101030
.
  • SötétBarom
    Na ez már valami :D
  • SötétBarom
    :D
  • ZsirosKenyer
    esetleg UV fóliát tolj rá a matricára, de kevésbé macerás ha egyszerűen több példányt gyártasz a sticker-ből, aztán ha kifakul, cseréled :D
  • SötétBarom
    Most hogy mondod nekem is van egy necces, valamikor nov-dec környékén a határnál belerongyoltam egybe olyan 90-100 környékén (70es tábla..) Mikor láttam őket satuztam, csak nem vagyok biztos benne, hogy időben sikerült :/
  • SötétBarom
    Igaz. Múltkor mentem mamámékhoz (50. házassági évfordló :o ), azon a kibaszott 140 km-es úton 3 trafit láttam. Az a szerencse, hogy ahogy elnéztem kezd visszajönni a betyárbecsület, és mindenki villog szorgosan a többieknek :)

Mondjuk ez az új +15kmh rendszer kicsit értelmesebb mint az előző.

Más:
    Házilag hogyan lehet olyan matricát barkácsolni, ami ellenáll az autómosó, ill. az időjárás hatásainak? Amire gondoltam, hogy a matricűát feltolom standard ragadóspapírral, majd utána leragasztom egy fóliával..
  • ZsirosKenyer
    nem lehet tudni.
    3 olyan eset volt mikor 1-2 km/h-án múlhat a dolog. Ha máker vagyok mind megúszom, de az is lehet hogy semelyiket. Ebből az első az még decemberi, szóval kezdek reménykedni hogy ott szerencsém volt, bár több ismerősöm is csak 5 hónap elteltével kapott csekket.

De mostmár leszarom, veszek blokkolót. Tudom, azzal is beszophatom, de elegem van már hogy percenként az órát kell lesnem.
    Komolyan mondom így sokkal nagyobb a balesetveszély.. a minap is kifutott elém egy kisgyerek és alig tudtam megállni mert azt a k-baszott sebességet lestem nehogy túllépjem :S:S:S
  • SötétBarom
    Hol szoptad be?
  • kemszi2
    az új 928-as porke
  • Borg
    Szerintem biztosan nem.
  • ZsirosKenyer
    Ha még máj 1. előtt fotóztak le, de a csekket májusban kapom, akkor nem kérhetek méltányosságból az új szabályoknak megfelelő enyhítést??
  • desigo

• SötétBarom
    Értelmesebb. Ráadásul így már nem kell paráznom, ha úgy közlekedem, ahogy szoktam. :)
  • n003
    máj 1-től az új gyorshajtási tarifák
  • SötétBarom
    Akartam mondani, hogy az a 11200 az már létezés :D
  • pyrohun #74424
    hm, az előbb 73 db találatot dobott ki :) lol
  • pyrohun #74423
    akkor Te sem létezel :ASD:ASD:ASD:SDD:SA
  • lac556
    google bol én is csak ezt az 1cikket találtam

(szürke után 6.ik bekezdés kb)
    http://www.msnbc.msn.com/id/5335344/
    But before el kezdodik
    first luxury SUV, the RX 4000h
    de sztem gépelési hiba mer rákerestem toyota lexus se gyártott 3415 ccm es blokkot
    wikin se találtam meg használtauton se(de ha tudtok oan kulf használtautos oldald ahol lehet ccmre keresni akkore közzé tehetnétek

kösz
  • SötétBarom
    = nem létezik.

Amire a google 1000nél kevesebb találatot dob, olyan nincs :D
  • R0zs0máK
    HA létezik is, akkor is USDM...bár az egész google összesen 274db találatot dobott ki rá...:))
  • lac556
    srácok kellene a segítségetek.
    létezik lexus rx 4000h tudom 400as van de ez 4000es
    a 4000es 3415ccm es mig a 400as 3311a 450h meg 3456ccm
    usa version?
  • pzoli00
    2009 Hurst Hemi Dodge Challenger

• Csabesz6
    Öjjha
  • Csabesz6
    Attól még elviszik:D
  • Máté94
    Valahol az ocsmány és az ízléstelen között van.
    Nekem az eredeti jobban tetszik.:)
  • SötétBarom
    Na ez már döfi
  • GregSB
    2010 Fesler-Moss Camaro

Többi színvariáció.
  • R0zs0máK
    Ennyiért? sosem...jó ha 450-et adnak érte...
  • Csabesz6
    Elviszik, mint a pecsa...
  • SötétBarom
    Ennek ellenére tartok tőle, hogy nem lesz fent egy hétig sem. Kéne nekem is, csak nincs pénzem hobbiautóra. Első autónak viszont nem vallalnék be egy ilyen 25 éves szakadékot..
  • fifi
    690K
    még jó hogy lehet kapni...
  • broman191
    Látszik tapsztalt már, szaglászik, aztán szemmel ver mennyé' el mert megharaplak, a járókelő távolabb húzódik és erre nekifog a melónak megnézi hol lehet bemászni. ^^ Lajos is üt. :D:D
  • Csabesz6
    :DDD

Keeeeeeeeeeeeeeeeeeelllllll
  • SötétBarom
    Mikor hifit építettem csajom apjával, Pici, Disznó, vagy a harmadik lehugyozta a kárpitot. :[

BTW. nyest aranyos, csak kurva irritáló, hogy összetipitapizza a frissen mosott kocsit. Kutyám szőrét lassan összegyűjtöm, és kibélelem vele a nyílásokat.
  • Borg
    Lajos :DD
  • Csabesz6
    Kis geci, hogy világít a szeme:DDDDDDD

Múltkor jönnék el nagyanyáméktól, belenézek a tükörbe erre visszanéz egy macska a kalaptartóról.Lajos drága bemászott az este folyamán, elfelejtettem felhúzni a jobb első ablakot:).
  • ZsirosKenyer
    ez kecicuki
  • ZsirosKenyer
    mekkora ökörség :DD
    nyest rágta vezeték, meg akkumulátor? :D

Nem tudom ti szoktatok-e beszélgetni átlagemberekkel, akik A-B-re használják az autót. Komolyan mondom sokkolni szoktak az autóápolási szokásaik. Olajcsere 60 ezrenként("ja, azt is kell?"), akksicsere nuku, volt olyan is aki péppé darálta a féktárcsáit mert azt hitte koszos és azért van olyan furcsa hangja.
    Főleg mi lehet németben, ahol vén szittyók sőnhájc-szalonba járnak zsírleszívni minden nap.
    Innentől kezdve ez a lista teljesen hiteltelen, főleg hogy ilyen tappancsos kisállatokat is beleírnak :D

amúgy egy érdekesség mástól, idézem:

"mi a faszért találták az autógyártók az Assistance szolgáltatást ? (elsőként BMW, Audi)

elmondom: mert azok az autók akikhez a gyári szakemberek mennek ki, az nem kerül be a statisztikába"

• öregember
    nesze neked
    haver fotózta 2 napja

• RelakS
    Kléber - UniRoyal

Melyik a jobb? Annyit tudok, hogy az UniRoyal drágább, de ez még nem jelent semmit ^^
  • I.C.ram
    Nekem a csomagtartom szartak tele az egerek :D