101030
.
  • R0zs0máK
    Azt ordítja, hogy VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ HATALMAS KARAMBOL!!! ÚRISTEN!

Aztán megmagyarázzák, hogy miért történt, mekkora erők hatottak a kocsira és a pilótára mikor becsapódott és milyen szerencse hogy van megerősítés meg bukócső...
  • GregSB
    Japán Palik :)
  • pyrohun #74996
    de akkor már:

szánalom a felsőfokon
  • pyrohun #74995
    Tényleg hihetetlen mennyire gagyi-gusztustalan :)
  • cement
    hogy fujja fel a beluket a rak hat ilyet csinalni ilyen autokkal ...
  • pyrohun #74993
    uhh, pedig az elején mennyire durván tolták!!
  • I.C.ram
    Uvolt a japan allatja.
  • Szabi1991
    a ferka meg a merci egész jó, de a murci már nagyon túlzás :-/
  • MikX
    karácsonyfa...
  • n003
    egy kis drift versenybaleset
  • n003
    ehh :|
  • SötétBarom
    Nyilván mondjuk főútra eszembe se jutna kimenni két sör után, az már necces, de a kertek alatt 30al hazasurranás 100%-os biztonsággal megy :P

Bár több mint egy éve nem volt erre példa..
    Mégvalami: amikor alvás nélkül vezetek, na az kétszer olyan necces, mint három vagy négy sör után.. és azt sajnos nem lehet szűrni..
  • R0zs0máK
    És néha mikor hazaérek részegen valami buliból le szoktam ülni LFS-ezni...vicces módon pontosan tudom hogy mit KÉNE mikor csinálni, de valahogy irgalmatlan módon lekésem mindig a dolgot :DDD
  • autoszimulator
    Én is csak ezt nem értem ilyenkor, hogy lehet nem befolyásol semmit a vezetésnél, de egy sör a hangulatot sem fokozza/oldja. Ha igen, akkor meg már vezetésnél is gondot okoz :)

De hát van aki egy jó ebéd mellé sört iszik, én alapból nem szeretem a sört, meg a bort se, szóval ezt nem tudom elképzelni, milyen érzés, mikor késztetésed van hogy pont sörrel öblítsed le a száraz húst :D
  • Tufa
    De piásan attól hogy úgy érzed, nem biztos hogy azt is csinálod :) Diák koromban mi is megbeszéltük a világ problémáit 1 üveg tequila kiséretében és olyankor mindig ügyesnek és okosnak képzeltük magunkat.. :) Nem álszenteskedni próbálok, kihasználom én is az autó lehetőségeit azért, de a pia az egyetlen amivel nem mernék kísérletezni. Bár lehet rájátszik hogy én már hibáztam régebben(józanul)...
  • SötétBarom
    Én pl ha piásan vezetek, kb negyed annyira vagyok veszélyes, mint józanul, mivel tudom, hogy piás vagyok, ezerrel figyelek mindenre, alapesetben viszont kettő padló aztán lesz ami lesz
  • cement
    pf oké leülhetsz
  • S2000
    Három sör háromnegyed sör, négy sör egy sör... Matekot, bírod?
  • Tufa
    Én soha nem szerettem a sört, nem is igazán éreztem hogy milyen hatással van az emberi szervezetre, de valamiért iszod. Jobb kedved lesz tőle? Szerintem egy ilyen elég ahoz hogy ne megfelelően mérj fel egy féktávot, akárcsak egyszer, de tényleg csak egyszer hibázz. Nyilván nem részeg vagy tőle, de a kedélyállapotod változik.

A mazsola vezetőkkel kapcsolatosan egyetértek egyébként, bár én még azóta is attól rettegek hogy valami überdurva profi 18éves belemászokamásikseggébe vezető belém jön mert a csotrogányát versenyautónak hiszi, hiába 3szor akkora a féktávja mint nekem...
  • cement
    egy sör nem sör... két sör fél sör, három sör egy sör... de egy sör nem sör!
  • ZsirosKenyer
    szerintem 1 sör még nem felelőtlenség, kettő már talán.

Sok EU-s országban nem véletlenül volt/van megengedve sokáig, illetve mostanáig is, az 1 sörnek megfelelő véralkoholszint.

