101030
.
  • ladarevolution
    akkor gondolom az utolsó képp megfejtése nem tökéletes:)
  • R0zs0máK
    Így van, meg még az ültetéstől elmászott futóműgeometria visszaállítására is jó, de nem ezzel a ponttal van a baj :)
  • ladarevolution
    A 3. egyben nyomtávszélesítő is akár.
  • R0zs0máK
    igen :)
  • dx
    még mindig balaton szelet a tét :P?
  • R0zs0máK
    Nem egészen, de neked is elég közel áll a valósághoz
  • R0zs0máK
    short shifter, hahaha ez jó :DDDDDD
  • R0zs0máK
    Már nagyon közel jár a valósághoz! :))
  • ladarevolution
    1.Lengéscsill. (gondolom oda-vissza csillapít)
    2.Rugó (gondolom ültet, és kemény mint a beton:)
    3.Egy fémdarab (:D) amivel negatív kerékdőlést lehet létrehozni. + 4db BK-s csavar + 4db 6lapfejű csavar + 4db rugós alátét
    4.Ez talán egy kormánysegédkar (kisebb kormányerő, vagy vagyobb kerékszög eléréséhez) Alatta az eredeti:)
    5.Két db menetes szár, 4db anyával, meg két biszbasszal:) Rugóerősség állító.
  • pszihopata
    Gokart lesz?:)
  • Zetorg
    4. az short shifter
    3-al kerékdőlést lehet állítani.
  • n003
    30% önrész :)) velkám in hángári .. de lehet csak a csókát ijesztegették ezzel hogy tényleg vigyázzon rá ;)
  • n003
    BUÉK mindenkinek :))

csak egy építész vagyok szóval nemröhökni a tippemen :D
    1.lengéscsillapítók 2.rugók 3.rugótányér??? 4.kormánymű??? nagyobb erőkarral nagyobbat fordít ugyanakkora kormányelfordításnál?? 5.futómű mag.állítócsavar
  • R0zs0máK
    amúgy BÚÉK, gecik!!! XDDDD
  • R0zs0máK
    nem nyert
  • CSOCSO
    en inkabb ott akadtam ki hogy 20 milla az onero a biztositashoz??!?!?!?!?!
    20 milla????
    az auto maga van kb 80 milla.. hogy lehetne a biztositashoz 20 milla az onero?
  • desigo
    bazz ott aztán van választék
    kettétört enzo stb...
    durva
  • RelakS
    Meg alacsony svejci frank árfolyamban-ban kazdag Boldog Új Évet mindnkinek
  • I.C.ram
    Miert vagta volna falhoz? Akik ilyen autokat birtokolnak, azokra sem jellemzo, hogy jol vezetnek. Lasd a rengeteg szarra tort wreckedexotic.com-os kep a bagatel oszlopnak rohanosoktol kezdve a sima kanyarbol kirepulesig minden.
  • broman191
    Viszont! Olcsó üzemanyag- és alkatrészárakban gazdag évet!
  • GregSB
    Buék minden petrolheadnek! :)
  • desigo
    lengéscsillapítók,rugók,kerékdőlés állítók,lengőkar,magasságállító
  • fifi
    jajó

így már értem...
  • R0zs0máK
    Úgyértem az első helyes megfejtő :))
  • MikX
    jaja, bár ez inkább csak egy része... :D
    Ez az állítócsavarja
  • desigo
    4 imbusz fejű csavart adok én ingyen is :)

alsó az állítható magasságú futómű?
  • fifi
    én a legalsót nem vágom...
  • MikX
    akkor sok balaton szeletet vegyél, szerintem elég egyértelmű mindegyik kép... :D
  • R0zs0máK
    Aki mindenről megfejti, hogy mire való, az nyer egy balaton szelet!
  • R0zs0máK
    Jövő évi fejlesztések :) :

• MikX
    Hát, elismerem az embert,mint versenyzőt, de ez a műsor egy trágya...
    Valószínű a szomszéd kispista is tudott volna iet hebegni, habogni, akinek semmi köze az autókhoz...
    de ezen beszartam: "puritán" meghogy " pályára termett" Szerintem az SLR pont nem az a puritán épphogy utcánis engedélyezett pályautó, a maga 2 tonnájával, szarásig kütyükkel...
    Legalábbis nem egy 430 Scuderia, vagy Enzo...
  • Zetorg
    győzike előtt is eladó volt már :)
  • Gabor1990
    Egyébként abban a műsorban minden adásban meghajtanak vmilyen sportosabb verdát a hungaroringen és mérik az időt. Asszem az SLR-nek van a legjobb ideje:)
  • n003
    a haszon a tulajnak nem feltétlen az hogy ezt vagy még 1000 slr-t elad mert ezt senki nem gondolhatja .. viszont lehet a háttérben olyan üzleti kapcsolat hogy nem pénzt adtak a Fricinek hanem a lehetőséget erre az különleges autóra így ő tud pénzt csinálni a műsor exkluzivitásából :DD pl
  • cement
    azt ne mondd hogy emiatt a teszt miatt több slr-t fognak mo-n ertekesiteni :D ez a műsornak volt kiváltság, hogy kaptak egy ilyen kocsit valoszinu konyorogtek erte, nem hiszem hogy a cég akié mondta hogy "nesztek itt van tegyétek be a tvbe aztán majd veszik mint a cukrot!"
  • n003
    az ilyen autóteszter műsorok nem arról szólnak hogy ki kinek meri odaadni a bemutatandó kocsit .. ez üzlet a műsor készítőknek üzlet az autókereskedőknek .. extrém példa győzike narancs "lambója"!!! pár nappal a műsor után érdekes módon eladó volt a kocsi :DD vajh miért
  • cement
    "csak hogy tudd" :D csak hogy tudom... de ez nem 15misis autó, ez 10szer annyit ér, és kibaszott kevés van belőle szal annak az esélye, hogy valaki vezethessen egy ilyet elég csekély. nem azt mondom, hogy jó riportot csinált, mert tényleg szar, nem a tvbe való a srác, de gondolom csak neki merték odaadni mert egy répa kata szintű ember falhoz vágta volna az első gázfröccsnél...
  • desigo
    Pedig ott voltak a kerítés mellett :)
  • Magnumrolcsi
    Emlékeztek még a Sebesség Lutra albumra? Van itt valakinek hozzá matricája, vagy esetleg tudtok hozzá? :P
  • n003
    jajjnemár nemjutott szóhoz? csak hogy tudd ő olyan hogy a pályabejárásra 5-15milkás tesztautókkal jár amiket aztán be kell mutatnia a hírtévén .. valszeg ennél az autónál megmondták neki hogy ha baja lesz azt ki is kell fizetnie ezért emlegette az önrészt