101030
.
-
ha a 12-t nem is,de 10 felett. -
Fel karotokat odadnam ezert :P
-
ugye-ugye :DD -
Nem olyan nagy ez az autó. Kb akkora mint a mögötte álló kombi Focus. -
Hm, nem tudtam, hogy ennyire keményen modded a cucc :DD -
igen? -
Az a "versenyautó" kicsit erős volt :DDD -
Hagyjuk már a kompromisszmokat...én az év 99%-ban szopok mert versenyautóval járok, a maradék 1% viszont kárpótol mindenért :DDDD -
De miért baj, hogy nagy? Használat alapján pl ezzel a benga döggel szintekkel egyszerűbb parkolni mint az enyémmel.. Fogyasztásban nem hiszem, hogy meredekebb lenne, akkor meg miért ne legyen nagy? -
+ véleményem szerint ebben az autóban ez a benzinmotor a leggazdaságosabb.. Úgy saccra az 1.6os tuti beveri a 12-t városban.. -
Borg #75348 Naja, de tv-t hányszor veszel egy évben? meg nyaralni hányszor mész?
Szóval az év 90%-ra kompromisszumot kötsz egy feleslegesen nagy autóval, míg a mostanival csak az év 10%-a kompromisszum, amikor rakodni kéne bele ... -
Vectra sokkal szebb, ráadásul az omegáról szinte csak rosszat lehet olvasni :D -
Nem téglaszállításra kellene :D Nem feszes futóműve van, hanem fasza. Nagyon jól fogja az utat (mondjuk a hossza sem mellékes), viszont nem rázós-ütős. Én a pakolási szempont alatt olyanokra gondoltam, mint pl amikor vettem a TV-t, és a fiatba alig tudtam beszenvedni. Amikor nyaralni mentünk a hátsó ülésig csurigraktuk cuccal. A kutya miatt is fasza lenne. Ill. nem utolsó sorban irgalmatlan nagy mélynyomót lehetne rakni bele
-
Ez is egy benga nagy autó. Bár a BMW motort hanyagolnám belőle:S -
Borg #75344 Még mindig az a kérdés, hogy mire kell :)
A 2.2 benzin persze hogy finoman viszi, mert kultúráltan jár, és nyomatéka IS van... viszont megrakodva sosem lesz olyan mint a dízel, fogyasztásra meg aztán főleg nem.
Nem véletlenül van ott árkülönbség, hiszen ekkora a benzines kombi vectrából eladhatatlan, a semmirevaló mivolta végett...
Ilyen autóban ráadásul szerintem nem is előny a feszes futómű, hiszen inkább a kényelmet és a praktikusságot keresi benne az ember. -
és egy 2000es évjáratú disele autóban általában a km sem kevés, akármennyit is mutasson az óra. benzinest sokkal könnyebb megkíméltet találni. -
2.2 meg azért kell bele, hogy menjen. Az 1.6os az enyémben sem maga a kék villám, de egy ekkora dögben tökönszúrnám magam egy olyannal. A 2.0DTi meg sokkal drágább, és lomha mint az állat, ráadásul agysejtpusztítóan ocsmány hangja van.. -
én jártam 2.2es benzinessel. klassziksokkal finomabb, mint az 1.6os vagy a 2.0 literes, ha meg megteheti akkor vegye meg szerintem. mindenkinek más az ízlése. -
Átlag fapad műszaki szint? Mire gondolol?
Az öregemnek dízel van, 100 lovas, na az elég ótvar. Viszont maga az autó egész jó, gecinagy, gecisokmindent bele lehet tenni, stabil mint az állat, meg viszonylag olcsó. Majdnem az összesben van minden ami kell (elektromos ablakok-tükör, digitklíma, 8 hangszórós hifi stb.)
Mostanában sokat mentem vele, és ég és föld mondjuk pályán egy sima egy tonnás kisautóhoz képest. A futómű sztem fasza, a váltó kicsit túl férfias, de fasza.. Csak azért érdekel, mert mostanában sokszor szembesülök vele, hogy mennyivel hasznosabb a mindennapokban egy kombi.. -
Borg #75339 Kérdés hogy mire kell... meg főleg minek bele 2.2 benzin? Sportos ez sosem lesz a bálna teste, meg átlag fapad műszaki szintje miatt... ha meg málhásnak kell, akkor dízel. -
VW nem bírja elviselni,hogy jobb autókat gyárt az Opel?:P Vagy legalábbis nincsenek túlértékelve mint a VW-k. -
OK.Küld a pénz érte:D -
2010 Volvo C70
Wtf, a kupét frissítik az S60-at meg nem? -
muterom főnökének volt ilyen vekije, cégautó volt, annak tökély, mert a cég állja a szervízt, de elég sokat volt ott. másik kérdés, hogy háromszor tette fejre, és egyszer sem lett baja sem neki, és csoda módon különösebben a kocsinak sem. Az, hogy ha nem teszi fejre, akkor a szervízigény sem ekkora-e, sosem fog kiderülni már :D -
Ezek mennyire szarok??? -
*Magna -
Nem ronda a Fusion, inkább olyan semmilyen :)
-----
Amint az várható volt, beszólt az első cég a Magma-nak.
Konkrétan a VW, és azért, mert a Magma az egyik legnagyobb beszállítója, az általuk megvett Opel pedig a VW egyik legnagyobb riválisa. Azt ígérik hogy fejek fognak hullani, ha bárminemű hátránya lesz a VW-nek az Opellel szemben a jövőben ... -
És még ha a kettőt összegyúrjuk akkor sem ér a Pontiac Aztek közelébe, igaz...XDDDD -
najo azert a rodius es a fjuzson eleg messze van egymastol :P -
Megkaphatod...meg még mellé egy Rodiust és elmondhatod, hogy a földkerekség két legrusnyább autója van a tulajdonodban XDDD -
en hazakuldon neked ezt.. te meg nekem kuldj egy focus rs-t... ok? -
Ide vele!!
-
télleg erősen bejövős:D -
azér még mindig az r8 a best az audik között:D -
Azt nem mondom, hogy gyönyörű, de sztem jól néz ki... -
Nekem tetszik és kész. Ízlések és pofonok vagy mi :)
Más: Audi TT RS:
Fincsi :) Többi kép itt. -
Le vagy maradva. -
Borg #75321 Mi szép ezen? -
Új Megane kombi:
Csak ismételni tudom magamat. Szép, de kár hogy francia :) -
Botrány. Én csodálkoztam is, hogy ha valami ennyire szar, akkor legalább ne kelljen nekem buherálni kézzel... :S

.jpg)
.jpg)