101030
.
  • Csabesz6
    :D
    kis g3cik:)
    Desi:
    a rohan gondolom rohad akart lenni.szeretek bütykölni, aztán ez lehet hogy majd kihozza belőlem az állatot:D
    Lefújni más színre azt majd meglátjuk.Ilyen külcsín dolgokra nem nagyon fogok költeni szerintem.Rohadni nem rohad igazán, nemrég lett lakatolva.Aztán ki tudja mi rejtőzik a felszín alatt...
  • cement
    jo a rendszama :) nem elado? :D marmint a rendszam
  • desigo
    jópofa
    ha nem rohan akkor én lekenném hengerrel valami matt színre
    ezzel vagy nagyon sok órát fogsz eltölteni a garázsban vagy felgyújtod
  • Csabesz6
    Szorítsatok, szerintem többet fogok alatta feküdni, mint amennyit vezetem majd, aztán remélem rám cáfol:DD
    "Ingyé" van, A-ból B-be nekem megfelel.Aztán persze minden kiderül.Nagyapám aszonta:"öcsém, ha ezen megtanulsz szerelni, akkor utána bármit megcsinálsz" meg volt ilyen is:" ezek a ***** csigazabáló ***** franciák, hát a rohadt gyertyát csak tükörrel találod meg"
    Plusz párszor repült a szerszámos láda.Ő lakatolta a hátsó tornyokat és a küszöböt, a tornyok miatt "farnehéz" lett:DDDDDD.
    Holnap nagytakarítás, tükör operálás és egyebek.Utána karbibeállítás, csomagtartó teleszkóp csere.
    Tudom Walaki, ilyet még ingyen se...:).
    Pár kép a birtokbavétel idejéről, szegény másfél évig egy tiszafa árnyékában állt.

Sierra és Citrom:

Dől bele a nyál:

Nem, nem én vagyok a Kopasz:D
  • cement
    kemeny :D amugy nekem inkabb kene egy r8 mint egy ferko. ar/ertek arany miatt, meg valahogy nem vagyok oda a ferrarikert.
  • R0zs0máK
    Ez istencsászár reklám!!!
  • Borg
    Twin loopot ja, csak ha lehet ne ilyet ami nekem van... legalábbis Dinamiték eléggé meg vannak győződve róla, hogy a WM loop dob okozza a sustorgást 4k felett... legközelebb kiderül, ha megyek pestre, mert raknak fel helyette egy saját hajtogatású hangoltat.
  • SötétBarom
    A gyárim twin loop :P
    Nem tudom odafér-e lököstől, ez tényleg jelenthet gondot :c
  • ZsirosKenyer
    lökös nem akadály a felrakásban?

amúgy annyira nem szar, de én sokat megyek országúton és úgy be lehet sokallni tőle. Én inkább egy twin-loop-ot javaslok, ami borgnak is van..sportos de mégsem elviselhetetlen.

Ha mégis érdekel a dob szerintem kölcsön tudja adni a srác egy próba eréig.
  • SötétBarom
    Ennyire szar? :DD

Nekem azért kéne, mert a hátsó dobom nagyon elfáradt. Zörög össze vissza, meg szét van esve és fúj ki a hátulján... :(
  • ZsirosKenyer
    Még megvan a dob, de már nem az én autómon. VISZONT: ismét eladó ha érdekel.
  • ZsirosKenyer
    ez kivételesen vicces :DD
  • pajti
    Vicces..
  • Ams
    komoly reklám! :)
  • GregSB
    A Horror! :DDD

• GregSB
    Azért Juszt is ott van a szeren rendesen.

Elmondja a csóka mit kell mérni és vizsgálni (azt hogy a kivételezett lakók mennyiben befolyásolják a szmogszintet), majd rá fél percre megkérdezi: "De mit kell vizsgálni?" :DDDD
  • SötétBarom
    Vérirritáló az arc :D

-Meg kell vizsgálni, hogy..
    -Rendben, de miért nem..
    -Hát, meg kell vizsgálni..

