101030
.
-
1:26 a beszteszt :DDDD Elfogyott a türelme :))))))) -
megyek ma XDD -
akarmilyen meglepo de a rendornek nem az a feladata, hogy lemeszarljon mindenki, aki a torvenynek ellenkezik. -
picsába! decemberben voltunk, akkor nem volt semmi :@
xB ellenfél?
azért a régi xB jobban izgat... -
ROHATTAK!!!!!!44 -
dobogókő MOST -
Mintha mi sem történt volna! :O -
A zistenit :DDDDDDDD -
Most relaxed guy -
Mert "rossz emberek vannak" benne xD -
Ezt el lehetne mondani minden 10évnél idősebb, anno menő autóról.. -.- -
nem véletlen:
B lack
M an
W ehicle
-
ez 5ös :D -
Neki is a saját autója egy Audi A6 Allroad, nem tudom hol olvastam... -
Én szeretem a BMW-ket...a mostaniakat, E30 meg E36 az mind cigányverda...vagy lakótelepi hülyegyerek verda... -
Valamelyik autómágus elmagyarázhatná már nekem, laikus embernek, hogy miért utálják ennyire nyíltan az emberek a BMW-t. :) TUNING AUTÓ mánia topikban is olvastam már róluk mindent. :) BMW vs. japán autó téma lassan egy olyan végeláthatatlan vitává növi ki magát, mint a PC vs. konzol. Tényleg kíváncsi vagyok erre, hogy miért nézik le a német márkákat a japán autó kedvelők. -
Borg #73420 Biztos zsír 316í :D -
ennek kicsit propaganda szaga van, hogy mekkora ászok a rendőrök orosz világban... -
miert ment a vegen mar olyan lassan az a nyomorek bmw-s? sporolt a dizellel? :D -
Ez most mi? :D A BMW mért megy 30-al, itt tilt? :D A rendőrök légpuskával lövöldöznek? Több tárból egy golyó se találja el a kerekeket? Mért nem a hátsó szélvédőt lövik be? -
Heh, jó kis wankelmotoros büntető samarák :DDDD -
öregember #73415 autós üldözés orosz módra -
Ez Street Legal driften volt :) -
szép -
öregember #73412
-
pff W108 4.5-ost hasonlitanak egy foshuszar a6hoz? Raadasul romma is torik a 108-ast :( Mindig is mondtam hogy keciszar szinesz :D -
Borg #73410 Audi reklám Jason Stathammel :)
-
Magyarul azt a párezer forint pluszköltséget megéri.. Khtx -
meg a futómű sem olyan kemény... -
gyárilag szar puha :D:D:D:D:D:D:D -
Borg #73406 Gázosból is van egy csomó féle. Monotube, twintube, ilyenolyan megoldások.
Egy lengéscsillapító maximum akkor teszi elviselhetővé a kemény futóművet, ha már szar és puha :) -
utcára mindenféleképpen gázos izék a jók! nekem most olyan van a hacsiban és az amúgy kemény futóművet elviselhetőre javítja...(az más kérdés hogy jönnek hazafelé a kókámény versenycuccok bele és csontrázó lesz XDDD) -
Borg #73404 Minden lengéscsillapító hidraulikus, vagyis a munkát az olaj végzi a gázosban is. Csak itt van egy rásegítő nitrogén gázos párna, ami kiegyenlíti a finom vibrációkat (nagyobb sebességen, pályán, országúton, ahol nincs a munkahengernek nagy mozgása, csak apró odavissza), és így nem tud habosodni az olaj a munkahengerben. A habosodás zavarja az olajáteresztő szelepet a hagyományosban, így annak a reakcióideje romlik. -
kéne valami teszt.. -
Áhh valahonnan netről egy autós bolt honlapjáról, szóval erre felesleges alapozni szerintem.Persze lebeszélni se akarlak. -
Akkor gáz lesz.. Ezt amúgy honnan? Autódoki? -
Erről jutott eszembe vagyis a szinéről mert ez bejövős :) :
Vmelyik nap láttam egy octavia+szpiner dísztárcsa+led csík a kökhárítón kombót! Elég vicces volt! A tulaj meg büszkén feszített benne!:) -
Borg #73399 10/10 -
Borg #73398 Tök egyértelmű, hogy plusz fokban a nyári gumi jobb, főleg szárazon, de még nedvesen is. A jobb teljesítményű nyári gumik még puhábbak is az átlagnál, azokat még alacsonyabb hőmérsékletig lehet használni.
A téli gumiknak egyedül havon, latyakban, meg nagy minuszokban van egyértelmű előnye. -
Egy érdekes cikk (németül):
http://www.stern.de/auto/autowelt/:Winterreifen-Streit-Sicherheit/550649.html
Egy 4es Golf és egy 5-ös BMW fékútja.
4 és 6,5 fok közötti aszfalt és levegőhőmérséklet mellett nyári ill. téli gumikon.:
Jelmagyarázat a képhez:
Sommerreifen/Trocken = Nyárigumi/száraz út
Winterreifen/Trocken = Téligumi/száraz út
Sommerreifen/Nass = Nyárigumi/nedves út
Winterreifen/Nass = Téligumi/nedves út