101030
.
  • I.C.ram
    Hat esszel kell vezetni.

Viszont a te polod mar 550, es akkor meg at se iratta, olajcsere se volt meg, + amit meg ra kell kolteni. 625 alatt meg se all, szerintem.

Akkor mar inkabb egy 3-as Golf. Bar egy rakas szar szerintem, de mindegy :P
  • Borg
    Ez egykutya a cordobával, ráadásul ár felett van...
  • desigo
    kezdő vezetőnek ez aztán nagyon jó
    egyszer lesz balesete és meg is hal
    nulla benne a biztonság...

akkor már inkább Polo Classic
    elektromos ablak,központi zár,klíma,légzsák,szervó stb...
  • Borg
    Ez biztos jó választás lenne, ha meg tud barátkozni az imidzsel. Külső-belsőre 4gen civic kategória, viszont jóval fiatalabb, és kevesebb a km is valszeg.
  • Willi Betz
    Bestbuy Merci. Teljesen jó szerintem. De ez csak az én véleményem,meg talán I.C.ramé:)
  • I.C.ram
    Ezt szerintem erdemes lenne megnezni. Olcso, jonak tunik, keveset eszik, olcso hozza minden, stb.
  • I.C.ram
    Ennyi penzbol olyat kell venni, ami a leheto leggyaribban nez ki. Nincs rajta alufelni, nincs benne ledes sebvalto, stb. Amin mar a felni cserelve van valami tuningyanus szarra, azt el kell felejteni azonnal.
  • SötétBarom
  • I.C.ram
    De nem is ajanlottam neki. :P Ennyibol tenyleg nem kap olyat, ami rendben is lenne.

Viszont a Civic is egy rossz dontes szerintem, mert nagyon le van gyalazva mindegyik, foleg ennyiert.

Bevallom oszinten, szerintem nem lehet ennyiert olyan autot venni, ami tartos, es nem kell ra kolteni legalabb 200at meg, es valamennyire azert korszeru is.
  • Borg
    Javasolj egy bestbuy mercit az ő paramétereire 400ért, na :)
  • Borg
    Duplakarbis civicet felejtsd el. Szinte senki sem ért a javításához, ha valami gebasz lenne vele. Szoci autókon nevelkedett szerelőknek már kínai, injektoros csodákon felnőtt ifjak meg csak bután néznek rá... :)
    1.5 GL-t vegyél DPFI-vel, vagy 1.6-osat.
  • maffioso
    hát mert annál jobb nincs:D
  • I.C.ram
    Miert ereztem ugy, hogy megint az ultimate choice a civic lesz, mind eddig mindig? :D
  • maffioso
    tulajdon képpen ezt és ezt néztem de majd meglátjuk mi lesz belőle
  • SötétBarom
    Esetleg?

Vagy ez..
  • maffioso
    jaja vágom lada is ezért van kilőve mert amugy az tetszene is egy gázos lada csak átirás, müszaki meg minden az kurva drága
  • Borg
    Amit 500ért veszel arra biztosan kell költeni, bármi is legyen az. Szóval ha 500 a keret, akkor maximum 400 kéne legyen a vételár. Már ebben a felállásban is csak 50-ed marad a szervizre kb, mert ugye átirás, biztosítás stb...
  • maffioso
    ja bennevannak nem is az a gáz mert sok auto van benne az árban csak ahogy halad felfele az ár ugy az évjárat is szerintük...szal kurvanehéz esetek...most 500ér már elégg tiptop 4gent lehet kapni talán ötöst is
  • maffioso
    hmm ezt nem is tudtam, jo h mondod:D amugy ezt énse értem h nekik mér nem mind1...
    zsiroskenyér: valoszinüleg mindent megprobálok majd amit tudok nekem kell a civic:D
  • Máté94
    És talán ez.
  • ZsirosKenyer
    Add meg a számotok, felhívom őket :D

