101030
.
  • R0zs0máK
  • Borg
    Elfogadták az új KGFB törvényt
  • Borg
    Újkorában, esetleg :D
  • I.C.ram
    Mondjuj azaz 5.7-es Firebird lehetett kb 160 le :D
  • Borg
    Miért lenne össznépi tévhit? :) A lovakat etetni kell, csodák nincsenek.
    Nincs is ezzel semmi gond, csak az a fura amikor valaki saját magát is át akarja baszni ezzel. 5.7-es firebirdről is volt aki váltig állította, hogy 13-al eljár városban :) Ám legyen..
  • SötétBarom
    Mondjuk a teljesítményadó 50 rongy, az szerintem nem biztos, hogy fekszik az átlagembernek. Másrészt, ami 3.5V6, az többnyire nem alsó ill. alsó-közép kategória, tehát valószínűleg borsosabb alkatrészárai vannak, mint mondjuk egy astrának. Aztán ottvan az az össznépi tévhit, hogy ami 2.0-nál nagyobb és benzines, az 15öt eszik biztosss. Végül pedig sztem az emberek nagyrésze telibefossa, hogy mennyire erős egy ilyen motor, nekik bőven elég gy 1.9TDi, vagy egy 2.0 benzin, mivel a legtöbben csak ránéznek az autódra, és aszondják ejjj öcsém de ray a passzátod geci. Az, hogy 1.6, fel sem tűnik a többségnek..
  • pszihopata
    Hondában is van 3.5 V6, na erre mit lépsz?

-De jó hogy itt vagy most hallom előszőr!

A ismerd fel topicba is átjöhetnél ekkora tudással!
  • Csabesz6
    Kit érdekel:D
  • Borg
    Hondában is van 3.5 V6, na erre mit lépsz? :)

Nem félremagyarázni kell a dolgokat.
  • pszihopata
    Ja és miért is nem hondával jár mindenki,mikor azonkívül minden szar?

Foglalkoztál már ezzel a kérdéssel?

/Amúgy nekem városban a 12 liter/gázüzem jobban tetszik,de kíbírom azt is ha másoknak más a jó kocsi./
  • fifi
    istenem...
    ugye te a büdös életben nem mondtad még senkinek, hogy "oké meggyőztél"

költői kérdés volt...
  • Borg
    Na mert nem? :) De nem is értem, akkor miért nem mindenki 3.5 V6-tal jár... hiszen a gazdaságosság csúcsai :)
  • Zetorg
    korrekt hírdetés :D
  • Csabesz6
    Hőőőőőőőőőőőőőőőőő!!!
  • pszihopata
    A te elméleti számítasaid gondolom életszerűbbek!
  • Borg
    Végülis ja, hívjhatjuk azt is "városi" közlekedésnek, hogy átszabunk 50-el zöldhullámon, dugó nélkül. Csak nem túl realisztikus.
  • pszihopata
    A fogyasztásnál a pógár nézi a köbcentit,meg hogy város-e oszt jónapot!

Nagyon nem mindegy melyik városban milyen útvonalon,milyen dinamikával,hány fékezéssel,milyen váltóval,milyen állapotú motorral tesszük nem?

Egy jó 3-4 perces zöldhullám valami fővárosi főúton 45-el,vagy egyenrangú útkereszteződéseken 50 méterenként fékezgetve nem igazán összehasonlítható.

De az okosok decire tudják mégis minek mennyit szabad ennie minimum-gondolom!

• Willi Betz
    Ezzel a belsővel azért jóval igényesebb szerintem

• N3TuddKi
    nekem a szálcsiszolt alumínium tetszik :)
  • Willi Betz
    Nekem a fényes lakkú fa nem tetszik:S
  • I.C.ram
    Annyira igenytelenseg szerintme szurke belsovel venni egy olyan autot, ahol x+n belso karpit rendelheto.
  • autoszimulator
    lol azért ne mond hogy javarészt, ha nem is honda, de japánautó irányba eljut a téma. még ha azért is, mert az ideírók többségének az van, vagy azt szereti..
  • Borg
    De hogy ne legyen hiány:

E-Klasse teszt @ TC

• Borg
    A sajátod de :) De csak annyira mint az enyém...
    Nem baj, hát akinek cirkusz kell, az úgyis tud csinálni magának. Csak be kell szólni valami ökörséget :)
  • I.C.ram
    Mondjuk a Mercik soha nem merulnek fel ezekben a vitakban :D Most se merult fel egy Merci sem. :)
  • Borg
    Vagy merci mánia. Vagy opel mánia. Vagy... de hogy Honda miért az a te lelki világod titka marad, hiszen szó sem volt itt róla az utóbbi időben :)
  • Kicsizoli
    OFF:

Hihetetlen társaság van itt, ez a topicot meg az Tuningautó Mánia topikot át kellene nevezni Honda mánia topikká.

A másik nem mindegy hogy kinek a kocsija mennyit fogyaszt ha az övé 13 l eszik akkor annyit, olyan gyerekes gondokon akadtok fenn hogy az csoda, de legalább jót lehet rajta nevetni...

Bocs ha megsértettem valakiknek a kicsi lelkét...

ON

• Csabesz6
    Köszönöm szépen.
  • Borg
    Ettől válik majd hihetőbbé, vagy mire gyúrsz? :)
  • I.C.ram
    5 evente kell elvinni OT vizsgara. Van kulon OT biztositas, ami olcsobb. ZK nem kell. teljesitmenyado nincs. Az OT vizsga meg kb olyan 60k.
  • SötétBarom

• N3TuddKi
    meghajlok az Univerzum Esze előtt és elkotoródom, nehogy valami hazugságon érjen, mert végülis TE sokkal jobban tudod, hogy én hogy vezetek és milyen stílusban.
    Jaj bocsánat, azért fogyaszt a 3.5 V6 13 litert városban, mert tolni szoktuk.
    Bocsánat bocsánat
  • SötétBarom
    A bizti máshogy van (nemtom hogy), nincs teljesítményadó, viszont meg kell felelnie egy szigorú vizsgán. Ennyit vélek tudni. De Marci biztos jobban vágja..
  • Csabesz6
    OT-s vizsgával rendelkező autónál milyen díjakat kell fizetni évente/félévente/negyedévente?
    Ha jól tudom csak 1 éves díj van, semmi más.Ti mit tudtok erről?
  • Borg
    Pontosan. Ezért nem fog az soha "hétköznapi használatban" városban 13.5-et enni.
  • SötétBarom
    Azért a "tojás a pedál alatt" az nem egyenlő azzal, hogy ésszel mész, és nem padlózod orrba szájba :D
  • Csabesz6
    :))))
  • N3TuddKi
    igenis professzor úr.
  • Borg
    Hogyhogy mi számít jónak? Nem ez volt a téma.
    Csak az, hogy átlagos városi közlekedésben tutira nem 13.5-et eszik a 3.5 V6. Max ha tojással a gázpedál alatt közlekedsz. Sokkal inkább 15 liter körül lesz az.
  • N3TuddKi
    engem sem öl meg az unalom.

csak az időnkénti érveléseid mögött nem látom az igazi tapasztalást, csak egy "elméletet".

neked mi számít jónak?
    mert eddig csak azt tudtam meg, hogy mi az ami lehetetlen és szar.