101030
.
-
új octavia lámpa. nekem egyből a 3as bömbi jutott eszembe
-
6000 volt nekem 2007. novemberben. -
tudja valaki TUTIRA mennyi a betelt forgalmi cseréje műszakikor? -
Ezért nem kell kibuherálni a penge gyári üléseket. :) -
Borg #73673 Igy ahogy mondod. -
megorulok!!!!! nem tudom betenni problema nelkul az uj uleseket.
ki kell cserelnem az ov csatlakozokat es abbol jon ki egy zsiron
nahmarmost az utas oldalon ket csatlakozo is van ezen a zsinoron. egyik az amelyik megmondja az autonak hogy becsatoltam magam vagy nem. a masik pedig erzekeli hogy benne ulok-e szoval nem nyitja ki az airbaget ha nem ul ott senki.
viszont ez a csati nem stimmelt az uj ulessel. viszont mindket csatlakozonak ket pici zsinorja volt. egyik sarga es kek a masik piros es fekete
osszekotottem oket de az airbag vilagitas felvillant.. tehat akar ul ott vki akar nem valszeg nem fog nyilni az airbag
viszont a vezeto ules alatt is volt egy masik csatlakozo amivel nem tudok mit kezdeni
az meg az ules helyzet senzor. mivel erzekeli hol all az ules es eszerint nyitja az airbaget.. de ilyen nincs a celica ulesen szal ezt csak levagni tudtam es ott log a celica ules alatt. Tehat lehet hogy az en airbagen nem nyilna? tokom kivan es a toyota persze nem segit ebben. -
dieselG #73671 Du 5kor se ment már mikor hazajöttem -.- -
megint nem megy :DDDDD -
Hát ez télleg kurva jó :DDDDDDDDDDDDD
Km állás: 107023
Az enyém, amiben méréskor volt vagy 170ezer :DDDDDDDDDDDD -
Borg #73668 Megint megy a tanusítvány lekérdezés -
a touareget miert nem tudja senki leirni? :D mar megfigyeltem masnal is :D -
Ok.Köszi.KPM:). -
Szinte full eredetinek kell lenni. -
PL ha zsír új motor van benne, az nem fasza :DD -
Jogos.
És mi alapján kaphatja meg az autó az OT vizsgát?Ugyértem a korán kívül. -
Ja igen, meg ottvan még a 16 féle transporter meg crafter.. Amikből ugye flottába elég sokat el lehet sózni. -
Sztem nem, mivel baromi széles palettájuk van.. Lupo, Polo, alap Golf a csóróbbaknak, passat, tuareg, scirocco, eos az enyhén vastagoknak, phaeton, tuareg meg a nagyon vastagoknak.
Míg ugye a suzuki nagyrészt a 0% swift vásárlókra épített, akiket most elbukott. -
Most olvastam újautó eladásokról statisztikát. Chevrolet tavaly február 14-ig 860 autót adott el, idén meg 260-at.
Viszont az meglepő, hogy a VW több autót adott el mint a suzuki. -
ZsirosKenyer #73659 Tiszta Korea! -
Ásztákurva :o -
Egyet fizet kettőt vihet
kihagyhatatlan lehetőség :) -
megnéztem az Initial D-t.
tök jó kis film volt... -
pont ezt akartam még mondani, hogy ha régi téma, akkor egyszerűbb az OT-s megoldás! -
miert nem viszed OT-ra? -
Nem tudom mennyire ritka, de gondolom ez még a pár százezres kategóriába tartozik! :) Mennyi egy OT minőségű belőle? -
egy 33 éves 2101 elég ritkaság?:D
mire oda jutok pláne az lesz. -
"szinte lehetetlenség" ez a tökéletes fogalom rá! :D Nem érdemes... Max ritkaságoknál érdemes ezt eljátszani, de régi pár százezres autóknál szerintem hülyeség! :) -
:DDDDDDDDDD
köszi a hasonlatot:).
