101030
.
-
kar, hogy a Trans Am az csak egy tuning kit volt... olyan mint az AMG, Z28, SS a Chevynel, Hemi a Chryslernel, stb. M a BMWnel. -
Borg #74477 Mondjuk ugye KITT nem is Firebird volt, hanem Trans AM :D -
ZsirosKenyer #74476 szomorú ...ugyanakkor nem tudom átérezni az egészet, mert már minden GM.
Ha akarják pár év múlva ismét piacradobhatnak ismét egy pontiacot.
-
Firebird-ön kívül nem nagyon tudok felidézni sok emlékezetes pontiacot. Azt is csak KITT miatt.. Na meg persze a GTO, de ennyi. Nem nagy kár. Saab-ot viszont sajnálom. -
R.I.P. Pontiac :( -
3 percnél van a legszebb felvétel.
-

-
öregember #74471 megint újat tanultam 
(ez valami dakota közmondás ?) -
Rózsaszínű GTR = csajos...
Piros GTR = csajos...
-
öregember #74469 fantasztikus
és ?
rossz a szemed ? vagy szar a monitorod ? az egyik rózsaszín, a másik meg piros
?? ?? ??
-
Saját fotó! 
-
Borg #74467 Dupla gépjárműadó a 150kW feletti autókra -
öregember #74466 -
Borg #74465 Tudod milyen szar, amikor mész a parkolóba és nem látszik ki az autód a sok standard offroad közül?
Nem egyszer hűlt már ki a szar is bennem :DD -
szép... mit is kell nézni? -
öregember #74463

-
G_ArchAngel #74462 Koszonom szepen, holnap rajuk csorgok
-
hát jó, de akkor is abszurd hogy egy felső kategóriás autóval egy lakókocsit húz, síelésnél már legalább van értelme lehúzni a tetőt hogy beférjen a síléc, és azt be is lehet fűteni, szóval azt jobban el tudom képzelni -
Az már más kérdés:D. -
Ja... -
a W126-os 560SEC-re is lehetett rendelni vonohorgot gyarilag. Kb egykategoria volt akkoriban ezzel a kocsival. -
Teljesen normalis... nem veletlenul hivjak turakocsinak. Arra valo, hogy nagyobb tavolsagokat, kenyelemben, de sportosan tegyen meg.
Mai beszurkult vilagban furcsa ez csak... Tudok olyan kepeket is mutatni, ahol meg kabrioval mennek sielni az alpokba. Nyitott tetovel, es ugy vigyorog a sofor mint a vadalma. -
miért? szerinted az normális hogy egy granturismoval húz egy lakókocsit? ezt az autót nem éppen erre tervezték, ha meg olyan nagy lakókocsi fan akkor vegyen egy dodoge ramot vagy vmi nagy vasat amivel húzhatja azt a szart -
ezaz: KATT -
cim szerintem nem jo, mert mikor legutobb voltam ott nem volt utcanev, se hazsszam. -
Szia!
Uromon van egy ordas nagy Mercedes bonto (legnagyobb Magyarorszagon), ott szerintem benne lennenek a dologban ingyen is, ha szepek a lanyok :)
30-941-4694
Kőbányai út 18.
Remelem meg aktualis a telszam. 2008 szeptemberben meg az volt. -
Haha...még ki sem hűlt az adásvételi, máris 200 ezerrel drágábban el akarja adni :DDD -
2 milláért hajrá. Ennyiért pikk pakk VTi-t simán kapol. -
ZsirosKenyer #74450 nem fék.
én ismerem is a srácot.
-
Bike racer féle gép, megint... -
Nagycenk, bár elég messze van pesttől :D -
G_ArchAngel #74447 Sry, kicsit OFFtopic, de hátha tud valaki segíteni:
Amatőr fotós vagyok, aki szeretne idővel többet elérni ebben szakmában, ezért folyamatosan próbálok fejlődni, tanulni, s mindeközben a portfoliómat építeni.
Az egyik ilyen "projektemhez" keresnék egy olyan - elsősorban Budapest környéki - autóbontót, aki tudna nekem segíteni.
Semmi különösre nem kell gondolni, lányok fotózásához szeretnék egy ilyen környezetet használni...
...ha valaki lenne olyan rendes, hogy május 11.-én vagy 12.-én ezt lehetővé tenné.
Mint említettem ezzel nem keresek pénzt, a lányok is szívességből állnának modellt, de a budapesti fotóstúdiókra jellemző bérleti díjat hajlandó lennék kifizetni.
Kérem, ha valaki tud és hajlandó segíteni, akkor jelezze itt (pm-ben), vagy küldjön email-t a gabor.szantai(kukac)gmail.com címre.
Köszönöm!
Hasonló képeket szeretnék készíteni... -
Ide nekem, azonnal:o
Fake?Ilyen nincs is nálunk...tiszta JDM, ránézésre.
-
Elment az összes pénz a kocsira nem maradt hotelre xD -
mert? -
öregember #74443 -
ez se normális
-
n003 #74441 hmm érdekes -
Szerintem is alap, én is mindig villogok, de már volt olyan, hogy tömött kocsisor jött szembe, és simán elmentem a trafiig úgy, hogy egy darab ember nem jelzett. És a tetvek önigazolnak azzal a fasz dumával, hogy nem kell száguldozni. Na ilyenkor kívánom a csoffadéknak, hogy fusson bele egybe egy kintfelejtett 60as táblába 98 körül. Kicsit tudjon örülni, ilyesmi. -
Borg #74439 Mondjuk ez szerintem alap lenne, én mindig is villogtam a szembe jövőknek.