Rengeteg baleset nem is gyorshajtás, meg ittas vezetés miatt történik, hanem a mazsola vezetők miatt, akik rettegnek a volán mögött, és adott esetben képesek félelmükben akkorát satuzni, hogy tömegkarambolt okozzanak. Csak ugye ez utólag nem bizonyítható mert a gyökérséget nem lehet megállapítani.
    Ezeknek a stresszelő embereknek egy sör még kifejezetten jót is tenne, hisz magabiztosabbá válnának az alkoholtól.

Próbálj NFS előtt betolni egy pohár sört. Meglátjuk javítasz-e a pályarekordodon. Szerintem igen. :D
  • R0zs0máK
    Ha negatív a szonda akkor nem ittas szerintem :DD
  • Tufa
    Én mondjuk eleve évek óta semmi alkoholt nem ittam, de számomra az ittas vezetés hát... Egy sör is sör... Biztos jól vezetsz, de annak ellenére hogy negatív 1 sörtől a szonda, akkor is felelőtlenség ittasan vezetni.
  • ZsirosKenyer
    nálam 1 óra 1 sör. (85-90 kg testsúly)

Volt, hogy 1 korsó sör elfogyasztása után 59 percnél szondáztatott meg a rendőr és negatív lett. Persze ha többet iszol akkor már bonyolultabb. pl. 2 sör= nem 2 óra hanem 3..
  • Tufa
    "ááá na jó utolsó sör mert vezetek"
  • Tufa
    Azt szerezd meg ami flip-flop fényezéssel mászkál Budapesten. Na az biztos hogy jó állapotú :) Ha minden igaz egy 1500km-es SL-t alakítottak át pár éve, annyira sok most sem lehet benne, de gyanítom nem is nagyon akarják eladni.. :)

Pénteken meg a belvárosban láttam azt az itt élő arab csávót egy rolls-royce cabrióban.... durva az az autó..
  • Firerock
    :)oks
  • R0zs0máK
    elvileg nem vezethetsz vele, gyakorlatilag szarni rá :DD
  • ZsirosKenyer
    ha elkapnak régen asszem ilyen 90 ezer volt a bünti meg 1 évig eltiltanak a járművezetéstől, szal ne kockáztass, inkább használd ki az időt és bulizd magad széjjel.
    Utána úgy is az lesz partyban hogy "ááá na jó utolsó sör mert vezetek"... tapasztalat :DD
  • Csabesz6
    Nem fogadják el.
  • Firerock
    CSá skacok:D
    lenne egy kérdésem ami nem teljesen idevág:
    Ma levizsgáztam forgalomból
    pénteken elmegyek az okmányirodába és megkapom az iratokat
    akkor azokkal gyakorlatilag(nem hivatalosan mert azt a részt tudom) vezethetek vele?elfogadják?ha meg nem mi a büntetés?
  • GhostRider1 #74967

• Csabesz6
    De, vti:D
    Rágugliztam, mert kíváncsi voltam. Egyszer már olvastam.
  • Csabesz6
    Közös fotó?:DDDDDDD
    Ohhh, de izgi.
    PM msn cimmel együtt
  • I.C.ram
    Klub-ban van egy srac, akinek van egy 300-as kabrinyoja, raadasul a 24 szelepes valtozat :) Majdnem fullos.
  • Willi Betz
    Ez de kéne pászmeg:D
  • SötétBarom
    Nem akartam részletesen tudni, mer amikor elkezdte mondani má tudtam, hogy hülye vagyok hozzá :D
  • ZsirosKenyer
    :DDDD

és mi volt a gond? lukas volt a tank? :D
  • SötétBarom
    LoL, Ádámék a K&T-ben egészen mostanáig küzdöttek azzal, hogy egy Rolls álló helyben 10L/óra fogyasztást produkált :DDDDDDD
  • ZsirosKenyer
    de..

Amúgy ez az arc vagy teljesen retardált, vagy csak egy HATER aki még soha nem is ült vti-ben.

átlagfogyasztás 13.5? Én ha kinyomom a szemét sem tudom 10 fölé vinni a fogyit.
    Gyorsuláson A2-es kategóriában vti-vel kikapni pedig művészet.