101030
.
-
Nem kellett volna olyan messze menni, itt Sopronban is van egy
-
dieselG #73156 Látta már valamelyikőtök élőben az új vw Sciroccót?
Volt szerencsém látni egyet pár napja Frankfurt közelében, le is videóztam... ha érdekel, fölteszem! -
E-T-A-L-O-N! -
jaaa de...de az amúgyis kis fényképezőgép volt :D Nézd meg a smartos videókat, azt kocsiban állvánnyal vettem fel :)) -
n003 #73153 háát ö nem :D .. amúgy én a novemberire gondoltam, lehet nem atyád vette fel
kocsiban nem várható el hogy jól sikerül a felvétel :) -
Borg #73152 Motorolaj téma
Kiváncsi vagyok kinek mi a véleménye erről :) -
nem szoktál video description-t olvasni, mi?
-
n003 #73150 tengeribeteg lettem :DD
Atyádnak is megmondhatnád hogy vehetne állványt a kamerához és akkor sokkal jobb felvételeket csinálhatna :D -

-
hmm :) -
-
Micsoda retrofíling...
Jó látni hogy a hibridesedés korában még ők is életben vannak.
-
n003 #73145 opel ECOTEC 1,6
[csak hüjéskedikszmájli] -
-
egyik ismerősnek ilyen van! ő nagyon dicséri de mondjuk kurvára elfogult!
Túlzás amit beszél! egyébként jó verda meg hát toyota! :D -
hali
5 gen (úgy tudom legalábbis) Celicáról mik a vélemények? ismét megbízhatóságra meg ilyenekre gondolok. nem tudom milyen ügyes bajos hibái vannak, de ha abból indulok ki, hogy Toyota, és a mi 25 éves Corollánknak szinte semmi baja (kivéve hogy itt ott sajna rozsdál már), akkor ennek sem lehet sok. :) (erre gondolok) -
Azért írtam oda, hogy ámerikában...ott is csak CA-ban lehet kapni, mert ott vannak hidrogén kutak... -
Borg #73140 Úgy érted, a nem kapható Clarity mellett? :)
Az még ott is csak szűk körben/területen elérhető, nemhogy itt. Sajnos van egy olyan érzésem, hogy itt ezen a szemétdombon még bő 10 évig ezek a hibridek lesznek az egyetlen környezettudatos megoldások. A FCX egyelőre álom, főleg nekünk. -
Ki a búbánat veszi ezt meg amerikában a Clarity mellett? XDDDD -
Elfogadható a kategóriájában, meglepően könnyű, és nem kell aggódnom hogy nem férek be (180 alatt^^)... :) -
Tény hogy nagyon belelőttem...legközelebb ezresre is megpróbálom belőni. :D
"1,531,062.77 HUF" -
Borg #73136 Szerintem összességében nem lett rossz.
Bár oldalról elég béna.
Honda Insight bemutató @ TC -
nagyon jó vagy, 5300 euró -
büntetést* -
Mely autók tulajai kapják a legtöbb böntetés Ámérikában' :)
1.) Hummer H2 és H3
2.) Scion tC
3.) Scion xB
Amcsiban tényleg nagyon népszerű a Scion a réjszingesek' körében...:D -
Másfél misi ha a felső szintet akarom súrolni...(így külsőre):D -
+ : fekete; spoiler; lámpa
- : az az első lökös elég sztrítrészinges', NFS Undergroundos, valamivel szolidabbra cserélném; kipuffanó nem lenne gáz, de mivel nagyon kilóg így elég ocsmány
köztes : a felni elmegy, a mocitető is...
Végítélet: Sok társa járt már csúnyábban , ettől legalább nem jön ki a reggeli a nem szokványos úton... :)
-
És az ára ? Szerinted -
küszöb, fos első lökös és az undormány levegőztetőnyílást ha lebarkácsolnák, akkor ez egészen korrekt lenne... -
"Az egyetlen dolog, amit fel tud mutatni, az akkoriban egyedülálló légellenállási együtthatója (htx maszka :DDD)"
nah de ez kit erdekel?
a priusnak is jobb a legellenallasa mint egy corvettnek... EEEEEEEEESSS?????//// -
most utalni fogtok de ugy az europai tuning fele ilyen es amugy hanyok tole.. es tokmindegy hogy honda, opel, toyota, vagy BARMI is az. europaik nagyon gazul tungingolnak PONT
( es most nem az ac snitzerrol beszelek meg a brabusrol.. hanem az ilyen magan emberekrol ) -
viszont ez már nekem is tetszik:
Opel Calibra 2.0i 16V (136 lóerő)
Mit gondoltok mennyit kérnek érte ? -
-
Borg #73124 Attól függ mit értesz normális alatt. -
n003 #73123 nem :)) haggyálmár a rondahondáddal meik tartozik a 'normális' kategóriába? talán volt barátnőm 1.3-a :DD cserébe nem is ment .. igaz karikázott eddig vagy 250e-t és elmegy még ennyit -
Borg #73122 Akkor ez most nem normális motor? :D
-
Borg #73121 Na nekem pont a soproni furgonosokat nem kell bemutatni... még bíróságon is voltam velük, mégis 30 rugó és 5 pont... -
"Van az az összeg, ami sok. A gazdagok pedig a legsóherebbek." Ez rendőrség véleménye az objektív felelősség és a zéró tolerancia első évéről. És mi a mi véleményünk? Hát az önöké?
rendőrségi nyilatkozat... lol? csak mondjuk az a nem mindegy, hogy a gazdag, a száját húzva, nagy sóheren zsebből kipengeti, míg a mindennapi egyszerű ember lehet nem sóherkedésből, de kurvára nem tudja..
jó persze, tartsuk be, ha nincs pénz, de akkor is...
Ma mondjuk a yard sopronban egy kisbusszal megkergetett egy E-s mercis, elég nyugisan kocsikázó hölgyet, beállt mögé, és 3 járőrrel körbevéve a kocsit, igazoltatták, kémlelték a gépjárművet... -
Normalis motor max 7000et porog. Pont. -
jóhát enyém nincs is addig skálázva, csak azért kérdem :DDD