101030
.
-
Mindegyik szar, mert a W124 500E a helikopter. -
Becsúszik :D -
Mit keresel ebben a topikban?:DDD
(vicc) -
n003 #73114 pölö :)) de persze ez sem széria -
A nem normálisak gondolom
-
de könyörgöm, ki a faszom használja a kocsit arra, hogy 6000-es fordulatnál még egy padlóval megelőzzön egy kamionsort? :D -
Áruljátok már el, mit akartok bizonyítani? -
Köszönjük Emese. -
Persze húz. Mihez képest? Nem azt mondom hogy 6000 fölött is húz, mert nem is erről volt szó. Hanem arról hogy onnan gyorsul-e tovább. -
"jó ha nem fejeled ki a szélvédőt"
xD
részemről flame off.
peace -
Borg #73107 A #73091-el még mindig te tartod a csúcsot :D
El akarod magyarázni, hogy 6000 alatt nem húz? Nyilván, mivel fogalmad sincs mire jó a változó szelepvezérlés. Ilyen ugye calibrában nem volt soha.
Bár ha jól emlékszem te voltál az, aki a múltkor meg akartad magyarázni, hogy húz a calibrád 6000 fölött is, és erre beraktál egy dyno graphot, amin mindkét görbe úgy lekókad előtte, hogy jó ha nem fejeled ki a szélvédőt :D -
Ez nem flegmázás, az a gond, hogy hülyeségeket beszéltek, úgy, hogy azt hiszitek az úgy van. -
Flegmázni lehet, csak a tények nagyon abba az irányba mutatnak, hogy a calibra egy max. átlagos autó. Az egyetlen dolog, amit fel tud mutatni, az akkoriban egyedülálló légellenállási együtthatója (htx maszka :DDD) -
Jáj bazme'. -
n003 #73103 hát naggyából semmisem .. ezek full épített egyedi autók .. ilyen alapon akkor bármilyen autórol ki lehet jelenteni mekkora király kocsi lesz ha van elég pénzed -
Látod. A többi gyártó minden második designelemet és technológiát róluk koppint :DDDD -
Így van, éljenek az olasz autók. -
Ezt mindenről el lehet mondani. -
Khmmm. Úgylegyen. -
És most értesz hozzá úgy gondolod, mert belinkeltél 3 ítéletet?
A második linkben szereplő tulajt, és az autót is ismertem, 1 év alatt míg nála volt az autó, mondhatni napi szinten ráláttam a dolgokra. Nem az autó volt szar. Nekem 5 éve van meg az autó, és hihetetlen módon........ Valószínűleg azért, mert te értesz hozzá, én meg nem. -
Nem tudom mit ugattok, az olasz autók a jók. Pont. -
Valóban többe kerülnek mint a Calibrák, valószínűleg mert sokkal kevesebb van belőle, pláne ami normális, bár 3 milláért vegye is meg az aki hülye, ha Caliból is kihullik a férgese, azok sem annyiért fognak menni majd.
Calibrából miért a bontásra szánt példányokat kell belinkelgetni? -
csak, hogy párat említsek énis, nehogymár a fika egye az ovodást.
Az, hogy rohad az nem érdekelt de, hogy megbízhatatlan az annál inkább.
Összeségében: NEM érte meg!!!
Annyit ér amennyiért kínálják! -
A hozzáértésről szerintem pont te ne nyiss vitát. -
Valahogy mégis 3X annyiba kerülnek az Integrák mint a Calibrák...
A népítéletből a 16 pozitív értékelést miért nem copyzod? -
Jólvan, bazdmeg egyes eseteket a limlom kalimpáról is fel lehet hozni... Kereshetsz tökéleteset is, de gány állapotút is...
Látszik, hogy tényleg "hozzáértő" vagy... -
Na itt megint látszik, hogy semmit sem tudsz a Calibráról. Azt is súgd már meg, hogy az miért előny, hogy a Honda 6000 alatt gyakorlatilag halott, 6000-8000 húz, aztán a fölött megint behal. Megbízható? Akkor ilyesmi hogy történhet? "Hibalista
Motor 2x kuka,Difi 2x csere,szinkrongyűrűk,ablakemelő motor,klima pumpa,kerék csapágyak 4x,
(Ja és 5000km-ént cseréltem az olajat,mégis 2 motort kellett cserélni)
Na ennyit arról,hogy milyen megbizható a Honda." -
Vigyáááázz jön a papolás a DTMről meg a 2.5 V6ról XDD -
Az Integrába sikerült összehozni egy 1.8-as SZÍVÓ megbízható motorral 190 lovat míg a Calibrába 2.0-ből 136-ot
Mikor a Honda 6000-nél éled és elkezd húzni az Opelben keresgélheted a váltót.
muhaha... -
Nemhát.. megvan a saját véleményem, és ezen fórum arcai körében ezzel szinte mindenki így van. Lehet más a te véleményed, senki nem fog bántani. Az előző postom én sem bántásképpen szántam. És igen, csak egy motorom van. Remélem nem bántottalak meg.
peace -
Én meg azt, hogy te is egyike vagy azoknak, akik a mások tudatlan hülyeségei után kántálják ugyanazt a hülyeséget. -
:DDDDD
Én meg azt, hogy 10 év sóbánya egy ilyen kiejlentés után :D:D:D:D:D: -
Miért, mi az ami nem Calibra ezekben?
Én meg azt mondom inkább 1000x egy Calibra mint Integra. -
n003 #73084 és ezekből a blokkon és a kasztnin kívűl mi calibrát lehet még fellelni?? :DD
100x inkább integrál mint egy calibra ;)) -
Én mondjuk ezért szeretem a Calibrát.
Meg ezért
Ez se annyira alap. -
Hát nemtom. Itt Sopronban egy van, ill. egyet szoktam látni (az legalább jó igénytelen), viszont túlnyomó többségben ocsmány suzukik és mindenféle golfok szaladgálnak ilyen gigaspoilerekkel meg hótolólapátokkal. -
Nincs benne az első szélvédő, tetőn volt az autó, ez látszik a képeken, gondolom kapott az üveg is. -
felnik, lámpák, üvegek...
bár nagy összegben le merném fogadni, hogy első szévédő /így kép alapján/ nincs benne... -
Pontosan. Ez már gyakorlatilag egy szétbontott autó, amit érdemes volt belőle kiszedni azt már régen kiszedték. -
ez semmit sem ér...
vagyis pont annyit, hogy kegyesen megszabadítsák tőle a versenyzőt, mert ha elviszik ingyen, akkor nem neki rohad szét otthon a gyepen...