101030
.
-
:DD egy kicsit talán látni rajta, de ahhoz képest ami a képen van ez semmiség -
Felhúzott ablaknál cigizés/ kutya szállítás pokróc nélkül elég román :C -
vagy nem tekertek vissza :D
147ezer kmnel meg boven nem kene fenyesednie a kormanynak. -
ZsirosKenyer #73553 ez egy állat.
Hónapokig mankókerékkel BP útjain??
Arról meg inkább nem nyilatkozom ahogy lelakta szegényt. Ehhez képest az én szintén 10 éves göncöm szalonautó. -
Ha a km egyezik, hogyhogy nem fényes a kormány? Csak egyenesen mész vele? :DDD -
156osunk volt meg jo regen. Azzal se volt soha semmi bajunk, es amikor megvettunk akkor teljesen egyedi volt a formaja, egyik autora sem hasonlitott. Nagyon szerettem :) -
http://totalcar.hu/tesztek/alfa146ts!1
Szegény alfát nagyon lelakták :( hogy néz már ki a belseje, meg tele van horpadásokkal :/ Nekem pont ugyanilyen típus van, még a km is megegyezik, de az enyémen még a kormány sincs kifényesedve. Tényleg nagyon jól összerakták, nem zörög, nem recseg. A vezérlésmódosító nekem is cserélve lett, de azon kívül semmi baja nincs, midig öröm vele autózni. -
ja.... :P -
Ez nem nez ki rosszul. Kene. Sotetbordo+valami strigos belter :) -
CLK utódja. Asszem most E-Class Coupe a neve. -
Fehérben mégszebb:P -
miez?
elk?
amugy szep de inkabb cl -
Sokkal szebb mint a sedan változat. Pedig ugyan azok a lámpák, de valahogy mégis arányosabb. -
-
Fotózgatás utánajárás nekem megér cirka 50 ezret :DDDD -
Pont arról beszélt SZVSZ :DDD -
de most tenyleg.. milyen 20asrol beszelsz?
amugy vicces mert a csajnak 20 dolcsi jattot adtam hogy oda allt az autom ele 7-8 fenykep miatt -
nem nagyon akarnak egy hétköznapi embernek fizetni..
kellene kép, minden vacak róla, sok a gond vele.
viszont egyik útmenti falu kastélyának a szállóvendége kitörte ott a kerekét, és gondolom egy befolyásos úr lehetett, mert felháborodott, telefonálgatott, másnak a kátyú befoltozva. pedig előtte is lett könyörögve, hogy csináljanak valamit, de akkor nem lehetett a hideg miatt... :) -
dieselG #73538 Eh eh én meg csütörtök éjjel keresztbefordultam Arad fölött egy durva hóátfúvásos részen. Hólánc föl, mert már nem mozdult a ponyvás furgon tele áruval egy enyhe emelkedőn, aztán lejtőn lefele sikerült keresztben kb 5 métert csúszva a szűk úton megállnom a két kurva árok között :SSSSS Mint rögtön kiderült egy kampó a hóláncról leakadt és valahogy megállította a jobb első kereket mert túl szorosra húztam meg a láncot. Tanulságos volt. -
Húha, micsoda hó van majdnem keresztbe álltam a felüljárón.Pedig tojáshéjon lépkedtem, és még így is.De jó volt:). -
dieselG #73536 Szerdán pont nem sokkal előttem szaladt le az útról a kamion Zalabaksa tábla mentén egy háznak az udvarába, mikor odaértem és megálltam megnézni, hogy mi van... Épp akkor jöttek a rendőrök is. A cikkben a kamion nem is borult fel, egyszerűen belesüppedt a sárba az udvarban, kidöntve a kerítést az úttól kb 10 méterre. Kár, hogy nem készítettem képeket :s
Tényleg iszonyat fosch az út arra. -
Tegnap lettem 15
[:COMPÓÓÓÓÓÓÓ]
:DDD -
Tényleg, elvileg ez ha valami kárt tesz az autómban, akkor fizetnek, nem? A gané lengéscsillapítóimat kicseréltetem velük
-
ezen járok minden nap, mikor otthon vagyok, én sem számolom már, felesleges :D megoldották egy majdnem globál 60as táblával...
de nem csoda, ennyi kamion, ami ott átmegy. Majd ha meglesz az autóút, akkor talán ez az út megkönnyebbül, de azért az még szerintem pár év, addig lehet kerülgetni a bokáig érő lyukakat... -
Legjobb..
A balesetveszély elkerülése érdekében sebességkorlátozást is bevezettek, és kérték a rendőrséget, hogy a korábbiaknál gyakrabban legyenek az út mellett.
-
te meg kicsi vagy ehhez :P -
gondolom 20k dodó -
Borg #73529 És gumival vagy nélküle? :DD -
Marci milyen 20asrol beszelsz? :) -
faszom hogy ott most is ilyen fasza idő van :D -
a fekete xB kell! -
nem tudom melyiket nézzem :D -
egy 20-asbol kijott a dolog? -
"I'd hit that!" -
Borg #73522 És az asszony mit szól ehhez? :D -
Itt a tobbi kep -
Mehetne a cars&girls.hu-ra :D
-
egy nagyjabol korrekt autobol egy iszonyat ego szart csinalni. Errol szolnak a replikak. -
ettől én is elfutnék nem csak a csajok
-
Egy ilyen láttára a normális csajok elfutnak, plusz le is hányják az autót jobb ízlés esetén...