101030
.
  • RelakS
    Az enyimé 5 éves, de volt már baja ez-az. Attól még szeretem :D
  • SötétBarom
    Hááthööö..
  • Magnumrolcsi
    Köszönöm. :)
    Igen 1.2 12V HTP Ambiente

RelakS, igen, ez készleten maradt. 2007.02. havi gyártású. Null kilóméteres. Najó, 11km volt benne mikor átvettem, mert elvitték zöldkártyára a héten. Ettől még nagyon kellemes kis autó. Az újabbiknál 100x szebb szvsz.
  • RelakS
    Nissan Tiida esetleg? :]
  • fifi
    ez szép...
    viszont az új verziónál kevés butább kinézetű autó van az univerzumban...
    talán csak az új Thalia.
  • RelakS
    Honda? Nem Mazda RX-7?
  • desigo
    Honda S2000 Ultimate Edition: stílusos búcsú

• RelakS
    Ezt meg hogy? Használt? Vagy csak rajta maradt a kereskedésen? (kb másfél két éve nem gyártják ezt a kasznit :D)
  • desigo
    grat
    használd egészséggel...
  • ChuckyHUN
    Gratula:)
    Ez a HTP? High Torque Project vagym it is hjelent? 62paci 11x nm?
  • Magnumrolcsi
    Új szerzemény, ma vettem át délben. :)

1.2-es motor
  • broman191
    Könnyes búcsút vett a Kadettől és azóta BMW-zik éjjel-nappal, nincs ideje ide benézni... :D
  • blackcalibra
    Tényleg, mi van ezzel a maszka gyerekkel?
  • broman191
    Csak Al-Attiyah-fan...
  • blackcalibra
    Én sem vagyok oda értük, de ez szeintem is szép. Az Olaszok szért rajzolni tudnak.
  • desigo
    nem csípem az Alfákat de ma láttam egy ilyet és eléggé elnézegettem egy darabig
    nagyon jól néz ki...
  • blackcalibra
    Szivesen! Elvileg LUMMA a lökös, már régen, de néztem egy német oldalon, akkor átszámolva olyan 100k fölött volt valamivel. Milyen motorral van a tiéd?
  • SötétBarom
    Recessziós maszka:

• ikegami
    Húú köszi! Már egy ideje keresgéltem, de én is csak azokat a lámpára
    való kis szemöldököt találtam, hát az télleg rossz. Én azért gondoltam
    erre, mert komoly Calibrákon is láttam ilyet, meg a mototháztetőt
    áttheggesztetni emiatt, egyenlőre nem. Amúgy az én Calibrám is ilyen színű, meg az Angel Eyes is stimmel. A lökhárítója is tetszik
    a tiedenek! Mennyibe volt?
    Köszi! Üdv!
  • blackcalibra
    Ez bejön neked egyébként?
  • blackcalibra
    Most azt várod, hogy én magyarázzam el, hogy neked miért nem tetszik? Van akinek tetszik, van akinek nem. Van ebből egy másik verzió is, amit konkrétan a lámpára kell rakni, na, az szerintem sem szép. Ezzel szerintem semmi gond, mondjuk nekem sem sokáig lesz fent, mert mototorháztető csere lesz a közeljövőben.
  • MikX
    nem piszkálásképp, de ezek nagyon gagyik szerintem...
    ien műanyag biszbasz, csakhogy kicsit kitakarjon a lámpából...
    Mért, ettől jobban néz ki? tényleg nem piszkálásképp, csak kérdezem...
  • blackcalibra
    Például innen.
    Ennyiért nem olyan rossz.

