101030
.
-
neked Kata szerintem egy 6os mazda sokkal jobban állna. menj el egy márkakereskedésbe, tesztelj egy új 6os mazdát, szerintem sokkal szebb, és az nem kérdés hogy jobban meg is éri az árát mint egy ford. nem mondom, hogy a fordok rosszak, de a mazda egyértelműen megbízhatóbb, és szerintem a 6os mazda most a kategóriájának legszebb autója. mindenképp próbálj ki egyet, nézd meg fehérben, és szerintem nem akarsz majd mondeot többé :) -
És 200Nm az sok? -
Ilyen autót az asszony alá raknék, bár olaszt mégsem. -
194 Nm @ 1750 rpm -> ez a 120 lóerős.
De biztos nyomatékszegény :DDD -
Az hogy nyomatékszegény, nem csak arra értendő hogy mennyi a max nyomatéka. -
Mennyi az elég szerinted? Egy 1.4-es turbós motorban nem sok nyomaték van, azt a turbó ilyen kis köbcentinél nem nyagyon nyomja meg. Csak lóerővel meg nem sokra mész, azt forgathatod agyig, se menni nem fog igazán, viszont azt csak valmeddig fogja szeretni. -
Na így meg asztán veszett :DDD -
Nyomatékszegény? 200nm az nyomatékszegény?? Hamar szét lehet harcolni? Hülyegyerekek akármit hamar szétharcolnak.. -
Borg #72749 Nem hinném, hogy annyira nyomatékszegény az. -
én szeretem a panelt... van egy bazi nagy nyaralónk is, de komolyan mondom itt jobban érzem magam... -
Minek az? Mert nyomatékszegény, meg hamar szét lehet harcolni? Meg mert olasz? hát... -
Új autókról jut eszembe, egy új puntot a 150 lovas turbós 1.4essel bevállalnék.. :) -
Hát nálam kizárja :DDD Amíg nem lesz normális kéglim, az halálbiztos, hogy nem veszek drága autót.. Laktam én is panelban, kihagynám a hátralévő életemben ha lehet :D -
Borg #72744 Abszurdisztánban nem, való igaz. -
a panellakás nem zárja ki a drága kocsit... panelban lakunk mi is... -
Borg #72742 Szép is, de eszetlenül nagy. Gyakorlatilag túlszárnyalja az összes "kategória" társát.
Belül persze látszik a VW rokonság, főleg a műszerfalon, dehát ez is csak egy skoda.
Igazából az a kérdés, hogy kell e ekkora baszottnagy hely... a Mondeo is ilyen, bőven túl van skálázva.
A mazda6, accord, passat stb egy hangyafasznyival kisebbek. -
zsiráf. -
jó fej, csak már nagyon öreg :( -
Peforált lemezben is lehet pont ilyen rácsmintásat venni. Nem mindegy miből van? Ugyanmá'. -
Panellakás +6m autó = uasztakuurva -
na de eeez a legszebb kocsi XD
-
ha még lenne garázs neki, de állandóan kint áll.. -
Vannak gyerekek, vagy minek ekkora batár??? -
Amúgy fejnek tűnik a kutyád :D -
Nyilván lakótelepre kell ilyet venni :DDDD -
kutyám is megnézte XD -
az új superb kegyetlen szép kocsi lett.. -
max 6-6,5 amiben már pár extra is benne van esetleg (pl. xenon fényszóró vagy ilyesmi) -
Borg #72729 Mire kell az autó?
Mert befektetésnek semmilyen autó nem jó, ár-értékben meg főleg nem, ezek nem lehetnek szempontok egy új autónál, mert akkor használtnál fogsz kikötni :)
Ha a biztonság a szempont, akkor új Accord. Az a legjobb perpill a kategóriában. Helykínálatban a Mondeo és a Superb a legnagyobbak. Ha 2 literes benzines kell, az megint csak az Accord mellett szólna, ha dízel akkor már árnyaltabb a kép. Megbízhatóságban nem hiszem hogy nagy különbségek lennének. Illetve ugye a Superb meg az Accord is újabb fejlesztés a Mondeonál, aminek előnyei meg hátrányai is vannak. Mazda6? Alfa 159? Passat? Audi? Árban mi az elképzelés? -
a 4 meg az 5 ajtós karosszéria között alig van különbség, legalábbis nekem úgy tűnt -
Én az előző mondeoban ültem! Meglepődtem h mekkora hely van hátul! (nem a csomagtartóban :D) Sztem a mostani is hasonló! -
Meg őőő...azt mondják, hogy jó...bár minden ford jó... -
nem 4 ajtós kasztnival jól néz ki :))) -
Sziasztok
Mi a véleményetek, vagy mit mond a sajtó az új Ford Mondeo-ról? Jó ár-érték befektetésnek minősül megvenni egyet, vagy valami más típust vagy márkát ajánlotok? Biztonságra, küllemre nekem szimpatikus a Mondeo, és 2 literes motorral képzelném el.
Válaszaitokat, véleményeiteket előre is köszönöm. -
pontosan...
vagy rakjál rá valami értelmes perforált lemezt. -
Nem, halál komolyan mondom! Sokkal jobban mutatna feketén, így tényleg olcsó bazári hatása van... -
Látom te ilyen humoros gyerek vagy. De ez nem baj!
-
Fújd le feketére, kevésbé látszik ;)) -
Nem kell szerintem senki véleményén változtatni, ő így gondolkodik, és kész. Na bumm. Kutyát nem érdekli. Vannak még vele így páran, egy éve is találkoztam egy ilyennel az úton, cask ö le is esett előlem az árokba.
-
amúgy ismerem jól a hacsiment, jó barátom. Hát igen, Ő elég szélsőséges nézeteket vall a Calibrákról, de ez ellen én sem tudtam tenni (talán egyszer majd belevésem a hacsi oldalába) XD