101030
.
-
na erről beszélek -
136 kw a Mercim, raadasul a kocsog ocsmanyiroda miatt 142 kw van a forgalmiban. Piaci erteke kb 1/8-a egy hasonlo teljesitmenyu dizel BMW/Mercinek/Audi-nak. Megis ugyanannyit kell fizetnem erte. Ez szerinted normalis? Miert nem piaci ertekhez/egy autora juto haztartason beluli emberek szamahoz kotik az adot.
Fizessen az a legtobbet, ahol minden csaladtagnak kulon autoja van, es azok egyesevel is annyit ernek, mint egy atlagos kisauto 5xose. Igy lenne realis.
Nem eleg, hogy kibasznak a belvarosbol, fizetnem kell a teljesitmenyadot, stb szart, de ugyanazt az adoalapot meg 5x megadoztatjak. Basszak meg. -
Lehet gratulálni a VW-nek,ügyesek voltak
OMG melyik vadparasztnak volt ez az ötlete
-
Akinek van pénze fenttartani egy 200+ lóerős autót, annak úgyis mindegy..
Ismerettségi körömben az összes olyan autó, ami 200 ló fölött van szinte kivétel nélkül valami böszme SUV.. -
szerintem meg adóznak így is eleget -
Magát az ötletet támogatom, de a 125kw alacsony határ. Eredetileg 150kw-ról beszéltek, az pont jó például (200le).. De ez így faszság.. Nem mintha érintene, nademégis. -
nem lenne gond, ha mondjuk korhoz vagy tax árhoz is kötnék a dolgot
de így elég vicces, főleg hogy azt híresztelik, hogy ez a luxusautókra vonatkozik
akkor mi a helyzet a 15 éves 325i-vel meg a vr6 golfokkal?
azok a tulajok fizessenek 50-100 ezret évente, viszont az új 320d tulaj, meg 20ezret? -
n003 #75031 125kw egy teljesen normális érték :) én támogatnám -
"Az előterjesztés szerint az átlagnál jóval magasabb, 125 kW teljesítményt elérő vagy meghaladó hajtómotorral rendelkező személygépkocsi esetén az egyébként fizetendő gépjárműadón túl ún. különadót is kellene fizetni."
A 125-175 kW teljesítményt közötti motorral szerelt kocsik után a gépjárműadó-törvény szerinti adóösszeg kétszeresét, a 175 kW teljesítményt meghaladó és 200 kW teljesítményt el nem érő gépjármű után a gépjárműadó-törvény szerinti adóösszeg 2,5-szeresének megfelelő összeget, míg a legalább 200 kW teljesítményt elérő gépjármű után a gépjárműadó-törvény szerinti adóösszeg háromszorosát kell "különadóként" megfizetni. A kétszeres adóterhelés elkerülése érdekében a megfizetett gépjárműadót ebből az adóból le lehet vonni."
Forrás: http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=407517&place=vezeto_anyag_bal
ezt figyelitek? -
Öcsmány. -
Ja, hogy most röhögni kell? -
-
A Volkswagennél sürgősen ki kéne végezni 2 embert.
Először azt, aki az 5-ös Golf kombiját dizájnolta, utánna pedig at, aki megengedte hogy a hatos Golf kombija is ugyanígy nézzen ki:
Ez egy k. magas labda a legfőbb riválisnak, az Opel Astra kombinak SZVSZ. -

-
Borg #75024 Előtte meg ez volt, nem?
-
asszem, de nem vagyok benne biztos. -
Ez Peti, ha nem tévedek:)
[so_low] -
Nekem ez a háttérképem már elég régóta:
-
-
Transformersből nekem ez kéne:
-
-
Borg #75017 Alapvetően igaza van, tényleg az FCX-et kéne jobban nyomni.
Ugyanakkor az Insight lehúzásában benne van a saját sznobsága is. Annyira nem rossz autó az, egész egyszerűen alsó kategóriás Jazz felszerelve egy elektromotorral ami csökkenti a fogyasztást. Ennyi. Egy kis lépcső az FCX felé, semmi több. Hogy a CVT váltó idegesítő, az meg való igaz. De valszeg azzal még takarékosabb... -
de mocskos módon kéne -
Autópálya hidrogénautóknak -
Clarkson szénné fikázza a Honda Insightot és a hibrideket.
Szeritne a Hondának inkább az FCX-re és a hidrogén hajtásra kéne koncentrálnia.
Szoktam olvasni JC írásait, és meg kell hagyni néha már-már a hajamat szoktam tépni olyanokat jelent ki, kezd házsártos lenni az öreg (pl amiket írt az új 7-es BMW-ről az szerintem viccnek is rossz), de most kivételesen mindennel egyetértek amit a hibridekről mond. -
Pont ezaz hogy nem hagyta el, a gázt azért vette el mert ott volt mellette a Porsche, és nem tudta volna kielőzni az előtte lévő autót. -
a hosszu egyenesben siman otthagyta a viper de valamiert elvette a gazt -
Ez egy igen kiváló videó :) -
Én végig azt hittem, hogy a Viper sokkal gyorsabb, mivel szinte végig a Porsche seggében volt. Aztán a végén lévő hosszú egyenesben csak nem bírt elhúzni.
Most vagy a Viper volt képesebb nagyobb kanyarsebsségre, vagy a Porsche sofőrje nem merte akkora sebességgel bevállalni a kanyarokat, mint a Viperé. (utóbbira tippelek) -
komoly a videó! végig a vipernek drukkoltam :D a porsche pilótája amúgy nem egyszer volt geci szvsz :) -
Ja, 3 perc valamennyinél amikor megérkeznek a BMW-re szegény azt se tudta merre meneküljön :DD -
lol, ha nem mondod, észre nem veszem :) de akkor TÉÉÉÁK!! -
n003 #75006
ez jó volt .. azért az mennyire szar érzés hogy nézned kell a tükröt mikor söpör le az útról egy ilyen tornádó :D
-
Porsche 997 GT3 Vs. Dodge Viper GT3 @ Nürburgring
0:44-nél kezdődik a móka :)
-
Scirocco R
265 ló, 350 Nm 2 lityós turbo motorral. Ezt így elfogadnám :P
-
Nem tudok japánul, de már annyi animét meg drift videót meg best motoringot néztem, hogy rám ragadt ez-az :)) -
Micsoda tekkk snecie :o -
nem. -
basszus milyen hangok jönnek már ki belőle. mintha a mogyoróit valaki morzsolgatná, hihetetlen. -
elhisszuk, hogy tudsz japanul :D