101030
.
  • GregSB

Hátőőő. Ha meglátom ezeket a képeket 5-6 évvel ezelőtt akkor meg se fordult volna a fejemben hogy ez egy merci lehetne... valami Koreai-ra tippeltem volna.

Mi utött a Mercibe? :S Az előző két E-classhoz képest nem kicsit visszafejlődés ez az új szerintem.

Tübbi kép itt.
  • CSOCSO
    nem, meg sosem voltam. de van par ismerosom aki volt.. es nekik eleg volt az 1-2 het meg 1-2 honap. biztod vagyok hogy egy atlag ember a hulyesege miatt az 1 ev bortontol is gyokeres valtozason menne keresztul.

tobb idot nem adnek az ilyeneknek mar csak azert sem mert a vissza illeszkedes is szar lenne.
  • autoszimulator
    áá, szóval te voltál? :D
  • CSOCSO
    nagyon dobaloztok az evekkel :D

amugy szvsz ha bezarjak 1 evre szvsz onnantol kezdve venne maganak gumit mind a negy evszakra :D

voltatok mar bortonben? bizti vagyok benne hogy ket honap utan sirva konyorognetek hogy engedjenek ki titeket es barmit megtennetek az eletetek vegeig.
  • R0zs0máK
    Román faszcimbásztól mit vársz? Legalább nem egy magyar családot nyomorított meg...
  • broman191
    Mehetnek Dakarozni...
  • pszihopata
    /Spanyolországi román vendégmunkások./

Tachográf nélkül ki sem engedném őket az útra,egy seggel letekernek 2000 kilómétert,én meg győzők dudálni mikor előttem bólogatnak a pályán.
  • redbull0304
    És persze nem ők halnak meg... Ezért gondatlanságból elkövetett emberölés járna és simán adnék érte 10év börtönt!
  • SötétBarom
    Sztem Ceed. Amúgy meg vesszen a sok gyök dizájner...
  • Borg
    Viszont a márkák között is egyre nagyobb a hasonlóság úgy látom. Engem totál a bravo/megane formájára emlékeztet.
  • GregSB
    Kiszivárgott kép az új Opel Astra-ról.

Semmi extra, egy lekicsinyített Insignia.
  • SötétBarom
    A nyomorult..

Ismét egy agytröszt.

Na vajon mér csapta keresztbe a bimmert? Mer annyi esze van, hogy ilyennel közlekedik hóesésben:

• pszihopata
    nem?
  • TotokaBazs
    Hello! Nem az én oldalam, de ismerem akié...
    És Bocs, de mi van akkor ha nem engedélyezi nekem a linket "még"?
  • SötétBarom
    Ha már a fos oldaladat reklámozod, legalább tanulj meg linkelni -.-
  • TotokaBazs
    A Hyundai 2009 februárjában vezeti be vadonatúj luxuslimuzinját!

http://www.testcar.hu/hu/news/090109-hyundai-februar-luxus-limuzin-vadonatuj-februarban.html
  • SötétBarom
    kb.
  • I.C.ram
    sport BMW-t eleve megse fordulna a fejemben itthon venni. Max svajcbol valami oreg tatatol.

Itthon rongyrazni veszik ezeket, es hajtjak oket a forgalomban rendesen, hogy a szoke kurva elaleljon az anyoson.
  • cement
    attol fugg hany kilometer van benne... nem ora szerint, igazabol
  • redbull0304
    Tuti több, 2.5 körül kezdődnek.
  • redbull0304
    Ez M packetes lenne, nem úgy néz ki... Vagy mitől M? A kis M logótól? :D
  • SötétBarom
    2 millánál többet nem adnék érte, de annál biztos több..
  • pzoli00
    Szerintetek mennyiért lenne érdemes megvenni? (BMW 323Ci M, 1999, 170 lóerő)

• fifi
    én most asszem amúgy így fogom cserélni a Cordobát...

azt eladom+ van egy zsetonunk+szabadfelhasználású hitel

nekem kedvezőbbnek tűnik mint az autós konstrukciók, plussz végig a kezedben van a törzskönyv meg minden, ha bedőlsz a hitellel esetleg, akkor el tudod adni a verdát.
  • fifi
    én adtam így el autót, telefonban készséges volt a csávó, amikor meglátott engem meg tesómat akkor beszart/nem mondom hogy tutira nem akart átb@szni/ de utána minden rendben volt...
    le kell írni papírra a témát pontosan, nem egy nagy varázslat...
    mondjuk én még azt elején kilátásba helyeztem a dolgokat az ürgének, hogy mi fog történni, ha esetleg leoldana, mint szürke szamár a ködben...

másik, hogy felvesz a csávó szabadfelhasználású kölcsönt. abban nem szerepel, hogy autóra vagy mire nyomja.
  • I.C.ram
    1.5m
  • Borg
    Zálogra kell adni. Hagyja ott valamijét olyan értékben nálad mint amennyivel tartozik. Ha nem fizet, nem kapja vissza. És persze mindezt a szerződésben leírni. Biztosabb módszer nincs. Vagy vegyen fel sima szabad felhasználású személyi kölcsönt, persze ne providenteset, hanem valami rendes banktól.
  • ZsirosKenyer
    az előző autómat is ilyen magán-hitelszerződéssel akarták elvinni, de inkább mondtam hogy htxbai.

Aztán a gyerek felvett személyi kölcsönt a saját bankjánál(folyószámla-hitel).
    Mindössze pár százalékkal volt rá magasabb a kamat mint egy speckó autóhitelre és legalább nem provident.

Szerintem induljatok el ebbe az irányba.

• dieselG
    Ja, goldberg samu hiteles hitelreklámja és társai. :)
  • dieselG
    Ha szabad megkérdeznem, mennyiért venné meg a vevő?
  • I.C.ram
    Hat ez az. Ezert probalom most kicsit krobejarni a dolgot, mert nem szeretnek szopni. Banki hitelt meg nem adnak oreg autora, szoval az kilove. Provident meg hasonlo uzsora cegeket meg nem fogok ajanlani, mert azt a legnagyobb ellensegemnek sem. 450% THM es tarsai.
  • ZsirosKenyer
    kivitelezhető simán, de bennem lenne mindig egy kis alap-para, hogy mivan ha nem fizet.
    Szerződés ide vagy oda, ha egyszerűen nem lehet rajta behajtani a zsetont akkor szívás van.
  • I.C.ram
    Most beszeltem egy lehetséges vevővel a Mercirol. Valószínű megvenne az autót. Az ár is megfelel neki, viszont csak úgy tudna fizetni, hogy adna egy nagyobb kezdőösszeget, és kb 4-5 hónap alatt a maradékot. Persze mondta, hogy szerződéssel, ügyvéddel, kutyafülével együtt. Bankok persze nem adnak normális konstrukciójú hitelt öreg autóra, szóval marad a szerződés.

Ez mennyire kivitelezhető?
  • broman191
    pfúúú
  • öregember
    bocs, nissan
  • öregember
    mint amikor a mazda (?) kihozta a macis felnit
  • broman191
    "Hi Barbi, ya wanna go for a ride? Sure Ken! Jump in!"
  • Willi Betz
    Kámon barbi görl
  • Csabesz6