101030
.
-
Gondolom... Kettéhugyozza az összes nyamvadt Hondacseket :DDD
Fáj, hogy nem a Honda csinált végre egy komoly, odabaszós autót mi? Csattogtathatnád rá a fitymád/a billentyűzetet :D Há' ez mos' nem gyött össze :D -
öregember #72476 KÉPEK ITT -
Nissan GT-R specV 
"The GT-R SpecV's will only be offered in an exclusive Ultimate Black Opal body color" - FAIL, ott egy piros is a képek között.
Gimmie some mo -
Kellett neki egy kis adrenalin, a pályán tötyörgés untatja...
-
rally mátyás -
nem is tudom mi történhetett :) -
öregember #72471 c i k k -
Borg #72470 Már úgy vártam. -
Végre :) -
Dehogy volt ez törve, megkímélt állapotú, 99 ezer km-t futott, FULL FULL EXTRÁS(!!!!!) hölgy tulajdonostól XDDDDDDDDDD -
illesztesek se tul jok Valoszinu a jobb eleje kapott egy utest, mert a sarvedo illesztese nem stimmelnek nagyon :) -
egy egészen hangyányit elüt ja, de csak ha úgy esik a fény :S_DA?D_AS: -
az a profi fényezőmunka:D:D:D
ezen még a hülye is látja h törve volt :D -
sot van is belole 2009-es modell, bar gondolom semmit nem valtozott. -
Rosszul emlekszel akkor, szerintem. Eleve meg mindig lehet kapni az S2000-et. Nem hiszem, hogy egy evnyi raktarkeszletuk van belole :D -
en nem vagom.. meg mernek ra eskudni hogy mindenhol azt olvastam tavaly hogy mar nem gyartjak tobbet es a cr volt az utcso amit az emberek megvehettek. -
"Production of the S2000 will cease at the end of 2009." -
Honda S2000 et mar reg nem gyartjak... tavaly volt az utolso az s2000 CR..
-
SomebodyEra #72459 Igen, többek közt ezért is akartam fellebezni. Volt már egy ugyan ilyen, mikor hónapokkal később küldték ki, és rohadtul nem emlékeztem és nem láttam akkor sem semmit, mikor állítólag történt a gyorshajtás, csak akkor hagytam a fenébe, beletörődtem. Most nem! -
Borg #72458 Jogod van kikérni az ügy iratait, tehát magát a felvételt/fényképet is. -
Jo gep lesz ez. Torekedj az eredetisegre!
Amugy durva, hogy mennyivel puritanabb ez az auto, egy W114-esnel :D Most meg pariban van az 5os bimmer az E osztallyal. -
SomebodyEra #72456 Régebben volt itt róla egy kép, csúnya sárga:)
1502
Itt van egy pár. Egyelőre készülőben, de ez is szünetel másik project miatt. Igazából csak belsejét kellene rendbe tenni és szép és jó lenne minden. Imádom!:) -
Ennyi erővel, akkor elküldöm nekik, majd 6 év múlva a pénzt. Ja, hogy azt nem lehet. -.- -
02-es BMW? nahát nahát, pár képpel nem tudnál esetleg szolgálni? :) -
SomebodyEra #72453 Nekem augusztus eleji gyorshajtásról küldték ki múlt héten a csekket. 40e ft, 30 helyett 50. Pedig a 02-es BMW-vel nem száguldozik az ember...Én fellebeztem, egyrészt nem rémlik, hogy mértek volna, a cím alapján pedig egy igen jól belátható egyenes út, elbújni nem tudtak. Remélem nem sokára kiderül mi lesz belőle... -
Ennyi erővel küldhetnek 6 évvel ezelőtti fotót is =C Ravatal. -
végetér a jóvilág :/ -
Borg #72450 Hungarisztán... -
"A törvény úgy fogalmaz, hogy a hatóságnak a szabályszegést követő hatvan napon belül kell kiszabni a bírságot. Ha ezt a határidőt a hatóság elmulasztotta, az Ön fizetési kötelezettsége akkor is fennáll, mivel a jogszabály ebben az esetben nem tartalmaz arra vonatkozó rendelkezést, hogy a bírságot 60 napon túl nem lehet követelni. A hatóság tehát megsérti a rá vonatkozó határidőt, de a bírságot ettől függetlenül be kell fizetnie."
Gyakorlatilag bármikor kaphatunk bírságot, pontot, akármit...mert a hatóság megsértheti a rá vonatkozó határidőt... -
örüljön, hogy nem 300 ezer... -
Majd az örökösök vesznek AMGt nem kell aggódni :) -
Szóltam egy haveromnak, hogy kérdezze már meg az apját, még folyamatban van. Am a környék rendőrei ma küldik ki a csekkeket, mert másik haver bátyja is kapott egy 90k-sat. 50 helyett 100. Az már kicsit neccesebb szvsz, bár nem tudom melyik szakaszon, hol volt... -
Claus Hipp nemet milliardos, a Hipp bebitap gyar tulajanak a W124-es kombija :D -
Borg #72444 Ha van fénykép, akkor nincs értelme fellebbezni. Viszont a határidő kérdésnek érdemes lenne utánanézni. -
öregember #72443 

kormányt kéne cserélni ? 

-
Fénykép legalább. Elég új cuccok van a környékbeli rendőröknek. Az a szép benne, hogy heti 20szor elmegyek arra és mindig vigyázok, tudom, hogy nem rendőrautóból mérnek, hanem egy régebbi szürke transitból, csak valahogy elfelejtettem, akkor vettem észre, amikor már késő volt. -.- -
Borg #72441 Ha fénykép vagy videó készült rólad a gyorshajtásnál (valószínű) akkor semmi értelme. -
Hallod bennem is rémlett ez a 2 hónap, csak már annyi változás történt mostanában büntetések meg kresz terén, hogy gondoltam megváltoztatták. Másik kérdés meg, hogy mennyire érdemes esetleg pereskedni, vagy fellebezni rendőrséggel szemben. Nem érdemes-e rájuk hagyni és kifizetni szépen. Végülis úgyis tudnak vmit találni, amibe beleköthetnek. -
Borg #72439 Érdekes kérdés. Én úgy tudtam, hogy 2 hónap a határidejük mindenféle intézkedésre. -
Barátom is volt kapott 50e csekket. Ő 50-es táblánál ment 80-al...