101030
.
-
2.5 tdi-t gyorsan felejtsd el, hacsak nincsen kurva sok felesleges pénzed és kötél idegrendszered.
az egyik legnagyobb VW csoportos mellényúlás az a motor... -
Egyébként én használtautót az életben nem vennék.. Más szarában én be nem ülök az biztos.. -
1M jó civicet? MO-on? Ne röhögtess :'D szétvannak már gyilkolva..
-
Borg #75155 Ja, de a yaris egy kategóriával kisebb is a civicnél... -
Maximum egy 6-8 évesre gondoltam... Civicből nincs túl sok, de yaris van egy csomó, egész jó áron! -
Na akkor én is autóvásárlásos kérdést :) j
3-3.5M vételár között szerintetek mit?
Amire eddig gondoltam:
Volvo S80 2.5 D5
Audi A6 2.5 TDI
Ezeken belülül van mindeféle felszereltséggel, de engem elsősorban a megbízhatóság érdekelne, hogy ki mit hallott, tapasztalt, stb (népitéletben van mindenféle). Az audi V6os dízeléről én eddig azt h elég szervíz igényes. -
Borg #75152 Mi az a nem túl régi? Az 5gen civicre kb reális az 1M keresési határ, mert 8-900 körül már jó állapotút is lehet találni, és még marad pénzed átiratni, szervizelni. 1M-ért nem 1M-es autót kell nézni. -
es ott mit csinal? milyen cikkeket ir? -
Mert szerintetek mennyi pénzért lehet már jó állapotú, nem túl régi használt autót venni? Mert az egy millió a felső határ, nagyon jó lenne ha alatta tudnék találni valamit... -
index -
bár nincs nagy személyes tapasztalatom de 1 millioért már nem csak széthajtott civic van, de azt mondják h azt megkell tanulni vezetni, bár relativen keveset eszik, szerintem corollán gondolkozz még el, azt lehet h érdmes -
Borg #75147 94-95-ös 3 ajtós civicet már jó állapotút kapsz 8-900 körül, és marad pénzed az egyebekre is. Akár 2 légzsák, klíma, elektromos minden... még akár VTI is lehet :) -
Sziasztok!
1 millió ft szeretnék venni használt autót, lehetőleg a Japán hármasból (Toyota, Honda, Mazda). Én inkább egy kisebb kocsira gondoltam, klímával és kevés fogyasztással. Ti ebben a kategóriában mit javasolnátok? Első autó lenne, vezetési rutin nélkül. :-) Viszont szeretném ha megbízható lenne, és a szervizelést abszolút ki lehetne hagyni (ezért gondoltam japánra). Végülis egyéb, nem japán autó is szóba jöhet, ha nem az a tipikus flotta autó, mivel a megbízhatóságán van a hangsúly. Tudom elég nehéz jó használt autót találni, de legalább milyen fronton nézelődjek... Corolla okés, a Civiektől félek h. ebben a korban már szét vannak hajtva, de hátha tudtok még vmilyen bestbuy kategóriát mondani! :-) -
Bazso mar nem a TCn van?
Akkor hol? -
Azért Bazsó távozása óta ritkán olvas ilyen, és ehhez hasonló szövegrészleteket az ember a Totalcaron:).Ommm marha nagy arc:DD
"Kevésbé elegáns dolog azonban a minden egyes tankoláskor kötelező tetemtelenítés. Az MX-5 tömpe orra és visszapillantó tükrei valami mágikus vonzerővel rendelkeznek az élővilág összes rovarjával szemben, mintha fakultatív módon, szervezett öngyilkos kirándulások keretén belül folyatnák sárgás belüket, összetett szemeiket a fényezésre, rezgő-mozgó testrészeikkel borítva be a maszkot. A mészárszék eltüntetése 30 percet ad hozzá minden tankolásra szánt időhöz, férfimunka." -
kurvajók:O -
n003 #75142 Emil Baddal indiai csávó kényszerképzetei :O -
Én bravot vennék, már csak a méretbeli különbségek miatt is.. [/elfogult] -
én jártam egy 1.4 benzines Fusionnal, néha klímával, minden korlátot betartva, tehát országúton sem gyorsabban 100-nál; olyan 6-6.5 magasságában megállt... pályán nem voltam vele.
a dízelek közül ismeretségi körömben 3-ból 3 adta meg magát magasnyomású pumpa halállal...
szóval a fiesta is kb. ide tájolható szerintem. -
Milyen swift van 5 millióért? Még a sport is 3.5-3.6 újonnan. A sima 1.3asok 2-3m között mozognak -
pekka2 #75138 Hát kösz az infot,
de azért Suzukit nem fogok venni, mert keveset fogyaszt, ha nem baj :)
Még valaki másnak esetleg van tapasztalata, hogy a FiFi (Ford Fiesta új) mennyit eszik? -
:D
Köszi szépen:)
Bocs, csak már lusta voltam kutakodni. -
Kicsit kutakodsz a linken akkor megtalálod. :) Egyébként röviden kb annyit írt róla, hogy szerinte ronda, és az iDrive-ot angliában szar használni, mivel ott jobb oldalt van a kormány -> bal kézzel kell kezelni, és aki nem bal kezes annak olyan használni mintha bal kézzel próbálná meg használni a számítógépe egerét.
Ennyi, semmi mást nem írt róla, és ezek után adott neki 2 csillagot (az ötből).
Reális :D -
Nem akarom szítani a "népet" de 1,3 8v Suzu 150 nél 4500 körül fordul az mióta üveghang????
-
Borg #75134 Abban is kemény 72le-vel :D -
1298 volt
1372ccm az tudod miben volt, a FIAT tipoban, de ebbe már nem is akarok belemenni. -
paszmek. Nem fogod fel hogy nem letezett ilyen motor?
1.3-as volt a legnagyobb, illetve az 1.6os.
1.3 1298 kobcm volt asszem. es 66 loero. 1.6os volt 90 lo korul asszem. a gti 1.3-as meg 101. Ezek voltak. -
Szabi1991 #75131 69+nos matrica :p -
és 69LE
vagy valami 82, ha 16V de az ritka volt már...
hol van az a 110-hez?
na ennyire voltál te tisztában bármivel is kisöreg. -
igazad van , 1372ccm volt^^
boldogabb lehetsz.. -
igen
ékes bizonysága ennek az "1.4 110LE" -
Parkolásnál belénk szállt 70-el egy terepjáró.. 2 hét kóma, mást nem írok úgysem hiszitek -
Elesett a biciklivel.. -
Nem égetem magam, mert ez tény.
Hidd el jobban ismertem, mint te ... -
"egy komoly baleset óta megfontoltabb vagyok"
majd még erről is légyszi valamit bővebben... -
Sehová nem akarok kilyukadni, de ami így volt így volt, és még jogsim most sincs, tehát ebben sem hazudtam -
Nem gáz,hogy rommá égeted magad?
fogalmad sincs arról amit használtál... -
Mit írt a hetesről? -
most ne akard még nagyobb baromságokkal menteni a menthetőt mert ez óriási bukó, akárhová is akarnál kilyukadni... -
18 vok