101030
.
  • R0zs0máK
    Valszeg nem engedték fel a ringre...de könyörgöm, 1x hallottuk a hangját, amúgy meg valami plimpírt szar zene megy...fantáziátlan, szar műsor.
  • I.C.ram
    Eleve hogy lehet ugy riportot csinalni, hogy olyanokat mondd el, amit mindenki tud: elerhetetlen az atlag halando szamara, nagyon megy es nagyon keves van belole. Fantasztikus. Legalabb kicsit megjaratni a hungaroringen, vagy valami, vagy legalabb valami olyan teszt lenne, amiben oylan infok vannak, amik csak a tulajoknak egyertelmu.
  • R0zs0máK
    Érdekel is hogy milyen versenyző? Alkalmatlan a tévés szereplésre, hebeg habog, nem tudja mit beszél...
  • cement
    akit ti lecsicskáztatok meg leugattatok az a turán frici, barátaim, egy nagyon sikeres magyar túra- és rallyversenyző... gondolom azért csinált ilyen "szar" riportot, mert saját maga sem jutott szóhoz, hogy egy ilyen autót vezethett....
  • GhostRider1 #72073

• R0zs0máK
    Ekkora csicskát...
  • redbull0304
    Geci az a hang! :D Tiszta NFS, elvinném egy körre! :D
  • I.C.ram
    semmi nem derul ki a videobol, csak az hogy mi lenne, ha ennek a fasznak lenne egy ilyenje.... semmi ertelme.
  • desigo
    nem semmi autó
    egyébként ez pont játékszer,a gazdagoké...
    ekkora egy láma csávót...
  • GhostRider1 #72068
    a magyar Brabus SLR!!!
  • CSOCSO
    szerintem egy autot akar szimulalni a progival. lehet a sulijahoz kell vagy csak szimplan hobbibol.. meg mindig ertelmesebb mint egy csirket szimulalni.
    amugy az en szemem is kikerekedett mikor olvastam. :D
  • GregSB
    "Épp auto simulator progin dolgozgatok
    ...
    Sorry nem vagyok egy nagy autós szakértő"

Csak én érzek itt ellentmondást? :)
  • I.C.ram
    Siman emeld meg a frekvenciat + egy kicsit az amplitudot. Gyakorlatilag ez tortenik :) Tehat magasabb hang es hangosabb hang.
  • cement
    a hangszint emelt, a fordulatszam novekedesel a hang egyre magasabb lesz. altalaban ennyi eleg, bár a dörmögös v8asoknak azert nem :D
  • Trade
    Sziasztok,kellene nekem egy kis segitség.
    Épp auto simulator progin dolgozgatok.
    Van egy autóhang részletem amit majd végtelenítettre megcsinálok.
    Most azon töröm a fejem hogy mi történjen ha megnyomja a gázpedált.
    Szimpéán csak emeljem meg a hangerőt?Vagy a basszust?
    Mi történik pontosan a motorban gázadáskor?
    Sorry nem vagyok egy nagy autós szakértő
  • cement
    pedig akko igazi vakány sztrítracsnis lehetné végre! :DDD
  • R0zs0máK
    Nem kalibra ez...XDDDD
  • R0zs0máK
    Nem akarom, hogy üvöltsön, nem szeretem az ordítós kipuffokat :)) Szép, karakteres hangja legyen inkább...
  • cement
    ennyi. sőt rakjál rá mindél egyenesebb és nagyobb átmérőjű rencert haddszójjon!
  • R0zs0máK
    Nem fogok rakni bele az már most biztos...faszomat fogom lefojtani a motort...
  • SötétBarom
    Amúgy meg itt az ideje megismerkedni a katalizátor tuninggal :DDD
  • SötétBarom
    Majd akkor hogy fogod támogatni amikor éjjel 3kor belőnek valami utolsó nyominger zebra miatt. Könyörgöm, csak ismered az országot ahol élsz .. :C Itt ez nem úgy működik, hogy ott ellenőrzik, ahol értelme is van..
  • R0zs0máK
    Én azt abszolúte támogatom!

De hogy nem mehetek haza a saját kocsimmal...pofám leszakad...
  • öregember
    str rac matrica = plusz 30 lóerő :D
  • fifi
    és majd jön az új okosság, a zebrát 30-al megközelítő eksön...
    na az lesz szép...
  • R0zs0máK
    Azt olvastátok a totalcar-on, hogy jövő októbertől a hungária körút vonalán belülre nem mehetnek a sárga plakettes autók? Gyakorlatilag nem jöhetek haza a saját autómmal :DDD Tiszta röhej
  • SötétBarom
    Szánalom, régebben ez tök ok volt, mosmeg azon fosok folyton, nehogy megbasszanak 40-50 rongyra -.-
  • Csabesz6
  • fifi
    hogy ennek mi köze a logomhoz, azt nem értem...
    pláne azt sem tudod honnan van, node mindegy...

ámen
  • R0zs0máK
    Pontosan, ha felveszed a forgalom ritmusát, az már egy 10-20% gyorshajtás...annál gyorsabban meg sztem hülyeség hajtani a városban, úgysem arra van belőve a zöldhullám...
  • cement
    emelő powa :D
  • redbull0304

• redbull0304
    50-es táblánál a "130-140 körül"

Egyébként tényleg lehet normálisan is úgy vezetni, hogy az ember gyorsabban hajt 10-20%-al a megengedettnél! :) Városba sok helyen a 60-70-es tempó az még bőven megengedett lenne! :)
  • cement
    szerintem alap, hogy ide olyanok járnak, akik nem nagymuter stílusban vezetnek, de attol h valaki nem 50el megy, még nem jelenti azt, hogy a "kurva anyját hülye rallymatyi, remélem megbüntetik". te meg egyből így ugrottál neki. meg a logód is szánalmas, tükrözi a világhoz való "optimista" hozzáállasod.
    te meg ezen gondolkozz
  • fifi
    amúgy meg a 72040-en elmélkedj, mielőtt ideokádod a frankót egy olyanban amiben te nem lettél megszólítva...
  • fifi
    tetszik hogy melléfogtam a gyorshajtásal mi?
  • cement
    people = shit ?
    sztem meg te vagy a shit komám
  • fifi
    akkor mea culpa, ezt becsülöm...
  • R0zs0máK
    Az meg hogy az ember éccaka mondjuk kimegy a Fóti vagy kistarcsai auchan parkolójába a körforgalmakban randalírozni az nem tudom mennyire közveszély okozás...bár én még nem voltam ezeken a helyeken, de hívtak már...
  • R0zs0máK
    Lancer evo találkozó volt, le volt zárva az alagút konkrétan :)) Sokszor leírtam már, hogy nem szoktam gyorshajtani (számottevő módon)