101030
.
-
egyaltalan nem ilyeszto... mikkel mentek ti ebbe bele? meg milyen sebesseggel?
jo persze gaz.. nagyon is.. de en azt hittem tenyleg ilyen bokamig ero lukak vannak. -
a felso kicsit ilyeszto... de az also kepen lathato dolgok itt is vannak... bar nem 120 egymas mellett csak 1-2 de abba is belemesz.. szal. van ennel jarhatatlanabb ut is itt hollywood blvdon
nem tudok a savban menni mert itt ott katyu.. itt ott bukkano meg betapasztasok szal szinte ugratonak hivnak... stb -
Tessék, itt csemegézhetsz. -
Ilyenek-e:
-
jezusom... nalatok nem is katyuk vannak hanem szakadekok :D de komolyan vki fenykepezze mar le hogy milyen katyuk vannak otthon. itt a scionban meg egy par centis kis katyun atmenve is olyan hangok vannak hogy azt hiszem szet akar szakadni az auto. -
Persze ez kérdő mondat volt, rohadtélet. -
" a 3 mázsás koca 6 ot fialna bele azt ki se látszana."
:DDDDDDDDDDDD
Más:
Forgalomból végleg kivont autót tényleg szinte lehetetlenség visszaszuszakolni a forgalomba.Tehát műszakit, rendszámot, zöldkártyát csináltatni, stb.
Kösz. -
bazz
nem kicsit lettem volna tiszt ideg
részvét
rendőrök legalább korrektek voltak? -
dieselG #73629 Köszönöm!
marci OK!:) -
részvétem :( -
itt nálunk Békéscsabán egy suzukit kellet kiemelni a vályúból , ott még a gólyaláb is kiszakadt tornyostul. szép halál volt. ezen a télen annyi jó út ment szét, vannak akkora gödrök hogy a 3 mázsás koca 6 ot fialna bele azt ki se látszana. -
Ja akkor igen. -
Szabi1991 #73625 :-/ -
dieselG #73624 Kint voltak a rendőrök jegyzőkönyvet felvenni, fényképezkedni, adtak egy papírt a káreseményről, amit be kell majd vinnem a közútkezelőhöz, ott meg felveszik a kárigényt, az nem elég? Amúgy nem lakott településen történt. -
Onkormanyzatnak is irj.
Unokatesomnak kifizettek az M5-os (E60) felnijet, mikor szetment az egyik a katyutol. -
dieselG #73622 Kitört a bal első kerekem, szájbabaszott kátyú!!!!!!!!!! :((((
Lengőkar széttört, kerék kifordulva, szakadó hóesésben négy órát várni hogy el tudják szállítani autómentővel, mert trélerre nem sikerült feltenni...
Közút"kezelő" remélem fizet, mint a köles.
-
öregember #73621 x6 -
öregember #73620 csak nekem tűnik kissé Porsche-snak az alakja ? -
Ma is lattam 2 db x6-ost... Hihetetlen hogy megszaporodtak. Mar kezd gyanus lenni, hogy nem valami kinai masolatokat latok-e :D -
persze láttunk mi is putris fóliás vándornépeket... -
"minél rosszabb egy ország gazdasága, annál nagyobb a szakadék a szegények és a gazdagok között."
lásd lentebb by Zsiros -
Ugyanakkor mi voltunk oylan faluban is, ahol autót nem láttunk, csak lovaskocsikat, óriási kátyúkat és vaksötétséget, mert közvilágítás az nem volt...
Lehet hogy sok Murcit, X5-t meg egyebet láttatok Bukarest felé, de ha megnézitek ugyan ez van oroszországban is: Moszkva pár hónapja lett a világ legdrágább városa, mégis sok területen sz@rqabb körülmények között élnek emberek ott mint itthon. -
Nah nekünk hasonló megállás,fotózás közben arra kellett figyelnünk,hogy a napsárga román murcielago,hogy tolja ki a szemét... -
Persze, két oldala van ennek. Ismerősöm tavaly nyáron volt Romániába nyaralni, megálltak egy kis, öreg parasztháznál fotózkodni, 2perc múlva már ki is jöttek a házból koldulni egy kis aprót... -
hat lehet hogy egy statisztikai mutato alapjan igen, de ha elmesz megnezed ott mi van akkor nem fogod ezt gondolni. -
Lengyelek, nem Románok! :D De tényleg Romániába lassan jobban élnek mint nálunk... -
trú. -
ZsirosKenyer #73610 minél rosszabb egy ország gazdasága, annál nagyobb a szakadék a szegények és a gazdagok között.
Dragrace-eken is a legvadabb gépek mind románok. -
felénk most az X6 megy nagyon
van egy raklappal... -
ezen le vagy akadva? errefelé (kecskemét) az a6, a8, a q7, az x5, 5 series, e-class, ml-class a népautó... többet latni beloluk mint suzukibol es nem tulzok, komolyan -
lehet, hogy a bankhoz viszik, torleszteni :P -
jól élünk :) -
Nem tudom mi történik odaát a románoknál, de rengeteg luxus autót látok "tőlük" minden nap. Ma pl. két Audi Q7,majd egy BMW X5 haladt konvojban Debrecen felé. Sok Tuareg, A6(Allroad quattro), stb....
-
:D -
LMAO -
Ezsem sokat változott, ésmég mindíg nagyon aránytalana segge szerintem... valahogy...nemjó az összhaás... -
Szabi1991 #73601 -
Panda felirat :DD
-
n003 #73599 :( ezt rossz hallani is .. bár annó amikor én navigáltam mink egy stiftel mentünk és visszaosztva fele-kétharmada volt egy versenyre jutó költség egy kereklámpáshoz képest amit hallottunk az ellenfelektől .. mondjuk túrában kevés volt az olyan pilóta (főleg a ladások :D) aki mindig az úton ment xDDD szal hullottak mint a legyek .. swiften meg max egy jó alapos mosás meg a csavarok újrahúzása -
ritka ronda egy szornyeteg :D