101030
.
-
:D
kis g3cik:)
Desi:
a rohan gondolom rohad akart lenni.szeretek bütykölni, aztán ez lehet hogy majd kihozza belőlem az állatot:D
Lefújni más színre azt majd meglátjuk.Ilyen külcsín dolgokra nem nagyon fogok költeni szerintem.Rohadni nem rohad igazán, nemrég lett lakatolva.Aztán ki tudja mi rejtőzik a felszín alatt... -
jo a rendszama :) nem elado? :D marmint a rendszam -
jópofa
ha nem rohan akkor én lekenném hengerrel valami matt színre
ezzel vagy nagyon sok órát fogsz eltölteni a garázsban vagy felgyújtod
-
Szorítsatok, szerintem többet fogok alatta feküdni, mint amennyit vezetem majd, aztán remélem rám cáfol:DD
"Ingyé" van, A-ból B-be nekem megfelel.Aztán persze minden kiderül.Nagyapám aszonta:"öcsém, ha ezen megtanulsz szerelni, akkor utána bármit megcsinálsz" meg volt ilyen is:" ezek a ***** csigazabáló ***** franciák, hát a rohadt gyertyát csak tükörrel találod meg"
Plusz párszor repült a szerszámos láda.Ő lakatolta a hátsó tornyokat és a küszöböt, a tornyok miatt "farnehéz" lett:DDDDDD.
Holnap nagytakarítás, tükör operálás és egyebek.Utána karbibeállítás, csomagtartó teleszkóp csere.
Tudom Walaki, ilyet még ingyen se...:).
Pár kép a birtokbavétel idejéről, szegény másfél évig egy tiszafa árnyékában állt.
Sierra és Citrom:
Dől bele a nyál:
Nem, nem én vagyok a Kopasz:D -
kemeny :D amugy nekem inkabb kene egy r8 mint egy ferko. ar/ertek arany miatt, meg valahogy nem vagyok oda a ferrarikert. -
Ez istencsászár reklám!!! -
Borg #74832 Twin loopot ja, csak ha lehet ne ilyet ami nekem van... legalábbis Dinamiték eléggé meg vannak győződve róla, hogy a WM loop dob okozza a sustorgást 4k felett... legközelebb kiderül, ha megyek pestre, mert raknak fel helyette egy saját hajtogatású hangoltat. -
A gyárim twin loop :P
Nem tudom odafér-e lököstől, ez tényleg jelenthet gondot :c -
ZsirosKenyer #74830 lökös nem akadály a felrakásban?
amúgy annyira nem szar, de én sokat megyek országúton és úgy be lehet sokallni tőle. Én inkább egy twin-loop-ot javaslok, ami borgnak is van..sportos de mégsem elviselhetetlen.
Ha mégis érdekel a dob szerintem kölcsön tudja adni a srác egy próba eréig. -
Ennyire szar? :DD
Nekem azért kéne, mert a hátsó dobom nagyon elfáradt. Zörög össze vissza, meg szét van esve és fúj ki a hátulján... :( -
ZsirosKenyer #74828 Még megvan a dob, de már nem az én autómon. VISZONT: ismét eladó ha érdekel. -
ZsirosKenyer #74827 ez kivételesen vicces :DD -
Vicces..
-
komoly reklám! :) -
A Horror! :DDD
-
Azért Juszt is ott van a szeren rendesen.
Elmondja a csóka mit kell mérni és vizsgálni (azt hogy a kivételezett lakók mennyiben befolyásolják a szmogszintet), majd rá fél percre megkérdezi: "De mit kell vizsgálni?" :DDDD -
Vérirritáló az arc :D
-Meg kell vizsgálni, hogy..
-Rendben, de miért nem..
-Hát, meg kell vizsgálni..
:DDD -
tessék
hátha hazamehetsz október végétől... -
Pont úgy mint egy mobil. Egyik ismimnek volt egy régi 7ese (transporter féle :D), abban volt ilyen. SIM kártya bele, aztán lehetett használni.. -
Sziasztok
Nem tudja valaki, hogy régebbi luxusautókban a beépített gyári telefonok milyen elven működnek? Milyen frekvencián mennek, egyáltalán használhatók-e Magyarországon, kinek kell fizetni, mert gondolom nincs ingyen, stb. -
Ugye azzal az a baj, hogy az faszán oda van csövezve a kocsi orrához, és zsírul kapja a zoxigént, ha viszont azt az egészet megbontja, akkor szürcsölheti a fincsi forró levegőt a motortérből... -
Nem tudom egyrészt mi a bajotok a gyári hangjával, az is kurva yo :) Másrészt, ha télleg akar bele, akkor ki kell buherálni az egész légszűrőházat, és annak a helyére (esetleg bele) lehet helyezni.
Oliv: Megvan még az a nyomi kipufogódob? :D -
Mert a direktszűrő miért árt, ha rendszeresen tisztítva van?
(és most nem a teszkó gazdaságos gagyi szar simotára és társaira gondolok) -
Borg #74815 Rakjatok csak betétszűrőt. A hang attól is változik egy kicsit, de legalább nem árt a motornak. -
Brutal ronda lett ettol a Bel-Air orrtol es Impala seggtol. -
krisz940122 #74813 na akkor lehetséges belerakni ugye? úgyis csak a hang kedvéért akarjuk.szerintem nem lesz gyengébb. amúgy 1.6-os 16 szelepes 103 LE 4 kereke van stb. :D -
2006-os Vette átalakítva O.o
Ha már a külsejét ilyen szépen megcsinálták, a belsejével is kezdhettek volna valamit ... -
Car that chauffeured Mussolini, Franco, Hitler up for auction
-
-
Igen, az a VTi az gyengébb direktszűrővel...de ez az elenyészőbb százalék :))) -
2009 G-Power BMW M6 Hurricane CS
Motor: 5 Liter V10
Teljesítmény: 750 lóerő / 7500 - 8000 rpm
Sebesség: 340 km/h (limitálva), egyébként 370 km/h felett
-
Nem az volt a kérdése, hogy használ vagy nem használ, hanem az hogy lehet-e bele rakni... Eddig senki nem felelt a válaszra. A válasz egyszerű, lehet bele rakni!
-
ZsirosKenyer #74806 Van egy arc, aki egy amúgy gyári VTI-t lemért padon gyári szűrőházzal, aztán dircsi szürcsivel és alul illetve közepes fordulaton gyengébb volt az autó 2-3 lóerővel, magas fordulaton pedig éppenhogy nyaldosta a gyári értéket ALULRÓL.
-
Butaság :) -
ZsirosKenyer #74804 SERIOUSLY
minek rá az a szar?
-5 LE teljesítménycsökkenés garantált -
Borg #74803 ITB-t rá, minek a kispálya? -
krisz940122 #74802 na most akkor mivan? :D -
Sotetbarom a kompetens a Bravo sztritreszingben :D -
ZsirosKenyer #74800 túl erős a gép? nehéz az úton tartani? -
krisz940122 #74799 csősztök.van a bátyámnak egy Fiat Bravoja. Az egyik hozzáértő haverja azt mondta hogy ebbe nem lehet sportlégszűrőt rakni ( nem biztosra mondta) mert kicsi a hely.szerintetek?