101030
.
-
Hátőőő. Ha meglátom ezeket a képeket 5-6 évvel ezelőtt akkor meg se fordult volna a fejemben hogy ez egy merci lehetne... valami Koreai-ra tippeltem volna.
Mi utött a Mercibe? :S Az előző két E-classhoz képest nem kicsit visszafejlődés ez az új szerintem.
Tübbi kép itt. -
nem, meg sosem voltam. de van par ismerosom aki volt.. es nekik eleg volt az 1-2 het meg 1-2 honap. biztod vagyok hogy egy atlag ember a hulyesege miatt az 1 ev bortontol is gyokeres valtozason menne keresztul.
tobb idot nem adnek az ilyeneknek mar csak azert sem mert a vissza illeszkedes is szar lenne. -
áá, szóval te voltál? :D -
nagyon dobaloztok az evekkel :D
amugy szvsz ha bezarjak 1 evre szvsz onnantol kezdve venne maganak gumit mind a negy evszakra :D
voltatok mar bortonben? bizti vagyok benne hogy ket honap utan sirva konyorognetek hogy engedjenek ki titeket es barmit megtennetek az eletetek vegeig. -
Román faszcimbásztól mit vársz? Legalább nem egy magyar családot nyomorított meg... -
Mehetnek Dakarozni...
-
/Spanyolországi román vendégmunkások./
Tachográf nélkül ki sem engedném őket az útra,egy seggel letekernek 2000 kilómétert,én meg győzők dudálni mikor előttem bólogatnak a pályán.
-
És persze nem ők halnak meg... Ezért gondatlanságból elkövetett emberölés járna és simán adnék érte 10év börtönt! -
Sztem Ceed. Amúgy meg vesszen a sok gyök dizájner... -
Borg #72508 Viszont a márkák között is egyre nagyobb a hasonlóság úgy látom. Engem totál a bravo/megane formájára emlékeztet. -
Kiszivárgott kép az új Opel Astra-ról.
Semmi extra, egy lekicsinyített Insignia. -
A nyomorult..
Ismét egy agytröszt.
Na vajon mér csapta keresztbe a bimmert? Mer annyi esze van, hogy ilyennel közlekedik hóesésben:
-
nem? -
TotokaBazs #72504 Hello! Nem az én oldalam, de ismerem akié...
És Bocs, de mi van akkor ha nem engedélyezi nekem a linket "még"?
-
Ha már a fos oldaladat reklámozod, legalább tanulj meg linkelni -.- -
TotokaBazs #72502 A Hyundai 2009 februárjában vezeti be vadonatúj luxuslimuzinját!
http://www.testcar.hu/hu/news/090109-hyundai-februar-luxus-limuzin-vadonatuj-februarban.html -
kb. -
sport BMW-t eleve megse fordulna a fejemben itthon venni. Max svajcbol valami oreg tatatol.
Itthon rongyrazni veszik ezeket, es hajtjak oket a forgalomban rendesen, hogy a szoke kurva elaleljon az anyoson. -
attol fugg hany kilometer van benne... nem ora szerint, igazabol -
Tuti több, 2.5 körül kezdődnek. -
Ez M packetes lenne, nem úgy néz ki... Vagy mitől M? A kis M logótól? :D -
2 millánál többet nem adnék érte, de annál biztos több.. -
Szerintetek mennyiért lenne érdemes megvenni? (BMW 323Ci M, 1999, 170 lóerő)
-
én most asszem amúgy így fogom cserélni a Cordobát...
azt eladom+ van egy zsetonunk+szabadfelhasználású hitel
nekem kedvezőbbnek tűnik mint az autós konstrukciók, plussz végig a kezedben van a törzskönyv meg minden, ha bedőlsz a hitellel esetleg, akkor el tudod adni a verdát. -
én adtam így el autót, telefonban készséges volt a csávó, amikor meglátott engem meg tesómat akkor beszart/nem mondom hogy tutira nem akart átb@szni/ de utána minden rendben volt...
le kell írni papírra a témát pontosan, nem egy nagy varázslat...
mondjuk én még azt elején kilátásba helyeztem a dolgokat az ürgének, hogy mi fog történni, ha esetleg leoldana, mint szürke szamár a ködben...
másik, hogy felvesz a csávó szabadfelhasználású kölcsönt. abban nem szerepel, hogy autóra vagy mire nyomja. -
1.5m -
Borg #72491 Zálogra kell adni. Hagyja ott valamijét olyan értékben nálad mint amennyivel tartozik. Ha nem fizet, nem kapja vissza. És persze mindezt a szerződésben leírni. Biztosabb módszer nincs. Vagy vegyen fel sima szabad felhasználású személyi kölcsönt, persze ne providenteset, hanem valami rendes banktól. -
ZsirosKenyer #72490 az előző autómat is ilyen magán-hitelszerződéssel akarták elvinni, de inkább mondtam hogy htxbai.
Aztán a gyerek felvett személyi kölcsönt a saját bankjánál(folyószámla-hitel).
Mindössze pár százalékkal volt rá magasabb a kamat mint egy speckó autóhitelre és legalább nem provident.
Szerintem induljatok el ebbe az irányba.
-
dieselG #72489 Ja, goldberg samu hiteles hitelreklámja és társai. :) -
dieselG #72488 Ha szabad megkérdeznem, mennyiért venné meg a vevő? -
Hat ez az. Ezert probalom most kicsit krobejarni a dolgot, mert nem szeretnek szopni. Banki hitelt meg nem adnak oreg autora, szoval az kilove. Provident meg hasonlo uzsora cegeket meg nem fogok ajanlani, mert azt a legnagyobb ellensegemnek sem. 450% THM es tarsai. -
ZsirosKenyer #72486 kivitelezhető simán, de bennem lenne mindig egy kis alap-para, hogy mivan ha nem fizet.
Szerződés ide vagy oda, ha egyszerűen nem lehet rajta behajtani a zsetont akkor szívás van. -
Most beszeltem egy lehetséges vevővel a Mercirol. Valószínű megvenne az autót. Az ár is megfelel neki, viszont csak úgy tudna fizetni, hogy adna egy nagyobb kezdőösszeget, és kb 4-5 hónap alatt a maradékot. Persze mondta, hogy szerződéssel, ügyvéddel, kutyafülével együtt. Bankok persze nem adnak normális konstrukciójú hitelt öreg autóra, szóval marad a szerződés.
Ez mennyire kivitelezhető? -
pfúúú
-
öregember #72483 bocs, nissan -
öregember #72482 mint amikor a mazda (?) kihozta a macis felnit
-
"Hi Barbi, ya wanna go for a ride? Sure Ken! Jump in!"
-
Kámon barbi görl 
-
Neked mi a bajod BMW matyi? -
Borg #72478 A Hondánál ez a jövő: