101030
.
-
#72713-re ment, bocs! -
Természetesen van, de normális ember nem ezekből indul ki. -
Különösebben nem érdekel ki mit mond, a hosszú évek alatt(nem akrok megsérteni senkit) rájöttem hogy aki nagyon szélsőségesen áll a Calibrához, az nem ismeri - igazándiból egy megmagyarázhatatlan és értelmetlen hülyeség amit beszélnek - pláne nem az olyanét, aki rendbentartja. A Club-ban nem egy olyan állapotú autó van, amit sok uj autó is megirigyelhetne mind műszakilag mind pedig esztétikára. -
Igen az összkerekes. Calibrákon is volt több féle szárny gyárilag(külömböző kiadásokhoz külömbözőek, de mind kis laposabb kivitel volt). -
minden típusnál vannak olyanok akik túlzásba viszik a dolgokat -
Hondában is láttam már ilyet, vagy ettől elbaszottabbat is, mégsem rühellem, mert ez hülyeség. Egyébként a #72693 hozzászólásban lévő autó mint munka nem rosz, az már más kérdés hogy nem tetszik ahogy kinéz, de valszeg' nem is nekem csinálta a gazdi. Én csak azt a sok pénzt sajnálom amit beleölt. Amikor én megvettem a Calibrát, 200 ezerért csak a féket csináltuk, eszembe nem jutott volna, hogy hülyeségeket csináltassak rajta. Nem 1-2 autóról kell általánosítani. -
Alfámon is van szárny, de az gyári :D
Külsőre ennyi változtatás amit csináltál még pont elég, jó hogy a motorra költesz inkább. Akkor ez az összkerekes változat? -
bezony nem. A hacsis sráccal meg ne törődj, nincs ki mind a 4 kereke (eldriftelte az egyiket) XD -
Intercooler miatt muszály valamit odarakni, mégse a cooleren koppan a kavics, Szerintem meg nem csúnya ez a rács. -
Enyém igen. Van még rajta egy szolid szárny kicsi lapos, amivel azért még jól néz ki, most fog kapni egy olyan motorháztetőt, amin nincs rajta az Opel logo( sikerült egy gyönyörű szépet szerezni amin nincs), de ezeken kivül gyári, bár tavaszra gyarapszik a ménes meg Newton bácsi is, úgyhogy a motor jobb lesz, bár most sem rosz. Ja még a lámpa nem eredeti, az első lökös meg ugye a második nagyobb Intercooler miatt is jó(látni ugye az alsó rács mögött). Mindenképp lesz erősítés tavaszon, bár meredek lesz a lakásvásárlás, felujítás miatt. Plusz tavaszra tervezek egy Suzuki SV650 is, csak az asszony meg ne tudja.
-
Csirkerács tré -
Tiéd?
Innen nem rossz. -
gyönyörű -
Erre még azt mondom hogy nincs elkúrva... -
És csodálod hogy rühellem a kalibrákat? XDDDDD -
Ennyi bőven elég egy Calira, gyáriban a legszebb, de ha már ez van rajta. -
szerintem nem rossz az összhang :D -
Borg #72700 omg -
Calibra. -
Szabad a gazda! -
Katasztrófa! -
Érdekes állatfaj építhette...
-
Nem volt még. Az éven.
-
-

na ebben nem kis pénz lehet -
Laguna Seca-e? -
Olyan érzésem van mintha a Toyota embléma ragasztott lenne és alatta Ford van...nagyon amcsis. -.-' -
Az legalább sérülésmentes
-
ja meg ne felejtsük el, hogy a képen is egy Lada van, csak a Lamborghini készített egy ilyen gyenge másolatot XD -
hát ha ilyen egy Lada, akkor én Lada buzi vagyok XD -
Neked is Ladád van, csak valaki ráragasztott egy Opel emblémát.
-
oda meg minek?? jó nekik a Lada.... -
Oroszokhoz is jutott
-
volt van lesz.
ha a középkonzolt nézegeted egész úton akkor nem az lesz a legnagyobb bajod hogy unalmas, mert hamar az árokban kötsz ki :D mint mondtam semmi gond nincs vele, nem bentley de nem is igénytelen, nincs rajta semmi rossz. -
Jó, te elfogult vagy mert Toyotád volt/van :D
Jobbnak biztos jobb, de szerintem dögunalmas és kész. Nézem a belsejéről készült fotókat... én szerintem elaludnék benne a volán mögött egy hosszabb út alatt :D -
ezzel sámli baj nincs baratom, szebb és jobb lett mint az előző. -
*se nem szép, se nem csúnya -
Új Toyota Avensis
Hogy a fenébe tudtak egy ennyire jellegtelen dizájnt összehozni? Se nem, se nem csúnya. Olyan semmilyen az egész (leginkább az unalom szó jut róla az eszembe).
Na nem mintha az előző a legizgalmasabb autó lenne a világon, de az legalább kinézett valahogy.
Az Auris meg nekem kifejezetten tetszik, nem értem miért nem vitték el abba az irányba az Avensist is. -
azon en is rohogtem :D -
Azért ez túlzás, de nekem se lenne pofám odaírni ezekre hogy professional drivers...XDDDD