Vagy nincs autókereskedő haverod? Menj el egy kereskedésbe és dumáld meg az értékesítővel hogy ha bementek szüleiddel dícsérje a civic-et agyba főbe és beszélje rá őket :)
  • Máté94
    Pont benne van!
  • Borg
    Egyébként most akkor te választasz autót, vagy ők?
  • Borg
    Azon gondolkodtam, hogy meg kéne vegyék neked a cordobát. A szopáson, meg tanulópénzen egyszer mindenkinek át kell esnie, jobb ha még most túlleszel rajta, amíg nem létkérdés az autó.
    Bár azt mondtad olasz kilőve, a cordoba 1.4-ben meg ugyanaz a bosch mono jetronic elektronika van, mint az erről híressé vált tipoban :) (Olyan is.)
  • maffioso
    ezt tartanám énis a legjobb választásnak csak hogy nem adják rá a lovét mer h az ilyen olyan.... szoval lehet h beszélek valakivel h szedje rá őket a civicre mert én eleve honda-subaru mániás is vagyok és nyilván a subaru nem is 500 és nemis 10 alatt eszik:D
  • ZsirosKenyer
    accordot akartam javasolni, de mivel fontos a fogyasztás, tényleg best choice a 4gen civic.

Alapvetően veszettül megbízható autó, persze az idő semmit nem kímél, nameg az ökör előző tulajok sem.
    Csináld azt, hogy nem 500-ért veszel hanem csak 300-ért vagy 350-ért, elrakod a maradékot és ha időközben jönnek elő olyan hibák amik a vásárláskor nem derültek ki, ebből a 150-200 ezerből azért elég rendesen ki lehet pofozni.
  • maffioso
    hát engem a hire nem érdekel, holnap nézek 1-2 kereskedésbe autót csak 1-2 ötletet gondoltam átrágok ha van
    hát nem az örökéletüségen van a hangsuly hanem szerintük a civic 89es évjáratával hamar elromlana...most persze h elkopik egyszer de nem jellemző ahogy a hire járja
    cordobán gondolkoztak de most nagy csönd lett
  • Borg
    Egyébként az ötleted egészen épeszű. Ami még szóba jöhet, az a swift. Megbízhatóságban ugyanott van (mert nincs ami elromoljon benne), csak a híre egy kicsit más jellegű...
  • Borg
    Mi az ami szerintük 400é örökéletű lesz? Had röhögjünk már :D
  • maffioso
    attol függ mitértesz a fenntartása alatt
    nem szeretnének havonta váltot cserélni és stb....olasz kilőve, japán szerintük szar, én egy szép 4gen civicet akarnék 300ér és rendbe is vana gép de szerintük öreg és szétmegy...a kötelezőket meg mindent fizetik tankolni nekem kell tehát ezért lényeges az alacsony fogyasztás
  • Borg
    Egy rajozós 353W-t akartam javasolni :)
  • ZsirosKenyer
    szüleid mennyit szándékoznak adni fenntartásra? Ez majdnem lényegesebb mint a vételár..
  • I.C.ram
    nyilvan melytengeri buvarkodasra :P
  • maffioso
    városi használat, esetenként városok között mászkálni, első auto lenne 17 éves fejemnek...nem ökörködni, hanem h kitartson mellettem és azért elférjünk benne 4en meg vmi kasztni legyen rajta ha lehet szóval ne 4t trabit ajánljatok meg ilyeneket :)
  • Borg
    Mire kell az autó?
  • maffioso
    sziasztok
    lenne egy kérdésem
    most esedékes az autóválasztás és ugy kaptam az itinert h 500ezerig bezárolag nézzek autot
    a cél h jo legyen, megbízható és keveset egyen, és szeretném ha nem dizel lenne
    1-2 ötlettel nem tudtok szolgálni?
  • ZsirosKenyer
    azt, hogy én már rohadtul unom ezt a felvásárlósdit.
    A modern autóipar egy nagy szar.

Gondoljatok bele... Az ilyen baromságokból alakul ki pl. a Chevrolet-Daewoo találkozó. Így megszégyeníteni egy chevy márkát...

Ezek után mi lesz? Alfa-opel találkozó? pfff.
    Legalább annyira szar mint a VW club Sopron, aminek van már kb 200 tagja mert oda tartoznak a skodások audisok seatosok fauvések...
    igénytelen.

Remélem a Honda független marad, mert jó érzés hogy independent a márka.
  • Kit--Kat
    Autóipari szuperhatalom lehet a Fiatból

Ehhez mit szóltok?
  • N3TuddKi
    szép
  • Csabesz6
    Jó hogy az, ficamod van-e?:D

Pista megaszonta:)