101030
.
-
hupsz...a lényeg:D
..."pedig nekem NEM sok típus tetszik az új autók közül"... -
Sztem faszányos, pedig nekem sok autó tetszik az új autók közül.
Lehet perverz vagyok, de nekem az űj Fiesta is bejön, legalábbis feketében, az Autó Magazinban jól mutat. -

-
Dehogy -
Eldobnád a Hacsit érte? :))) -
Nekem NAGYON bejön :)) -
szieszáj #71631 mekkora szar már ez :D -
-

Ez kibaszottul gyönyörű
-
lol!
-
Itt az új kékeres :D
-
Itt van egyben a teljes Fiesta teszt.
Így teljes a kép :D -
A szürke Mercis jól megmondta és igaza is van... 
-
Ne hasonlítsd a Volvo-t egy olyan céghez, ami működése utolsó éveiben semmi újat nem tudott felmutatni, becsődölt és a kutyának sem kellett. (Rover) Még szép hogy ízekre szedték a kínaiak, gyakorlatilag egy zombit vettek meg.
A Volvo ha nem is a legsikeresebb európai gyártó de azért igencsak erős. Szerinted engednék a részvényeseik hogy átnevezzék "Varuvo"-ra? :D -
Ja, ahogy a "Roewe"-vel is tortent... :D -
Nem kell feleslegesen vészmadárkodni. Csak tulajdonost cserélnek (már ha megveszik egyáltalán, még csak tárgyalnak), nem jelenti azt hogy mostantól minden Volvo kormányán is ott fog figyelni Mao (mint azon a múltkor belinkelt kocsién), és hogy ezentúl 0 csillagot fognak kapni a törésteszteken :))
A Ford első ízben egyébként a még mindig teljesen svéd Volvo trucks-nak ajánlotta fel először a Volvo cars-t, de ők nemet mondtak rá. Pedig az lett volna a kánaán ha megint teljesen svéd lett volna a cég, dehát szar időkben élünk, a kínaiak most jobban tudnak költekezni mint a skandinávok... -
Ne is mondd, tiszta lelkibeteg vagyok emiatt :DDD -
Pff... Volvot is elashatjak akkor. -
Erről jut eszembe...
Kínai kézbe kerülhet a Volvo
Az amerikai autókat gyártó Ford tárgyalásokat folytat kínai partnerével, a Changan Automobileval, így a svéd Volvo nagy esélyekkel kerülhet a kínaiak kezébe, írja a National Business Daily. -
Lehet rátoltam volna a fejére a Volvo-t.... -
Nem az igazi, de minenkeppen jobb az elodnel. -
Nem gyere be. Ebben a kategóriában nekem az 5-ös BMW tetszik még mindig a legjobban. (lehet megkövezni :D) -
Azért akik a kocsiból ki sem szállva ugatnak azok igazi alja emberek... -
Na végig tudtam nézni :D
Nem tudom eldönteni ki a szánalmasabb. Ő vagy a sok kurvaanyázó proli :D
Rögtön az elején a mercistől egy idézet: "Miért nem dugjátok s*ggbe az anyátokat?" :DDDDDDD -
Harmincas táblával ütném. -
elölről szép, de a segge nem tetszik, bár lehet, hogy élőben más -
tetszett, hogy a jóembert majdnem kilapították XD
Kíváncsi lennék, azzal, hogy az egész utat lezárta, mekkora kárt okozott. Mivel eltért az engedélyezett tüntetési formától, megfizettetném vele. Mondjuk biztos, hogy az a pénz sem kerülne jó helyre, de legközelebb meggondolja.
Azt azért meg lehetett volna érdeklődni, hogyha urambocsá a Mari néni a 23-mas házban szívrohamot kap, és be akar száguldani a mentő, akkor mi van? Már persze ha valahogy átverekszi magát a dugón -.- -
volt ott 1-2 szimpatizáns, de gondolom a legtöbbjük nem mert vállalni a közutálatot -
Összes puntós lázadt egyből
Csak azt nem értem,hogy hol vannak a szomszédai aki mellette állnak? -
Nálam is. -
Egyébként csak nálam szarakodik az RTL playere? Nem tölti be végig a filmet, ha frissítem akkor meg behal az egész... -
Ezt megoldhatná valami maszek fekvőrendőrrel is, nem csak úttorlasszal. -
*911-es de a 996-os szeria. -
Porsche 996-os, szerintem. Legalabbis ami mellett elsetal. -
SomebodyEra #71603 Mindig a reggeli csúcsban csinálja, mindig. -
valahol meg lehet érteni, láttam róla a riportot, hogy azért csinálja mert a 30 helyett 100al mennek el közvetlen a házak mellett az autókkal, mert nyíl egyenes az út és nincs ami visszatartsa őket... de talán nem a reggeli csúcsba kellett volna csinálni -
SomebodyEra #71601 Nem először csinálja...én arra járok, de még nem szaladtam bele szerencsére. Van, aki egyetért vele, van, aki nem. Én a nem közé tartozom... -
kellett volna egy kraz :D -
bee01111 #71599 Sziasztok!Szükségem lenne a segítségetekre!Megtudná nekem valaki mondani ,hogy milyen típusú kocsi szerepel ebben a videóban----> http://videoriporter.hu/vr/fs?content=/vr/player/1707/reporter/count
Nagyon fontos lenne! -
Ough