101030
.
-
ki jön velem repülőgépet eltéríteni ? 
-
csak nem civic? :P -
Ez mellé ment. Azé' nem írtam oda mi ez, mer nem akartam flémet. Amúgy a főoldalon volt a random ítéletek közt. :D -
khmcalibrakhmmmm... -
Egy pár éves S500-zal már volt szerencsém furikázni párszor, van feelingje annak is, de túl nagy :) viszont úgy megy mint az eszeveszett disznó :) -
én is! pont az előbb futottam bele a használtautón :D -
Hat jo allapotut nem nagyon kapsz 2-3 millio alatt. Lattam mar atdizelesitetett is belole vonohoroggal :P -
tényleg jó lehet egy ilyen nagyköbcentis kabrió vassal gurigázni :) -
mmm, pedig mennyire bejön :) majdnem jobban tetszik, mint az újabbak..
-
hát igen, az örök probléma :D -
annyira menthetetlenül nem, hiszen nincsen menthetetlenül sok pénzem :) sajnos. -
az utóbbi sajna
de ha nagy a szerelem akkor azért mindent megtesz az ember :D
szóval ha menthetetlenül meg akarod szerezni akkor úgyse lehet róla lebeszélni -
Megéri egy 93-as SL mercit megvenni, vagy a gatyám rá fogom költeni a szervizelésre? -
yo man, ha ki lesz véve a motoromból a fojtás, összegurulhatnánk csinálhatnánk pár közös fotót:) -
-
Borg #74943 Teddyhenger és hammerite. Ennél többet ökörség erre az autóra költeni :) -
jo de en honnan tudjam hogy az igazi rendor? en is tudok varratni olyan kek inget ami egy masik autobol rendor egyenruhanak tunik. -
"Szöveges ítélet
Az autót (mivel fiatal vagyok) csajozásra vettem. Úgy gondoltam, hogy csak egy kis optikai tuning és kész. De néha kijártam vele gyorsulni és szinte mindig kikaptam. Alacsony fordulaton nagyon gyenge volt. Ezért egyre csak jöttek a tuningok.(chip-tuning, kipufogó, ültetőrugó, 16 alufelni, versenyülés, jvc hifi...
Ezek után jól is ment és a csajok is megnézték,de egyre több baja volt.(kb 220le) Nem is beszélve a lökhárítókról. Olyan nem volt, hogy az összes meglegyen. Mindig összetört valamelyik.
De én így is szerettem. És ez most is így van ha nem éppen valamelyik szervízeben vagyok."
:DDDDDDDDD -
lehet...
én csak olyannak állok meg aki kiáll elém az útra vagy rámvillant meg berreg hátulról -
ha nincs egyenruhája akkor nem kell megállni egyértelmű -
ZsirosKenyer #74938 Gyalogos is megállít.
Nekem volt olyan, hogy szó szerint kifutott a járdáról az útra a jard mert látta hogy nem ég a lámpám.
Mindez este történt, egy trabantban, aminek a csomagtartója tele volt szeméttel (éppen akkor költöztem és nem volt szemetesem), ráadásul az anyósülésen egy olyan arc ült aki tele volt zölddel :DD -
szerintem gyalogos meg sem állít...
még nem hallottam ilyenről, és abban sincs amit linkeltem. pedig még a helikopterről is ír :D -
én arra volnék kiváncsi, hogy a civil autós rendőrnek kötelességem-e megállni? apám szerint nem. honnan kene tudnom, hogy egy feher ford fiestaban az a harom kalimpalo mukso rendor? -
Hm. És azt, hogy a hátam mögött kalimpál valaki a járdán, azt kötelességem észlelni? -
Kis bugrisnak túl sokat kéne kapirgálnia papírra, hogy legyen valami belőle, szal nem hiszem, hogy para..
Én tegnap fostam össze magam, győri úton race-tem valami ódival, aztán mikor a végére értem, láttam valami villog a hátam mögött.. :D Itthon már rájöttem, mikor láttam a várost, hogy másodpercenként kb 15öt villámlik :DD -
link -
-
Szarni rá, emiatt nem fognak basztatni :DD -
*anyjukat -
Jó kurva annyukat, egyébként nem tudom. -
ZsirosKenyer #74928 Vki vágja hogy mik a közúti ellenőrzésnek aka. igazoltatásnak szabályai a rendőrökre nézve?
Be akartam kanyarodni balra egy benzinkútra, de a szemben érkező autók miatt várnom kellett. Közben a járdán elhaladt mellettem 2 gyalogos járőr, láttam előre hogy ki fognak szúrni maguknak és így is történt: a látószögemből kiérve megálltak és várták hogy bekanyarodjak.
A kanyarodás után direkt nem fordítottam arra a fejem csak a szemem sarkában láttam hogy elkezdenek jönni felém hogy leintsenek de én nem mentem be a kútra hanem egy hátsó utcán továbbhajtottam (közben ha jól érzékeltem felemelték a kezüket meg vmi "héj"-t is kiáltottak)
Lehet egyáltalán magánterületen igazoltatni? (mer ugye benzikút az)
Csak azért kérdezem nehogy utólag kitalálják hogy megtagadtam a rendőri parancsot... -
Ok...:D
Gabi:
A Fordsit később hasznosítani fogom, de ugye...gondolom tudod miről van szó.A Visa nem az övé, bácsikám vette anno, rengeteget mentek vele.Közben megkapta a céges autót(1.gen Mondeo, most fordult 600e km-be), övé lett apukája öreg Passat kombija, vett egy E300 dízel 124-es kombi Mercit, öccsétől megvette bagóért a kis Fiestát(ezt nénikém használja), plusz ott a donor Mondeo a kertben, a Visát meg odaadták, ezen mindent alaposan meg lehet tanulni vezetés és szerelés téren is.Főképp az utóbbi...:D.Ilyen baszott motorteret, ahogy állítom a karbit, úgy égeti a karomat a "tökéletes" helyen elvezetett vízcső.Nembaj, kihívás.Aztán ha tényleg olyan szar, úgy is beleunok és majd mondom:" Józsi fiam, igazad vót!"
De egyelőre szó sincs ilyesmiről:P
Erre az 1-2 évre jó lesz szerintem.Örülök hogy van "saját" autóm, még ha sokan a sárga földig gyalázzák szegényt, akkor is:D -
Majd meglátod miről beszélek :P -
Nem tudsz cserélni papáddal? Hogy inkább a Sierrat adja oda:DDD Én igazából nem is állnék neki ennek az autónak. Inkább a Sierranak. Bár "elbaszás" céljából inkább a Visa-val érdemes kezdeni:P -
Fejezd már be, hányszor mondjam hogy ez nem AZ a típus. -
Kár a festékért... -
pisztoly is kb 5 rugó, ha nem akarsz profit...
az a lényeg, hogy a festék és levegő mennyiséget lehessen állítani rajta -
Köszi:D
Kompresszor van, többit meglátjuk. -
kell egy kompresszor meg piacon veszel a festékszóró pisztolyt...
kevertetsz hozzá 1 liter valami színt és ráokádod.
előtte fényezz le valami vasdarabot, azon begyakorlod :D
én is elösször fényeztem a kocsit, amikor csináltam és ahoz képest elég jó lett :) -
Köszi.Hát igen szegény 27 éves, másfél évet állt egy tiszafa alatt, takarítás után 3 napig tűlevelekkel álmodtam.
Én is ezt mondom, inkább legyen nem olyan jól sikerült zöld, mint ilyen sokszínű:)
Egyébként eddig tökéletesen teljesít.
Mindenki a hírhedt Oltcittal keveri szegényt.