"okmányirodás/biztosítós töketlenkedés"
Hát igen ez aggaszt pöppet.Nem baj majd meglátjuk, köszi a segítséget. -
pontosan, jó a hasonlat is!
ha egy normál műszaki vizsga szigorúsága 1X akkor a szigorított KPM-esé
mondjuk 5X...
mondom, hogy suxxx... én régebben pár autót meg egy futót áttoltam,de fasz kivan, még ha visszagondolok is. meg az okmányirodás/biztosítós töketlenkedés a másik halálos témája a dolognak... mindenki ugat, pénzt beszed, de igaziból senki nem tudja hogy jó-e amit csinál, lesz-e ebből valaha tiszta autó. -
Borg #73648 Olyan mint amikor lekurvázod a tanárnénit, és utána téged hív ki felelni.
A kettesért is 100%-osan kell felelj :) -
köszi
KPM vizsga pontosan mit takar? -
nem lehetetlenség de suxxx
szigorított KPM vizsga stb...
csak akkor szabad belevágnio, ha tuti tiszta/jó a kocsi, van lóvéd/türelmed/idegeid... -
Elég sok csapadék hullik és sokszor csak egy pocsolyának tűnik egy-egy szakadék.
A fő utak azért korrektek valamennyire szerintem... -
Borg #73644 Naaa, azért most eléggé a város legrosszabb útjait raktad be :D Az átlag még ennyire nem szar, szerencsére. -
dieselG #73643 Rendőrök korrektek voltak, csak az egyikük bunkó volt mert arra számított hogy gyorsan hajtottam és valahol az árokban vagy a mezőn kötöttem ki... magyarázkodott hogy simán keresztbe kellett volna fordulnom, mire halkan megjegyeztem hogy eleve nagyon lassan mentem, így sikerült megállnom nagyjából az út szélén. Lassan is belementem jó párba, ugyanis nem volt hova kerülni sokszor, de a legutolsó szakadékba olyan szerencsétlenül mentem be a bal elsővel, hogy a kormány pont majdnem csutkára balra volt tekerve, meg is lett az eredménye (CSOCSO: rendőr bemérte a gödröt lábával
, kicsit se matériás lett a bokája, olyan mély volt).
Gyöngyös-Adács közötti útszakaszról van szó, aki tudja, jelezzen. -
ZsirosKenyer #73642 Amúgy nagy szerencsétek van, hogy titeket elkerül a tél.
A mínuszok semmilyen utat nem kímélnek.. :)
-
ZsirosKenyer #73641 Én sem értek hozzá, de az, hogy négyszer annyira van használva az út még lehet jót is tesz az aszfaltnak. (feltételezem, ha kevés a forgalom jobban szétlazul a kötőanyag és hamarabb széttöredezik)
Ezt csak abból gondolom, hogy nálunk is először a mellékutak kezdenek kátyúsodni, a főutak általában hosszú ideig jó állapotúak maradnak.
A lenti fotókon szereplő magyar utak többsége is olyan amin igazából a kutya nem jár.
Persze a mellékutak gyors amortizációjának oka lehet az is, hogy egyrészt a mellékutakat mindig alacsonyabb költségvetéssel újítják fel, valamint mivel eldugott helyen vannak, ott lehet a legtöbb anyagot kilopni. -
nem ertek hozza de azt is vedd figyelembe hogy negyszer annyira van hasznalva az ut.
itt mindenki autoval maszkal. nincs sok tomegkozlekedes.
most kezdik el atepiteni az egyik autopalyat ami 5 evbe fog tartani.. OMFG.. nagyon durva lesz. es minden nap olyan de olyan dugo van hogy hihetetlen. -
Van egy kettő olyan is.. Csak most hirtelen ezt találtam.. Hozzá kell tenni, az hogy nálatok is van, az szégyen, figyelembevéve, hogy túl sok probléma nincs azzal, hogy a jég szétfeszíti a betont ... Ott ahol folyton 30 fok van, illene tükörsima utakat biztosítani. -
dx #73638 uristen azert ilyet meg nem lattam mo-on.