:DDD
  • desigo
    tessék
    hátha hazamehetsz október végétől...
  • SötétBarom
    Pont úgy mint egy mobil. Egyik ismimnek volt egy régi 7ese (transporter féle :D), abban volt ilyen. SIM kártya bele, aztán lehetett használni..
  • mabbak
    Sziasztok

Nem tudja valaki, hogy régebbi luxusautókban a beépített gyári telefonok milyen elven működnek? Milyen frekvencián mennek, egyáltalán használhatók-e Magyarországon, kinek kell fizetni, mert gondolom nincs ingyen, stb.
  • SötétBarom
    Ugye azzal az a baj, hogy az faszán oda van csövezve a kocsi orrához, és zsírul kapja a zoxigént, ha viszont azt az egészet megbontja, akkor szürcsölheti a fincsi forró levegőt a motortérből...
  • SötétBarom
    Nem tudom egyrészt mi a bajotok a gyári hangjával, az is kurva yo :) Másrészt, ha télleg akar bele, akkor ki kell buherálni az egész légszűrőházat, és annak a helyére (esetleg bele) lehet helyezni.

Oliv: Megvan még az a nyomi kipufogódob? :D
  • R0zs0máK
    Mert a direktszűrő miért árt, ha rendszeresen tisztítva van?

(és most nem a teszkó gazdaságos gagyi szar simotára és társaira gondolok)
  • Borg
    Rakjatok csak betétszűrőt. A hang attól is változik egy kicsit, de legalább nem árt a motornak.
  • I.C.ram
    Brutal ronda lett ettol a Bel-Air orrtol es Impala seggtol.
  • krisz940122
    na akkor lehetséges belerakni ugye? úgyis csak a hang kedvéért akarjuk.szerintem nem lesz gyengébb. amúgy 1.6-os 16 szelepes 103 LE 4 kereke van stb. :D
  • GregSB

2006-os Vette átalakítva O.o

Ha már a külsejét ilyen szépen megcsinálták, a belsejével is kezdhettek volna valamit ...
  • GregSB
    Car that chauffeured Mussolini, Franco, Hitler up for auction

• GregSB

• R0zs0máK
    Igen, az a VTi az gyengébb direktszűrővel...de ez az elenyészőbb százalék :)))
  • pzoli00
    2009 G-Power BMW M6 Hurricane CS

Motor: 5 Liter V10
    Teljesítmény: 750 lóerő / 7500 - 8000 rpm
    Sebesség: 340 km/h (limitálva), egyébként 370 km/h felett

• redbull0304
    Nem az volt a kérdése, hogy használ vagy nem használ, hanem az hogy lehet-e bele rakni... Eddig senki nem felelt a válaszra. A válasz egyszerű, lehet bele rakni!
  • ZsirosKenyer
    Van egy arc, aki egy amúgy gyári VTI-t lemért padon gyári szűrőházzal, aztán dircsi szürcsivel és alul illetve közepes fordulaton gyengébb volt az autó 2-3 lóerővel, magas fordulaton pedig éppenhogy nyaldosta a gyári értéket ALULRÓL.
  • R0zs0máK
    Butaság :)
  • ZsirosKenyer
    SERIOUSLY

minek rá az a szar?

-5 LE teljesítménycsökkenés garantált
  • Borg
    ITB-t rá, minek a kispálya?
  • krisz940122
    na most akkor mivan? :D
  • I.C.ram
    Sotetbarom a kompetens a Bravo sztritreszingben :D
  • ZsirosKenyer
    túl erős a gép? nehéz az úton tartani?
  • krisz940122
    csősztök.van a bátyámnak egy Fiat Bravoja. Az egyik hozzáértő haverja azt mondta hogy ebbe nem lehet sportlégszűrőt rakni ( nem biztosra mondta) mert kicsi a hely.szerintetek?