101030
.
-
Vááá :P
-
Este az aréna parkolója nem fizetős, ott lehet bandázni -
nagyon huzos a beosztasom . jelenleg en egy szerdai napra gondoltam mert hetvegen valszeg balcsi van.
szal a kovetkezo szerda vmelyik plaza parkolojaban ahol van hely es nem zavarnak. az jolenne? -
szerintetek lehetséges egy ezres swift1-el megetetni 12litert?mer én nemtom de akárhogy számolom ez annyi...jo mondjuk azt nem köszöni meg amit kapott de 12 litert sokallom...bár következőleg kiprobálom h ha normálisan megyek akk mennyi lesz de ez aggaszt...ja és ég a check engine, de csak hétfőn megy kompjuterre, mi lehet a panasza? -
Én szinte sose látok Trabit de ma kényelmesen autókázunk hazafelé 100-al amikor a mellettünk lévő sávban 130-al elhúz egy.
Szerintem nem sok minden volt rajta gyári.
Max a lökhárító
-
Borg #75673 Csak érdekesség képpen: 5gen civic coupe újraélesztése -
n003 #75672 hehe .. jól tippelek amikor a múrvázásból arra következtetek hogy a tűzcsap a vadonásúj?? :DD -
Borg #75671 Hát ja, az egy elég vicces hely. Nem is értem azokat akik ott vettek ingatlant, évekig nem volt még aszfaltozott út se, de ami a legviccesebb hogy járda vagy átkelő sem, hogy gyalogosan bejuss a városba az elkerülőn keresztül :D Nemtom időközben lett-e, de ahogy elnézem még mindig érdekesek a körülmények.
Mondjuk eleve soproni sajátosság, hogy elkerülő út túlsó oldalát is bevonják belterületbe, és beépítik lakóparknak... innentől kezdve sok értelme van elkerülő útnak hívni :D -
Az meg az ágfalvi úti lakóparkban van :DDDD Az enyém mondjuk átfér, kb 3-3 centire van a két tükör a vasoszloptól.. -
Pihenőkereszt, Sopron. -
ez hol van?:D -
Borg #75667 Ez hol van konkrétan? :D -
:DD
szintén nálatok van olyan dolog is, hogy ahol a családi házak vannak, a város szélén, nevét nem tudom, ott akartam menni ismerőshöz, és olyan két bója volt az út szélein, hogy nem fért át közte a kocsi :D
át kellett menni másik utcába, és ott ugyancsak két rúd, de az már nagyobb... -
Szabi1991 #75665 de expert szinten már így tolják
-
Sztem fánkot sokkal jobban lehet gyakorolni tűzcsap nélkül :DD -
Szabi1991 #75663 ott lehet a "fánkokat" gyakorolni :D -
Imádom ezt a várost :DA_S:?D_:d
-
Én a helyedben nem tennék sima lámpába xenont, mivel nagy kibaszás mindenki mással szemben. -.- -
Hello!
A kocsimban csak sima H4-es égő van (szóval nincs benne az az átalakító a xenonhoz).
A kérdésem az lenne, hogy ha veszek bele 2 izzót (pl: Bosch xenon-blue H4 12V 55/60W) és kicserélem erre, akkor nekem is a sárga helyett fehéren/kéken fog világítani?
Köszi előre is! -
Novarock van hétvégén :P -
dieselG #75658 amúgy i.c.rammal már két mercivel állnánk ki :) nem tudom n3tuddki mit szólna még -
dieselG #75657 tán én is benne lennék egy topictaliban :) -
Már ma hétvége van, mikorra gondoltál? :DD -
ZsirosKenyer #75655 kár hogy most pont nem megyek BP-re, pedig megmutathatnám a scion-verő civic-emet :DDD
meddig maradsz? -
hétvége lurdy ház? :P Addig elkészülnek a lámpáim is talán végre :) ( már a 6. ... :D ) -
ÉN :DDD -
en benne vagyok. megbeszelhetunk valami topic talit -
Asszem megtaláltam a tökéletes autót, amivel elzárhatjuk végre az örökös SUV- nem SUV vitát:
Lada Priora:
Szép, letisztult dizájn kívül-belül. Ki akar ezután RX450h-t, meg Q7-et venni? -
+1 -
:))) igen itthon vagyok. ugyhogy ha akartok majd osszeutkozhetnenk. hozhatnatok az autokat megmutatni. par scionossal ugyik taliznom kell. ha akartok beszervezek vmi autos talalkozot vhol. vkinek kedve?
-
Nem rossz!
-
Nem, gondolom csak atment Alabamaba.... Tudod ott kicsit le vannak meg maradva, aztan Trabival jarnak meg :P -
itthon vagy?:P -
Na lattam hogy kihozzak eu ban a scion xd-d toyota urban cruiser neven:)
lattam sok autot vegre. ami meglepett hogy az autok atlagkore ezerszer fiatalabb mint odakint. a legtobb auto 10 evnel fitalabb. bar lehet hogy csak veletlen jott ez igy ki. lattam par trabit de azokon is makulatlan volt a festes.
A civic viszont nem tetszik. Szerintem az amcsi jobban nez ki. -
Tegnap láttam GMC telepjárót hybridben :] -
A Mazda is beáll a hibrid-gyártók közé -
Ezzel kapcsolatban a kedvenc kommentem egy híroldalon:
"Végre lesz V8-as HEMI motorral szerelt FIAT Panda. Kéne"

-
meg jönnek a 800 lovas saabok is :D -
Szerintem jot fog tenni a Chryslernek. A fiat kis, gazdasagos motorjai eleg komoly versenyelonyt jelenthetnek az amerikai piacon a GM-mel, Forddal szemben. + bedobjak az olasz formatervezest, es elegge kitunhet a Chrysler az atlag amerikai autok vilagabol. -
Mostantól kezdve FIAT = MOPAR
AHAHAHAHA :DDDD
Rendelem is a bravo kompatibilis big blockot :DDDDDD