101030
.
  • neevous
    Igazad van. Teszt.
  • N3TuddKi
    a B klasse-ből a benzinest el lehet felejteni és akkor már 7.5től kapsz jót.
  • GregSB
    Hamann X6

Mennyire értelmetlen ez az autó... és mégis, mennyire durván jól néz ki, és mennyire kéne! :))

• I.C.ram
    Dogos joszag. Milyen motor? Mondd, hogy nem dizel!
  • Kata
    wow!
  • N3TuddKi
    nekem pont olyan van. kalcit fehér. fekete üvegtetővel
  • Balyy
    Már régi cikk!
    Egyébként asszem most hétvégén van a bemutatója mo-n!
  • neevous
    ööö...Insignia?
  • R0zs0máK
    Naaa...azért Euro3 környezetvédelmi szarokkal is 190Le volt az a motor :) a b18 "csak" 180-at tudott :)))
  • Borg
    Hát igen, ez a legnagyobb hibája, hogy ennyire gyenge másolat lett, hogy köze nincs hozzá :)
  • n003
    nem tudom kombi, 5a vagy 4a-st szeretnél .. az én mondeomon (kombi) más - egyszerűbb a hátsó futómű mint a másik két variánson! ez annyiban jelent gondot hogy ha sokat használod terheletlenül a kocsit akkor a hátsó kerekek nem egyenletesen kopnak, a belső oldalon erősebben ezt pl úgy lehet orvosolni hogy 2-3ezer km-nként kell cserélgetni az első-hátsó kerekeket .. ha keveset használod de kell a praktikum akkor jobban jársz a 5ajtóssal!
  • n003
    nem is fogom eladni ;) ideális munkaautó, egyben van tudom mire kell figyelni .. meg már csak szarérhugyér lehetne eladni :|
  • Ghosty
  • n003
    használt evo 8-9? azt biztos nem fogja senki 'férjjelölt' cikinek érezni :)
  • GregSB
    Tddi állítólag sokkal strapabíróbb volt, az első generációs tdci-kkel volt a legtöbb baj (ilyen volt nekünk).

Ja tényleg most hogy mondod a jobb hátsó ajtó zárja nálunk is szarakodott. Összes többit zárta és nyitotta a központi, az viszont télen (pláne amikor nagyobb fagyok voltak) bemondta az unalmast.

Persze ez is már 4-5 éves korában jött elő...
  • n003
    nekem meg most van egy 2001-s tddi :)) 165e km van benne és max annyi baja van hogy az ülésfűtés kapcsolóját cserélni kéne meg a központizár néha nemakarja az igazságot

amúgy ezeknél az új tdci-knél is aza baj hogy ha egyszer tankolsz (vagy ha használt, az előző tulaj) mutyis gázolajat akkor nagy valószínűséggel elfosnak rajta a csúcsok akár 50k km-nél .. egy csúcs hozzá 80ropi
    de lehet még hibaforrás ha nem használod a kéziféket berohad fél év alatt is!! 70ezer mert csak a hátsó kerékaggyal együtt lehet cserélni
  • Kata
    azt néztem ki, titanium vagy ghia
  • blackcalibra
    Ja igen, májusi cikkből való.
  • blackcalibra
    "Az első helyen holtversenyben az Audi A8 és a Mercedes G-osztály végzett, ezeknek a modelleknek a szervizelésére öt év alatt átlagosan 1640 dollárt (267 ezer forintot) kell költeni. Az összeg hangsúlyozottan átlag, ebben a kisebb, csip-csup javításoktól a komolyabb alkatrészek cseréjéig minden benne foglaltatik."

• GregSB
    Annyiért már Titanium-os Modeot kap, ami már elég fasza felszereltség, és nagyobb is mint a B.
  • fifi
    a Mercik szervízköltsége és alkatrészárai nagyon durva hírében állnak...
    vagy ez nem igaz?
    én nemtom csak mondták többen is.
  • I.C.ram
    Jo azert nem kell tulozni... :P
  • R0zs0máK
    Ja, opelnél csomó minden alapfelszereltség, mercinél még a tekerhető kormány is feláras extra...XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • R0zs0máK
    Nem a mondeora gondoltam, hanem random használt kocsikra :DD
  • I.C.ram
    Merci a kedvenced, nem?

Nezd meg a B-osztalyt. 6 milliorol indul, de az alapfelszereltseg mast jelent egy Mercedes-nel, mint egy Opelnel mondjuk, szoval ezt is kalkulald bele.

Szerintem jol is nez ki, es csaladiauto is. Nem sokat hallottam rola, de ha tetszik erdemes lenne szerintem kiicsit korul szimatolni.
  • GregSB
    Akkor legyen Mondeo, szerintem nem fogtok csalódni benne!
  • blackcalibra
    Másik topicban, bárhol máshol. Vagy még csak itt hoztad fel ezt a dolgot?
  • Kata
    Hát az újnak tetszik a formája. Ha van olyan, de használt, az is jó, de én még nem láttam.
  • Kata
    hol máshol?
  • blackcalibra
    Máshol mit mondanak?
  • R0zs0máK
    Sztem a Mondeo nem rossz választás...feltétlenül zsír újnak kell lennie?
  • blackcalibra
    Milyen érdekes, senki nem kötött bele csak te. Elgondolkodtató nem?
  • Kata
    Igazából hozzá vagyok szokva a nagy batárokhoz, a legkisebb autóm az új fajta Astrából a kombi volt. Na meg azért család meg ilyesmi nekem már téma, szóval akkor már olyan autó, amibe beleférnénk, és akár leendő férjem is szívesen vezetné, nem tartaná nőies autónak.
  • cement
    igen, én :)))))
    jesszus :D
  • blackcalibra
    Te tényleg stiftes vagy!
  • fifi
    jólvan, mindez:kurvaérdekes, de ELÉG már...
  • R0zs0máK
    Igen, ugyanaz a motor :)))) Mármint a corolla ts-ben...és köze nincs a b18-hoz :PP
  • cement
    te
    Érdekes megnézni azt is, hogy mit produkál a Rally VB-n a Ford, egyenletes, megbízható teljesítmény.
    ->
    én
    ne hasonlits mar egy versenyautot egy utcaihoz omg... ennyi erovel a legjobb auto a vilagon a citroen, mert loeb sorra nyeri vele a vb cimeket :DDD kozben meg egy nagy rakas szar
    ->
    te
    A Honda is egy rakás szar, mert az F1-ben a picsában sincsenek?

nem érzed? NEM ÉRZED? :D:DL?D:AOL?ASÁPÉD
    érezddd
  • blackcalibra
    Hát te biztos nem vagy 100-as ember.
  • cement
    ez a baj h te nem vagy és így is ilyen sügér vagy :D:D:D:DDDD