101030
.
  • I.C.ram
    Mindegyik szar, mert a W124 500E a helikopter.
  • SötétBarom
    Becsúszik :D
  • Csabesz6
    Mit keresel ebben a topikban?:DDD
    (vicc)
  • n003
    pölö :)) de persze ez sem széria
  • Gabec26 #73113
    A nem normálisak gondolom
  • autoszimulator
    de könyörgöm, ki a faszom használja a kocsit arra, hogy 6000-es fordulatnál még egy padlóval megelőzzön egy kamionsort? :D
  • blackcalibra
    Áruljátok már el, mit akartok bizonyítani?
  • ChuckyHUN
    Köszönjük Emese.
  • blackcalibra
    Persze húz. Mihez képest? Nem azt mondom hogy 6000 fölött is húz, mert nem is erről volt szó. Hanem arról hogy onnan gyorsul-e tovább.
  • ChuckyHUN
    "jó ha nem fejeled ki a szélvédőt"
    xD
    részemről flame off.
    peace
  • Borg
    A #73091-el még mindig te tartod a csúcsot :D
    El akarod magyarázni, hogy 6000 alatt nem húz? Nyilván, mivel fogalmad sincs mire jó a változó szelepvezérlés. Ilyen ugye calibrában nem volt soha.
    Bár ha jól emlékszem te voltál az, aki a múltkor meg akartad magyarázni, hogy húz a calibrád 6000 fölött is, és erre beraktál egy dyno graphot, amin mindkét görbe úgy lekókad előtte, hogy jó ha nem fejeled ki a szélvédőt :D
  • blackcalibra
    Ez nem flegmázás, az a gond, hogy hülyeségeket beszéltek, úgy, hogy azt hiszitek az úgy van.
  • SötétBarom
    Flegmázni lehet, csak a tények nagyon abba az irányba mutatnak, hogy a calibra egy max. átlagos autó. Az egyetlen dolog, amit fel tud mutatni, az akkoriban egyedülálló légellenállási együtthatója (htx maszka :DDD)
  • blackcalibra
    Jáj bazme'.
  • n003
    hát naggyából semmisem .. ezek full épített egyedi autók .. ilyen alapon akkor bármilyen autórol ki lehet jelenteni mekkora király kocsi lesz ha van elég pénzed
  • SötétBarom
    Látod. A többi gyártó minden második designelemet és technológiát róluk koppint :DDDD
  • Adaaam
    Így van, éljenek az olasz autók.
  • SötétBarom
    Ezt mindenről el lehet mondani.
  • blackcalibra
    Khmmm. Úgylegyen.
  • blackcalibra
    És most értesz hozzá úgy gondolod, mert belinkeltél 3 ítéletet?
    A második linkben szereplő tulajt, és az autót is ismertem, 1 év alatt míg nála volt az autó, mondhatni napi szinten ráláttam a dolgokra. Nem az autó volt szar. Nekem 5 éve van meg az autó, és hihetetlen módon........ Valószínűleg azért, mert te értesz hozzá, én meg nem.
  • SötétBarom
    Nem tudom mit ugattok, az olasz autók a jók. Pont.
  • blackcalibra
    Valóban többe kerülnek mint a Calibrák, valószínűleg mert sokkal kevesebb van belőle, pláne ami normális, bár 3 milláért vegye is meg az aki hülye, ha Caliból is kihullik a férgese, azok sem annyiért fognak menni majd.
    Calibrából miért a bontásra szánt példányokat kell belinkelgetni?
  • ChuckyHUN
    csak, hogy párat említsek énis, nehogymár a fika egye az ovodást.

Az, hogy rohad az nem érdekelt de, hogy megbízhatatlan az annál inkább.

Összeségében: NEM érte meg!!!

Annyit ér amennyiért kínálják!
  • blackcalibra
    A hozzáértésről szerintem pont te ne nyiss vitát.
  • desigo
    Valahogy mégis 3X annyiba kerülnek az Integrák mint a Calibrák...

A népítéletből a 16 pozitív értékelést miért nem copyzod?
  • ChuckyHUN
    Jólvan, bazdmeg egyes eseteket a limlom kalimpáról is fel lehet hozni... Kereshetsz tökéleteset is, de gány állapotút is...
    Látszik, hogy tényleg "hozzáértő" vagy...
  • blackcalibra
    Na itt megint látszik, hogy semmit sem tudsz a Calibráról. Azt is súgd már meg, hogy az miért előny, hogy a Honda 6000 alatt gyakorlatilag halott, 6000-8000 húz, aztán a fölött megint behal. Megbízható? Akkor ilyesmi hogy történhet? "Hibalista
    Motor 2x kuka,Difi 2x csere,szinkrongyűrűk,ablakemelő motor,klima pumpa,kerék csapágyak 4x,
    (Ja és 5000km-ént cseréltem az olajat,mégis 2 motort kellett cserélni)
    Na ennyit arról,hogy milyen megbizható a Honda."
  • ChuckyHUN
    Vigyáááázz jön a papolás a DTMről meg a 2.5 V6ról XDD
  • desigo
    Az Integrába sikerült összehozni egy 1.8-as SZÍVÓ megbízható motorral 190 lovat míg a Calibrába 2.0-ből 136-ot
    Mikor a Honda 6000-nél éled és elkezd húzni az Opelben keresgélheted a váltót.
    muhaha...
  • ChuckyHUN
    Nemhát.. megvan a saját véleményem, és ezen fórum arcai körében ezzel szinte mindenki így van. Lehet más a te véleményed, senki nem fog bántani. Az előző postom én sem bántásképpen szántam. És igen, csak egy motorom van. Remélem nem bántottalak meg.
    peace
  • blackcalibra
    Én meg azt, hogy te is egyike vagy azoknak, akik a mások tudatlan hülyeségei után kántálják ugyanazt a hülyeséget.
  • ChuckyHUN
    :DDDDD
    Én meg azt, hogy 10 év sóbánya egy ilyen kiejlentés után :D:D:D:D:D:
  • blackcalibra
    Miért, mi az ami nem Calibra ezekben?
    Én meg azt mondom inkább 1000x egy Calibra mint Integra.
  • n003
    és ezekből a blokkon és a kasztnin kívűl mi calibrát lehet még fellelni?? :DD

100x inkább integrál mint egy calibra ;))
  • blackcalibra
    Én mondjuk ezért szeretem a Calibrát.

Meg ezért

Ez se annyira alap.
  • SötétBarom
    Hát nemtom. Itt Sopronban egy van, ill. egyet szoktam látni (az legalább jó igénytelen), viszont túlnyomó többségben ocsmány suzukik és mindenféle golfok szaladgálnak ilyen gigaspoilerekkel meg hótolólapátokkal.
  • blackcalibra
    Nincs benne az első szélvédő, tetőn volt az autó, ez látszik a képeken, gondolom kapott az üveg is.
  • fifi
    felnik, lámpák, üvegek...
    bár nagy összegben le merném fogadni, hogy első szévédő /így kép alapján/ nincs benne...
  • blackcalibra
    Pontosan. Ez már gyakorlatilag egy szétbontott autó, amit érdemes volt belőle kiszedni azt már régen kiszedték.
  • fifi
    ez semmit sem ér...
    vagyis pont annyit, hogy kegyesen megszabadítsák tőle a versenyzőt, mert ha elviszik ingyen, akkor nem neki rohad szét otthon a gyepen...