101030
.
-
"Élvezeti cikk" - bizonyos korlátok között - erre írtam amit írtam... -
Ezt már nem tudom hová magyarítani sorry... -
magyarul, plz. -
Kisautó, mégsem barom ember...:) -
Ez most hogy jön ide? -
szieszáj #71712 szerintem mind3 :D -
Az hát, de te sem a gyalogosokon át veszed keresztbe a kanyarokat...:D:D -
Ó dehogy használati tárgy :PP Élvezeti cikk ^^ -
"pénzbírság bunkóság ellen nem véd, de kezdetnek nem rossz!" 
Nekem is kb. ez a tapasztalatom, hogy a nagyobb autók inkább átengednek (kivéve a 17 éves, papa mercijét vezető helyi vagányokat), míg a kiskocsisok teljesen idegbetegnek tűnnek, és én vagyok a legfőbb ellenségük, mert ez a paraszt gyalogos át akar menni a másik oldalra, így veszít 10mp-et... Jó lenne már beláltni, hogy az autózás nem presztizskérdés, hanem egy szimpla használati tárgy, hogy eljussunk A-ból B-be. Bár tudom, akinek autója van az a király...
Talán azért is, mert szegény ország vagyunk, és ha valaki vesz egy kocsit, az nagy dolog(tényleg az), és elvárja, hogy másképp is tekintsenek rá. Egy lúzer gyalogos nekem aztán ne dirigáljon alapon, pedig pont fordítva kellene lennie... -
*Miskolcon :) -
Engem általában átengednek, még ha pirosban megyek is...többnyire rendesek az autósok velem, de ami poén hogy akiket a legtöbben bunkóznak - a Mercisek, BMW-sek,...szóval nagyautósok - ők mindig lassítanak és elengednek [biztos érzik hogy respektálom őket :D], bezzeg a sok kisautós májerkedik - Szuzisokkal az élen - bevágja a féket a marha, rázza a fejét, épphogy átenged és full gázzal tovább...pénzbírság bunkóság ellen nem véd, de kezdetnek nem rossz!
-
Borg #71706 Amennyi pénzt a rendőrök beszednek, simán kivitelezhető lenne. -
Ez nagyon költséges lenne. -
Egyetértek, ha ez kell ahhoz hogy az emberek mentalitása megváltozzon akkor vezessék be. Szánalmas hogy itthon mennyire leszarják a zebrákat az autósok -.- -
Rakjanak inkabb mindenhova olyan kozlekedesi lampat, ami csak akkor vald zoldre ha a gyalogos megnyomja a gombot. -
Jobb helyeken nem kell ilyenekre számítani. De ezen a foshegyen ez fut -.- -
hát ez komolyan mondom hiehtetlen, nemtudom mennyivel jobb ha harminccal csapják el a gyalogost, mert hogy ettől ez nem fog változni, az tuti... Aki eddig nem figyelt, ezen túl sem fog, aki meg most beszarik a büntetéstől, az eddig is átengedte a gyalogosokat, mert kötelező volt.
pénzbehajtás: ON -
Inkább az a szomorú, hogy ezt szabályozni kell. Jobb helyen az autósok ép ésszel belátják, hogy zebránál lassítani kell. Hogy büntetést szabnak ki, az abszolút a mi hibánk, úgy látszik itthon csak ez a módszer működik. -
ezen jo hogy nem latszik mert ilyen szogbol meg nem latni be odaig ahol a valodi kipuffvég van... -
Van egy új Fiat Bravo gépjárművem, bemutatóautó volt, majd’ hatezer km volt benne. Elvileg úgy adják át az autókat − még demo kocsinál is −, hogy átvizsgálják, olajcsere stb. Én mentem vele 10 ezer km-t, és megnéztem egy hosszú út előtt a szintet. A pálcán a minimum szintet sem érte el.
Öntöttünk hozzá 1 liter gyár által előírt Selénia olajat. 20 ezernél vittem szervizbe, de már az az 1 liter is tovatűnt a kocsimból! A Fiat Magyarország és a márkaszerviz szerint normális, hogy kifogy az olaj, én kissé irreálisnak tartom!
Bemutató autó 6000kmrel. Az istenbarma :DDDD -
kacsák :D:D:D:D:D:D:D a mobile.de hasznaltauto portalrol vannak a kepek, biztos ugy akarja eladni a kocsijat valaki hogy rafotosoppol egy elbaszott kipufogot :DDDDDd -
Kezdem egyre jobban utálni ezt az országot -.- -
Gondolom nem kell lelassítani 30-ra egy 3 sávos úton amikor neked zöld van a gyalogosoknak meg piros. Ez irreális lenne. -
Én helyeslem! Sok bunkó fasz nem engedi át a gyalogokat... -
de ez csak lampaval nem ellatott zebrara vonatkozik ugye? -
Újabb zebrás gázolás Miskolcon.
Hogy miért ide linkelem? Ezért:
"Nem véletlen, hogy a jövő évben (a bevezetés hatálya még nem ismert), a gyalogátkelőket csak 30 km/órás sebességgel lehet megközelíteni. Az alezredes hatékony eszköznek ítéli a közigazgatási bírság tételének májustól bevezetett 30 ezertől 300 ezer forint közötti emelését, ami máris érezteti hatását..."
"Az alezredes nagyjából kiszámolta (kerekítve), jövőre mekkora bírságra számíthat, aki túllépi a zebrán a (30 km/h) sebességkorlátozást, amit egyébként százalék alapján határoznak meg pontosan.
* 39 km/h esetén 30 ezer Ft
* 50 km/h esetén 45 ezer Ft
* 75 km/h esetén 300 ezer Ft" -
-
szieszáj #71690 :D -
Szabi1991 #71689 lol xD
-
Szabi1991 #71688 amúgy ezek vmi krómózótt fémek, nah most nemvagyok jó kémiából, de a króm ha elkezd olvadni az qva szép lehet.. szte ezért van egy "kamu vég"...
élőbe nem annyira észrevehető... -
Ez ilyen dojcs fícsör. Itt az R8-é..
-
Namost a gyári fotókon vagy ki vannak ezek fotosoppolva, vagy ezek a képek kacsák.
De nem csak a gyáriakon, keress rá gúgli képkeresővel a Murcira meg a Gallardora, én nem találtam még egy olyan képet ami így látszódnának bármelyiknél is ezek... -
Szabi1991 #71685 -
Ez teljesen olasz pl.. :P
-
Borg #71683 Az 1.8-as ufo civicen pl ugyanígy látszik :) -
Tuti csak azóta ilyen csótány, amióta német kézbe került :DDD -
Atyám de rosszak...a tésztazabálóknak jó ez, a sárgák meg jürgenek biztos nem tennének ilyet a leggyengébb sportautóikkal sem...[ha igen akkor jöhetnek a képek...]
-
hát a honda ctr-en bizony sokkal jobban van megcsinálva -
komolyan mi ez... 330ezer euróért nem ezt várná az ember
-
ettől kapok hülyét... amikor egy többtízmilliós autón látszik hogy a kipufogóvég csak egy toldalék... miért nem tudják ennyi pénzért megcsinálni rendesen, szerintem egy uj honda ctr-en igényesebben meg van csinálva...