• blackcalibra
    Hé. Ez meg az én autóm!
  • ikegami
    #72702: ilyen szemöldököt honnan lehet szerezni? És mennyibe kerül?
    Ha esetleg valaki tud valami infót, légyszives segítsen! Köszi
  • Borg
    De ez kb minden újabb autóra igaz.
    (mondjuk a fékpofa nem lesz azért annyival drágább)
  • SötétBarom
    Lehet hogy azért kopott a kormány, mert valami bringás arcé volt
    Ezekkel még amúgy az a gáz, hogy gondolom horroráron van hozzá alkatrész.. Brava 10 rongyos fékpofapárjával, meg tizenakárhányezres gátlóival szemben elég meredek.. :C Arra nem is merek gondolni, hogy milyen merész lehet, ha neadjisten betörik egy lámpa, vagy ilyesmi :s
  • ZsirosKenyer
    Nekem a typeS kéne, bár dízelt még nem vezettem csak utaztam.
    Mondjuk a vti-nél nem gyorsabb, de legalább kultúráltabb nameg újabb.

Közben elmentem megnézni az autót de 'rögtön jövök' tábla fogadott.
    Amit kívűlről megállapítottam, hogy az illesztések nem rosszak, a tárcsák már erősen korrodáltak, régóta állhat.
    Belülről is szépnek mondható, bár az üléseken a bőr megnyúlt valamint a bőrkormány is szarrá van kopva, főleg az enyémhez képest, peddig elvileg ugyanannyi a km.
    Jó tudom, savas kéz, meg gyűrű. Szerintem több is van benne mint 200, ha meg valós akkor is hátra van egy műszaki vizsga márciusban + tuti egy nagyszervíz is, valszeg még minimum 100-200 ezret rá kell költeni.
  • SötétBarom
    Ha Egyiptomig autópályáztak vele, hát legyen :) Jobb mint az egészséges városban leterepezett 150k.. Az árához meg nagyban hozzájárul még az is, hogy butanagy benzinmotor van benne, amitől az átlagemberek többsége hidegrázást kap -.-

Másrészt vezettem ilyet, három fajtát is :D (2.0, 2.2CDTi, 2.4 automata), és mindegyik nagyon tetszett.. 2.2 dízel mondjuk a legjobb szerintem (annak ellenére, hogy nem csípem a dízeleket), lép mint a disznó, és hatsebességes így többnyire turbótartományban autózható.. Plusz úgy érzem, hogy még 5-6 év múlva sem lesz egy csúnya, vagy régi hatást keltő vas.
  • ZsirosKenyer
    Talán.
    Bár én nem bízom a kereskedőkben. Ez az ár meg elég alacsony, főleg hogy az értékesítői jutalék is benne van már. Azon, hogy a kereskedő meg nem "teker" vissza külön meglepődnék.
    Szóval ezzel vagy Egyiptomba jártak üzleti megbeszélésre, és 300-ról lett visszapörgetve, vagy vmi el van titkolva.
  • Borg
    Ebben legalább esélyes, hogy nem volt tekergetve. Tudod mire számíts.
  • ZsirosKenyer
    Akkor viszont megéri megvenni, mert a többi ami átlagban 3.5 millába kerül azokban most van kb 100-120e km.
    Mire az áruk lemegy 2.5-re addigra ugyanúgy 200e km lesz bennük viszont idősebbek is lesznek pár évvel.
  • Borg
    Szerintem csak a km miatt is lehet ennyi.
  • ZsirosKenyer
    ez kivételes eset, ha megnézed átlagban ebből egy jó állapotú 3.5 milla körül van.
    Ez az egy ilyen veszett olcsó, egyrészt a kilóméterek miatt, másrész f*sztudja..nekem még így is gyanús, de ma d.u. beugrom megnézni.
  • SötétBarom
    Mondjuk ha ennek az ára a következő egy évben esne mondjuk teszemazt 15-20%-ot, akkor 2milláért már lehet is vinni. Sztem annyiért pedig elég jó vétel.. Szép is, jó is, megbízható is..
  • ZsirosKenyer
    jabocccsánat
  • SötétBarom
    :DDD
  • SötétBarom
    Prev-gen accord?
  • autoszimulator
    igen, így már világos :) először csak arra tudtam gondolni, hogy az összes ticket a 100%, és hogy ebből x% a hummeresek, stb, ezért nem smakkolt, de így ahogy mondtad már ok
  • ZsirosKenyer
    amiket te akarsz venni azoknak egyébként is zuhan az áruk nem kell oda válság :)