101030
.
-
Megcsiszolod keményen, alapozod, aztán lekened. Alapvetően elég gané már ez a vas, szal hogy egy picit csúnyácska lesz a festést annyire nem gáz.. Még mindig jobb mint a pepita.. :D
-
Éspedig?:D -
dehogy nem :) -
Gondoltam, pont ezért kérek segítséget:) -
:DD
Ez nem kifejezetten így működik, hogy "lefújom asszem" :D -
Azokat a felületeket, amiket kilakatolt nagyapám, azokat egyből le lehet fújni festékkel?Gondolom előtte erősen ajánlott megtisztítani és egy alapozó réteg.Szeretném ha nem lenne ilyen pepita, papámnak van még festéke ha jól tudom.Mondjuk az már más kérdés hogy milyen színű.Ha ilyen típus azonos zöldet szeretnék, az körülbelül mennyit kóstál?Ha túl sok, akkor bele se kezdek.
köszi -
Valami elkúródótt, go szerviz. Az opelekben (gondolom más autókban is) van automata hangerőszabályzó. Az öregem vectrájában is.. Ha pl mész 80al, és van egy fix hangerő, akkor ahogy gyorsulsz, mondjuk pályatempóig, szép lassan tolja fel a hangerőt, hogy kompenzálja a növekvő zajszintet.. Sztem ezzel a szerkóval lesz valami gebasz. Azt viszont nem tudom, hogy mi alapján működik. Gondolom vagy az órát nézi, vagy a fordulatot.. -
valszeg valami tulmelegszik.... vidd szervizbe. -
na igy tudtam énis, de akkor én nemis szerelhetem be?muszáj elvinni egy szerelőhöz aki letudja pecsételni?mer gondolom ha virágokat rajzolok rá az nemjo -
neeem, halkul az ténylegesen :D -
gyanitom opel szervizben megmondjak :P:D -
ZsirosKenyer #74907 elfárad/megszokja a füled a hangerőt, utána 15 perc csend és megint hangosnak hallod :D
ennyi :D -
hopsz -
sziasztok! az mitől lehet, hogy amióta meleg van, kb 10-perc hangos hallgatás után automatice lehalkítja magát a rádióm olyan középhangosra, de inkább halkra és nem enged hangosítani?? kikapcsolom a rádiót kb 15 percre azután 10 percig megint tudom aránylag hangosan "bömböltetni" majd megint szolídba megy át....
teljesen gyári MP3-as beépített hifim van... -
Borg #74904 Ahol a kormányt megveszed, ott kell adniuk.
És aki beszereli, annak kell lepecsételnie. -
nem uuj
97 évvégi csak törötten vettük és még nincs kész
egy gti motoron gondolkoztam amikor már ugy érzem h eléggé familiáris leszek a kocsival és a rutin is megjön hozzá -
Új swift és már motorcsere?:D
Amúgy motorcserénél ha jól tudom elég sok lóvét kell kipengetni. -
van szivem nem is a gyilkoláson volt a hangsuly hanem a hajtáson:) 2hét mulva meg megjön a swiftem remélem az is király lesz
arrol mit tudtok, hogy pl kormáynhoz a mübizonylat az honnan szerzendő?
és motorcserénél a hivatalos dolgok mik lennének? -
Én elhiszem, csak legyen már szíved:) -
hidd el h kibirja, vvan már tapasztalat 120assal:) -
sorakoznak:) -
eleg ratyi -
2010 Rolls Royce Ghost Spied
-
-
Sok eszetek van egy 120 Skodrit szárazon gyilkolni...
Várjátok meg a telet, már ha meglesz még akkor.Suli közben szünet idejében abban a 15 percben nagyokat lehet mókázni a hóban.Persze csak ésszel. -
Borg #74893 Nemtom, de azért korántsem karcolások nélkül úszta meg.. -
Kirepült, vagy jól bírja a sajtolást? -
ilyet próbáltam már. finom darab ;) -
voltam ma egy 120as skodával a városban....nagyon betyár a gép:D leküldtük ahol lehetett, de nem nagyon áll keresztbe...nap végére elfolyt a fékolaj szal kézivel mentünk, majd kedden meglesz csinálva de nagyon király gép a maga 51 loerejével:) -
Borg #74889 És túlélte a srác bazmeg :o
-
Huuuu ezt a v8 szivar dögöt imádom
-
Btw. veszettül kitakarítottam ma a kocsit. Az alaposságom kiváló példája, hogy fémtisztítóval kezeltem az antennát, hogy szépen csillogjon :) -
Az is... Nem tudom miert jo kezek a rotyogo-fortyogo v8 hangok. Olyan a hangja mint valami kezdetleges 2 utemu gepnek a 1900-as evek elejerol. -
axelfols1 (15 hours ago)
0
Reply | Spam
Truly awful. Sounds shit.
+1
:DDd -
ez a rofogo fortyogo valami meg se kozeliti a Ferka V8-at. Raadasul ezt egy szar dobbal erik el. Teljesen mas, mikor a motornak van iylen hangja. Egy fos 3 hengeresbol is kilehet hozni zsirkigyo hangot egy fos dobbal. -
A v8 mindenhol jól szól, nem kell ehhez egy szar Lanciába rakni...
Audi pl... -
-
Na ezt szeretjuk az olasz autokban! Embertelen durva hangja van. -
n003 #74880 top gear -
szerintem meg tok unalmas... :P