101030
.
-
meg a tint -
Amit minden elbír, az egy felni, ültetés meg egy szép kipuffvég. -
persze:D küllős arany felni nem?meg vmi zsir lowrider szett bele:D -
faxt. 20as asanti spinnert rája!!!!!!!!!!!!!4 -
talán egy ízléses visszafogott KICSI alufelni mehet rá, de tényleg nem több... -
igen ezt már elhatároztam hogy én a suzukimat nem fogom tescossá tenni mert nem akarok odasüllyedni amin röhögni szoktam -
Arra figyelj majd, hogy ne aggas rá különféle "tuning" alkatrészeket :DD Sztem gyári állapotban abszolút nem égő autó. -
Borg #74711 A kérdést inkább úgy tedd fel, hogy mi nincs, ami egy poloban van? -
Borg #74710
-
Nagyon helyes hozzáállás! -
igazábol énse értem őket, de ugy nézki h egy swift lesz ami szerintem teljesen rendbe van, az imidzs majd akkor fog érdekelni ha az én pénzemből lesz, egyelőre vigyen és kész -
mert a civicben mi van? -
ZsirosKenyer #74706 munkatársam pont pár napja vagizott egy VW katalógussal, ahol büszkén mutogatta a polo extráit, köztük a következőt: "utastér világítás"
:DDDDD -
Borg #74705 Akkor talán nem ennyit kéne szánniuk a témára. -
Én megértem,hogy műszakilag jók az öreg Civicek
csak a szülei nem fognak pénzt adni egy 15,netán még öregebb autóért. -
semmi különös extra...
túl léphetünk rajta -
Borg #74702 A polo mivel van felszerelve? Még az utcára néző ablak is extrának számít a VW-nál... -
hat ebbol a szogbol nem sok latszik -
ja amugy katt ide az autom megnezesehez:
katt
mielott jonnetek hogy ugyan mar ez csak megkarcolodott semmi baja.. pls..
az elso bumper csere.. az egyik lampabura belulrol megtort.. a kerek iv panel meghajlott, grill kiszakadt a mocihaztetot tarto rud elcsavarodott es a motorhazteto is vegigrepedt.. szal igen szep kis mani az amibe ez kerulni fog. -
koszike de of korsz ismerem :D -
öregember #74698 szkájlájnok -
öregember #74697 csocs , csak neked : katt -
nézem olyan ismerős a hely acorolla 2-nél
mondom ez a vásártér és az is:D holnap megyek gyüjteni autokat h mik vannak és ha megtalálom felis irom sztem -
A poloval egy árban lévő Hondák 6-8 évvel idősebbek kevésbé felszereltek.
Coltot csak mint ötlet említettem.
Nyilván mindenki másért adna pénzt. -
corolla1
corolla2
csak úgy találomra, nagyon nem vizslattam őket -
Borg #74693 Miért lenne keményebben zsebbe nyúlós, mint egy ugyanúgy lestrapált polo?
Baromság.
Az összes Hondához ma már ugyanúgy tengernyi utángyártott alkatrész van, ha akarod hugyészaré tudod szervizelni őket. A mitsuknak pl a mai napig nincs ilyen alkatrész ellátása. Ráadásul a Civicekből bontott is rengeteg van már, lassan 5gen-ből is bemész a bontóba aztán csak válogatni kell hogy mi kell a tiédhez. -
Ha nem riaszt el ez a fenék, talán ez is jó lehet.
civic1
civic2 -
Borg #74691 Ennél műszakilag egy 5gen civic messze jobb.
A klíma meg miért lenne alap? Főleg kis motoros autóban... le kell húzni az ablakot. Ezek nem utazóautók, hogy pályán számítson a dolog. -
Miért, klíma nélkül halál van?:D -
azért mert kevés van belőle :)
fun lehet ezzel mászkálni... -
Ford Fiestával mi a helyzet?:) -
ZsirosKenyer #74687 Apró, nem igénytelen tuning-jegyek engem pozitívan befolyásolnak a vétel során. Mikor én vti-t kerestem, tapasztalataim szerint mindig a full gyári, tuningmentes gépek voltak a legszarabb állapotban. Igaz hogy azokat nem forgatták szét, de olajat is elfelejtettek bennük cserélni, az összes többi kopó alkatrésszel együtt.
Végül egy részben tuned autót vettem meg én is, és jól jártam mert szinte telejsen hibátlan volt. Persze a tuning is inkább csak az optikában merült ki szerencsére, mert egy dájrekt szűrő például el tudott volna ijeszteni. -
Miért vagy ilyen drága szerelmem!:( -
Szerintem ez alap dolog. -
:D pesrze de most ez a colt is tetszik és nem látom rossznak de hát a hondaimádat az hondaimádat marad bármit linkeltek -
Hát elég makacs vagy!:D -
kis Mitsubishi Colt esetleg
Erről vélemények?
Haveromé meglepően jól bírja a strapát évek óta,pedig nincs kímélve.
jah és alap,hogy klíma nélkül nem néznék semmit... -
mondjuk a hondánál igaz h megkell nézni h mit veszünk de ha karban volt tartva akkor nagy gond nem lehet már -
polo is jo meg a swift is...az imidzs talán tényleg szar benne de nem azért kell egyelőre... amugy meg 90-90 sebességü ütközésnél már szerintem mind1 miben ültél
tény h nem vmi biztonságos -
Azt az 50-et lealkudom neki telefonon akár :)
félnék egy öregebb hondát venni mert ha kifog egy lestrapáltat akkor keményen zsebbe nyúlós lesz
persze ez bármelyik autónál sanszos