rakja az ökörségeit bele az ember orcájába ami lehet 50hsz-l előbb vótmá :(

Maszka: ide jársz kitudja mióta és nem láttad még soha hogy mijjen képeket linkelgetett az autócskájáról?? b34

tudod ezt én alapvető tiszteletlenségnek (vagy csak figyelmetlenség??!) tartom amikor valaki csak mondja a magáét de kúrvára nem figyel másokra :|
  • I.C.ram
    Most nem ertem mit varnak ettol az autotol. Ezt nem arra terveztek, hogy majd ha mar kifutott modell lesz, akkor a kispenzueknek milyne fasza jarganyuk lehet. Akik anno vettek ujonnan, azokat kiszolgalta. Bar teny, hogy a balna sehol nincs a W126hoz kepest.
  • Borg
    lol..
  • MaSzKa
    neked milyen autód van?
  • dieselG
    Hát csak részben van igazad.... úgy 50 km/h-ig. :)

A fogyasztásról meg annyit, hogy 7,5-8 literrel járkálok el, bár ezt írtam is korábban.
  • dieselG
    Na, ne égessél már! :D Kurvára nem szeretném leszólni a kisebb autókkal rendelkező autóstársakat, hanem sajnos valamiért köztük kerülnek ki azok, akik kábé így gondolkoznak egy Merci láttán: "Némmá, egy mörcis, há'szopassuk meg mit túúd!" Én meg nézem a visszapillantóból wtf fejjel, hogy mi a francért mászik rám. Egyszerűen csak azonosulni tudok a videóval, amit I.C.ram linkelt be. A vezető halál nyugodtan próbálja elengedni a mögötte haladót, de elég volt egy rossz, félreérthetetlen kézmozdulat és szépen bepöccent. -.-
  • Zetorg
  • MaSzKa
    malac vagy?
  • SötétBarom
    Miről beszél nézd már meg :'(
    1 milliókm gyári motorral. Igen, minden merci megy annyit röhögve.. A régi opelek VW-k meg audik aztán maga csúcs.. Ekkora ökörségektől visítani tudnék.
  • fifi
    mi is a gond azzal amit írt?
  • SötétBarom
  • Tufa
    Gondoltam hogy te is hozzászólsz :) Azért a te autód más kategória és mint mondtam nem is azt akarom hangoztatni hogy a kisautó jobb, hanem egy c220ból nekem viccesnek tűnik hogy leszólja valaki a kisköbcentis autókat, holott a sajátja sem egy 3-4-5 literes vas. De pl egy általad írt kisköbcentis beszólás már reálisabbnak hangzana :)
  • MaSzKa
    de én régi autókról beszélek

azok németországban jó minőségben készültek

pl volkswagen opel bmw audi mercedes kiemelkedő futásteljesítmény
    nagy megbízhatóság

pl régi mercedesek 1millió km-ert mennek gyári motorral (w123)

és ezek közül akad prémium kategória is audi 100 és ezek elég kényelmesek a mai napig
  • desigo
    csak szervizelni és hirtelen megállni ne kelljen...

Többet ér alkatrészben, mint egyben
  • I.C.ram
    Mondjuk lehet, hogy 0-50 ig jobban megy egy mai kisauto, de utana korberohogi egy regebbi nagykobcentis.

Mikor vittem az erdeklodonek a Mercim, akkor kerte, hogy egy nagyobb gazfroccsel loduljak meg, o meg jott utanam egy Honda egyteruvel (vadonatuj). Mikor megerkeztunk mondta, hogy teljesen ledobbent, hogy nagy sebessegnel meg milyen jol gyorsul ez a 35 eves auto. Pedig ez csak egy 2.8-as 185 loeros Merci. Ennel vannak erosebbek is pl 450SEL :D
  • MaSzKa
    kényelem szempontjából szerintem

jobb 1 régi luxusautó, mint 1 mai 3millió ft-os
  • Tufa
    ez nem vitás de itt most nem arról volt szó hogy 120nál melyik kényelmesebb hanem hogy az ócska kisköbcentis autók mennyivel gagyibbak és mindegyik egytől egyik mercikre vadászik :)

dieselG az már arra elég hogy megmozgassa a kasznit, de még mindig nem akkora pukk hogy úgy beszélj a kisautók mintha egy S600ban ülnél :) (főleg hogy az újabbak 1.4-1.6os motorokkal lazán körbeautóznak :) )
    Ne értsd úgy hogy legagyizom az autód, mert nem célom, csupán elenyészően nagyobb motor van csak benne mint egy kisautójéban, ahol viszont legalább a LE/Tonna arány megvan
  • Csabesz6
    nem szempont
    na jó a fogyasztás igen, de itatni kell a lovakat hogy szaladjanak, nemde?
  • desigo
    de többet tudnak...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    kényelemben és fogyasztásban
  • R0zs0máK
    Persze nem csak ebből áll a teljesítménye egy autónak, csak azért érdekes, hogy a nagy nehéz és nem olyan erős kocsik nem is tudnak annyival többet mint egy kicsi és viszonylag erős :)))
  • R0zs0máK
    Az 1.3-as swiftnek alig marad el a Le/tonna aránya a tiédtől, az 1.5-ös swiftnek pedig még jobb is...a swift sportnak pedig sokkal jobb...miről is beszélünk? :DDD