101030
.
  • Csabesz6
    "Gázos vagy hidraulikus technológia?
    A gázos lengéscsillapítók hatásfoka jobb, mint a csak hidraulikus technológiával működő (olaj) lengéscsillapítóké. Azonnal reagálnak, jobb úttartást nyújtanak, és csökkentik a fékezési távolságot."

Aztán lehet csak duma, nekem nincs tapasztalatom ilyen téren.
  • SötétBarom
    Lengéscsillapítóból gáz vagy hidraulikus???
  • broman191
    ú*
  • broman191
    Ennél már csak az lett volna szebb hogyha nem zózódik be az autó és full gázzal tovább megy...:D
  • broman191
    Én csak találgatásokat olvastam róla, senki sem mondta biztosra hogy ki ő... :)
  • SötétBarom
    Az durva :D
  • GregSB
    Double flip :)

Durva, nem semmi erőket kellett elviselnie a szervezetének...
  • R0zs0máK
    kibaszott kemény :DDD

Amúgy nem tudom ki a fehér stig, nem olvastam el XDD
  • broman191
    kúúúl
  • CSOCSO
    fingom nincs, hogy tudod-e ki az a stig, szal kezdem onnan.:

Top Gear musorabol az a csako aki megy egy jo idot minden kocsival es ez az ido kikerul a time lap falra.

Hogy, kicsoda Stig? Egyesek szerint egy kibernetikus robot a jovobol, de igazsag szerint egy olyan eloleny aki nem tud beszelni, nagyon pici agya van es mast nem is tud csak vezetni. De azt jobban BARKINEL!

A lenyeg hogy az elso ket top gear evad a fekete stig volt, ezt a masodik evad
    vegen " kinyirtak"= lehajtott egy anyahajo hatuljarol egy jaguarral, bele az oceanba es csak egy darab fekete kesztyu maradt hatra.
    Ha jol tudom azert nyirtak ki mert az idiota black stig nyilvanossagra hozta hogy ki o. Ezert kinyirtak a sorozatban es jott a harmadik evadban a feher stig.
    Aki amugy 2 mp vel gyorsabb volt a top gear palyan ugyan azzal az autoval.

Most a feher stig pletykalta el hogy ki is o valojaban, ezt a top gear probalta eltusolni, vegulis a csakot elcsititottak, es nem volt tobb hir rola. Es most hirtelen kimaszott a fekete Stig az oceanbol egy fel kesztyuvel :D:D
    HATALMAS!!! legkomolyabb karakter akit kitalaltak ebbe a szakmaba.
  • I.C.ram
    Ki a tokom az a black stig?
  • Csabesz6
    Gyönyörű szubkultúra.
  • Csabesz6
    Mi a kakukktojás?
  • R0zs0máK
    LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL AZTAKURVA :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Willi Betz
    Kutyák már jól lehugyozták a gumiját:/
  • CSOCSO
    LOOOOOOOOOOOOOOOOOOl Black Stig visszatert!!!
  • R0zs0máK
    Ha lenne agya akkor a gyári felnit használná, abban van belső fújás :PPP
  • Szabi1991
    eddig is ien volt a kereke...

• SötétBarom
    Vagy egy T72es, azt szurkálni se tudja :D
  • I.C.ram
    repeszbiztos gumi kell, mint ami a Hummveeken van. :) Azt szurkalhatjak ejjelnappal :D
  • Darukezelő
    Sok laposkerekű autó lenne Magyarországon, ha most elkezdenénk azt nézni, hogy ki hol áll, a gumi eladások száma hirtelen megnövekedne. :D
  • n003
    :)) érdekes hogy 911ből pont nemsokat adnak el! az eladások 40-50%a aza böszme terepakármi :O
  • desigo
    Ha rendszeresen ott állt akkor simán megérdemelte.
  • Louis Cyphre
    Na de ilyet, ejnye!:)

Rossz helyen parkolt, kiszúrták a kerekeit
  • Borg
    Állítólag a válságon valami részvény trükkökkel iszonyat nagyot szakítottak.
  • I.C.ram
    Porsche-nak van egy csomo penzintezete is, mar reg nem az autogyartasbol elnek.
  • GregSB
    A Porsche meg akarja venni a Scania-t.

Honnan van ezeknek ennyi pénzük? :) Most vették meg kilóra a VW konszernt, és még ez is?

Tudtam hogy a 911 az kelendő és közkedvelt, de hogy ennyire...
  • Adaaam
    a daciásoknak nem lesz problémájuk a sörnyitással...
  • cement
    "Mint tudjuk, a Lambrghini Gallardo Spyder egy fene mód tüzes kocsi, de ez már egyszerűen röhejes... Viccet félretéve, ez a szerencsétlen eset Sint-Truiden városában, egy parkolóban történt Belgiumban, amikor is egy tinédzser páros minden érthető ok nélkül elkezdett minden autót tönkretenni, ami csak a kezük ügyébe került. A Gallardo tönkretételére a "szupercsapat" a "flambírozás" nevű eljárást alkalmazta, minek következtében az olasz sportkocsi porig égett. Mit is mondhatnánk; őrült világban élünk..."

• broman191
    Itt is van egy a polgármester fiának, attól még hogy sokaknak tetszik nekem nem jön be, elismerem hogy nagyon is jó, csak soha nem fog tetszeni... :)
  • Csabesz6
    jogos, elbasztam.
  • whiskeyman
    mert nem tud linkelni a srác

ehune
  • n003
    nekem nemtölti bé :(
  • n003
    ezek még mindig hujjék :DD
  • Csabesz6
    [URL=http://http://www.youtube.com/watch?v=REkz9ny6ZLc&feature=channel]Doman egy állat lehet:D. 2:52-nél az a "gurgulázás"...azok a tűték..anyám.[/URL]
  • öregember
    érdekesség
  • cement
    szerintem meg az e60-ast nagyon eltalálták, fogy is rendesen. pl itt ahol én lakok, kecskeméten, ugy mondom kb annyit latni az uton suzuki swiftet, es nem tulzok. pedig csak 100ezres varos
  • autoszimulator
    azért kéne bármikor :D
  • broman191
    Az ötös engem nem fogott meg külsőre...főleg a lámpái nagyon nem jönnek be.
  • GregSB
    Bangle kilép a BMW-től, és otthagyja az autóipart is.

Gondolom most elég sokan megkönnyebbülve sóhajtanak egyet :D

Én nem. Szerintem nagy hatása volt az autóiparra (sorolni lehetne azokat a dizájnereket és márkákat, akik őt másolták), és nekem kifejezetten tetszik a BMW új dizájnja. Szerintem a jelenlegi 5-ös annak ellenére hogy már 5 éves még mindig az egyik leghivalkodóbb és legizgalmasabb dizájnú kocsi a kategóriájában.

Szóval én kicsit sajnálom hogy elpártol...