101030
.
  • I.C.ram
    Najo ne mondja nekem senki, hogy ebbe egy 2 tonnas dog 160+ km/horaval szallt bele :P Hatulja ugy nez ki mintha max 25-tel mentek volna bele.
  • desigo
    nem egy Dacia Sandero az biztos...
  • Borg
    '08 Accord Coupe

100 mérföldes sebességgel nekiment hátulról egy Ford F-150, 4x borult át, majd egyszerűen kimászott, és pár karcolással elsétált :)
    Na, hát ezen ritka esetekben van értelme az új biztonságtechnikának...
  • Borg
    A kayaba excel-G is nyifog néha.. pedig nincs benne 10e km. Szintén csak hidegben, fekvőrendőrön. Nekem azt mondta a futóműves, hogy normális, nem kell foglalkozni vele.
  • dieselG
    Lehet. Mindenesetre köszi a válaszokat.:) Én már nem nyúlok hozzá télen, mert a hidegnek tudom be a nyikorgást, valamivel melegebb időben nem volt gond vele. Utastérben nem hallani, csak mikor átmegyek egy fekvőrendőrön pl, akkor a közeli gyalogosok már kicsit összenéznek wtf fejjel :D
  • CSOCSO
    szetszed osszerak.

lehet vmi nincs meghuzva
  • cement
    ezt kerestem, ezer köszi!
  • Adaaam
    Gallardo
  • SötétBarom
    koszos :)
  • cement
    valamelyik gumitomites hozzaerhet a mozgo reszhez talan
  • dieselG
    Az mitől van, hogy a bal hátsó teleszkóp nyikorog bukkanókon? Voltam már szervízben vele, szinte zsír új a teló, semmi baja, de azért belefújtak vegyszermentes csavarlazítóval. Utána egy napig nem nyikorgott, majd kezdődött előlről. Ma délelőtt ismételten befújtam alaposan keréklevétel közben, most félórája hallottam, ahogy jöttem haza, hogy megint nyikorog..:( Valakinek volt már ilyen kellemetlensége? Mi a teendő ez esetben?
  • szieszáj
    úgy-úgy :D
  • n003
    volt szerencsém ülni egy ilyen s-klasse csodában és tényleg gyönyörű meg minden DE kicsit az az érzésem hogy hónapok-évek kínkeserves munkájával a dizájnerek kiötölték a középkonzolt a karfát az ülést az indexet a műszereket a tetőkárpitot meg a kituggyamég mit mire határidő előtt fél órával szólt a konszern vezetője hogy lehagyták a nav kijelzőjét .. mire odakanyarintottak a tervekre kétvonalat meg egy ívet oszt jólvan
  • desigo
    Carrera Gtknek nagyon elborult hangjuk van.
    Ford Gt a best...
  • Csabesz6
    Inkább egy Hacsiflotta
    +200SX, Starion, SW20, S14 Sylvia, Alfa 75, Alfa Alfasud GTV, EG VTI, 3.Gen 'Lude, ITR, Sierra Cosworth, 323 GT AWD Turbo, Delta HF Integrale, MKIII Supra , FC3S...pont pont pont
  • desigo
    dettó
    horribilis árú az összes új merga...
  • n003
    mivel nemvagyok mercib... öö mercirajongó ennyi pénzér inkább egy aston
  • I.C.ram
    Nekem ez mar kicsit tul extrem. Gyari kulsovel kene az AMG motor :) A szin meg fasza :) Vegre nem ezust meg grafitmetal.
  • Balyy
    ezzel a színnel nagyon csajos verda!
    Egyébként jól néz ki ez is! A felni is ha más színű lenne! :D
  • Csabesz6
    Biztos komolyan gondolta...D:
  • cement
    CL65AMG
    jó fotók sztem

• redbull0304
    Kit érdekel? Egy sportautónál lényegtelen a fogyasztás! Főleg ilyen árkategóriás autóknál...
  • n003
    :DD ha lúd legyen kövér alapon?
    nyáron ment előttem a városban egy 430 cabrio a falakról visszaverődő hangtól asszittem azonnal összhu... magam annyira szép volt pedig 'csak' gyári kipuff volt mert inkább a motort lehetett hallani ... hmmm [álmodozikbilibeérőkézzelszájli]
  • n003
    :DDD köbméter? szerintem nemis akarunk mi abba belegondolni :O
  • szieszáj
    A szokásos Kreis-sieg rendszerű ferrarik rohadt jól szólnak :D
  • Balyy
    Jóvanna csak mondtam! :)
    Egyébként azért is írtam mert azt hittem olcsóbb!
    Viszont a black series nem volt az árlistán! Az mennyibe fáj?
  • broman191
    lál Nem éppen piaci batyusok szállítására ideális gép...
  • I.C.ram
    Mit lattam ma paszmek :D

6*6 TAXI-s Ferrari F430-at :D Azt hittem kaprazik a szemem :D Ott volt a tetejen a foglaltsag jelzo is :P
  • broman191
    Szerintem meg hanyagolni kellene ahogy van...bár jobb így tényleg.
  • R0zs0máK
    ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ!!!!!! Meg lehet oldani ezt a harcsaszáj dolgot szépen is, nem csak olyan gyomorforgatóan ocsmányul, mint pözsóéknál...
  • cement
    Mazdáék rájöttek hogy a 6-os kiváló formatervét tovább kell vinni a többi modellre is, szép
  • cement
    ezt eddig is tudtuk, mi ebben az ujdonsag:D sot azt is hogy pl az s600-as dragabb mint az s63 amg.
  • Balyy
    Ha már merci:
    Eléggé bejön az új SL úgyhogy kiváncsiságból felmentem a merci honlapjára h mennyiért vesztegetik.
    A legdurvább verzió (65 amg, v12 komp.) majdnem 60 milla. Viszont megnyugtató h a második legdurvább (63 amg) 20 millával olcsóbb. :D:D:D
    Viccet félretéve ilyenem se lesz az biztos!
  • Borg
    Számoljuk csak össze, vajon hány liter benzin égett el a videó során?:D
  • n003
    itten van minden mi kéne :DD figyeljétek 2prcnél a csávót :DDDD
  • I.C.ram
    326 le es 480 Nm
  • R0zs0máK
    Ez hány lovas basszameg??? 8-O
  • cement
    valakinek meg van még az a link, amiben egy rakat kép van arrol ahogy egy fehér gallardot geci alaposan le- és kitisztitanak? valami gecidrága az eljaras, nem talalom sehol
  • broman191
  • GregSB
    Nekem az tetszik a legjobban, hogy a menetzaj kb 180-nál kezd jelentkezni erősebben :DDD