101030
.
  • GregSB
    Vááá :P

• R0zs0máK
    Este az aréna parkolója nem fizetős, ott lehet bandázni
  • CSOCSO
    nagyon huzos a beosztasom . jelenleg en egy szerdai napra gondoltam mert hetvegen valszeg balcsi van.

szal a kovetkezo szerda vmelyik plaza parkolojaban ahol van hely es nem zavarnak. az jolenne?
  • maffioso
    szerintetek lehetséges egy ezres swift1-el megetetni 12litert?mer én nemtom de akárhogy számolom ez annyi...jo mondjuk azt nem köszöni meg amit kapott de 12 litert sokallom...bár következőleg kiprobálom h ha normálisan megyek akk mennyi lesz de ez aggaszt...ja és ég a check engine, de csak hétfőn megy kompjuterre, mi lehet a panasza?
  • desigo
    Én szinte sose látok Trabit de ma kényelmesen autókázunk hazafelé 100-al amikor a mellettünk lévő sávban 130-al elhúz egy.
    Szerintem nem sok minden volt rajta gyári.
    Max a lökhárító
  • Borg
    Csak érdekesség képpen: 5gen civic coupe újraélesztése
  • n003
    hehe .. jól tippelek amikor a múrvázásból arra következtetek hogy a tűzcsap a vadonásúj?? :DD
  • Borg
    Hát ja, az egy elég vicces hely. Nem is értem azokat akik ott vettek ingatlant, évekig nem volt még aszfaltozott út se, de ami a legviccesebb hogy járda vagy átkelő sem, hogy gyalogosan bejuss a városba az elkerülőn keresztül :D Nemtom időközben lett-e, de ahogy elnézem még mindig érdekesek a körülmények.
    Mondjuk eleve soproni sajátosság, hogy elkerülő út túlsó oldalát is bevonják belterületbe, és beépítik lakóparknak... innentől kezdve sok értelme van elkerülő útnak hívni :D
  • SötétBarom
    Az meg az ágfalvi úti lakóparkban van :DDDD Az enyém mondjuk átfér, kb 3-3 centire van a két tükör a vasoszloptól..
  • SötétBarom
    Pihenőkereszt, Sopron.
  • ladics
    ez hol van?:D
  • Borg
    Ez hol van konkrétan? :D
  • autoszimulator
    :DD

szintén nálatok van olyan dolog is, hogy ahol a családi házak vannak, a város szélén, nevét nem tudom, ott akartam menni ismerőshöz, és olyan két bója volt az út szélein, hogy nem fért át közte a kocsi :D
    át kellett menni másik utcába, és ott ugyancsak két rúd, de az már nagyobb...
  • Szabi1991
    de expert szinten már így tolják
  • SötétBarom
    Sztem fánkot sokkal jobban lehet gyakorolni tűzcsap nélkül :DD
  • Szabi1991
    ott lehet a "fánkokat" gyakorolni :D
  • SötétBarom
    Imádom ezt a várost :DA_S:?D_:d

• SötétBarom
    Én a helyedben nem tennék sima lámpába xenont, mivel nagy kibaszás mindenki mással szemben. -.-
  • Japep

Hello!

A kocsimban csak sima H4-es égő van (szóval nincs benne az az átalakító a xenonhoz).
    A kérdésem az lenne, hogy ha veszek bele 2 izzót (pl: Bosch xenon-blue H4 12V 55/60W) és kicserélem erre, akkor nekem is a sárga helyett fehéren/kéken fog világítani?

Köszi előre is!
  • SötétBarom
    Novarock van hétvégén :P
  • dieselG
    amúgy i.c.rammal már két mercivel állnánk ki :) nem tudom n3tuddki mit szólna még
  • dieselG
    tán én is benne lennék egy topictaliban :)
  • R0zs0máK
    Már ma hétvége van, mikorra gondoltál? :DD
  • ZsirosKenyer
    kár hogy most pont nem megyek BP-re, pedig megmutathatnám a scion-verő civic-emet :DDD

meddig maradsz?
  • Tufa
    hétvége lurdy ház? :P Addig elkészülnek a lámpáim is talán végre :) ( már a 6. ... :D )
  • R0zs0máK
    ÉN :DDD
  • cement
    en benne vagyok. megbeszelhetunk valami topic talit
  • GregSB
    Asszem megtaláltam a tökéletes autót, amivel elzárhatjuk végre az örökös SUV- nem SUV vitát:

Lada Priora:

Szép, letisztult dizájn kívül-belül. Ki akar ezután RX450h-t, meg Q7-et venni?
  • R0zs0máK
    +1
  • CSOCSO
    :))) igen itthon vagyok. ugyhogy ha akartok majd osszeutkozhetnenk. hozhatnatok az autokat megmutatni. par scionossal ugyik taliznom kell. ha akartok beszervezek vmi autos talalkozot vhol. vkinek kedve?
  • Black Ghost
    Nem rossz!
  • I.C.ram
    Nem, gondolom csak atment Alabamaba.... Tudod ott kicsit le vannak meg maradva, aztan Trabival jarnak meg :P
  • R0zs0máK
    itthon vagy?:P
  • CSOCSO
    Na lattam hogy kihozzak eu ban a scion xd-d toyota urban cruiser neven:)

lattam sok autot vegre. ami meglepett hogy az autok atlagkore ezerszer fiatalabb mint odakint. a legtobb auto 10 evnel fitalabb. bar lehet hogy csak veletlen jott ez igy ki. lattam par trabit de azokon is makulatlan volt a festes.

A civic viszont nem tetszik. Szerintem az amcsi jobban nez ki.
  • ladics
    Tegnap láttam GMC telepjárót hybridben :]
  • desigo
    A Mazda is beáll a hibrid-gyártók közé
  • GregSB
    Ezzel kapcsolatban a kedvenc kommentem egy híroldalon:

"Végre lesz V8-as HEMI motorral szerelt FIAT Panda. Kéne"

• cement
    meg jönnek a 800 lovas saabok is :D
  • I.C.ram
    Szerintem jot fog tenni a Chryslernek. A fiat kis, gazdasagos motorjai eleg komoly versenyelonyt jelenthetnek az amerikai piacon a GM-mel, Forddal szemben. + bedobjak az olasz formatervezest, es elegge kitunhet a Chrysler az atlag amerikai autok vilagabol.
  • SötétBarom
    Mostantól kezdve FIAT = MOPAR
    AHAHAHAHA :DDDD

Rendelem is a bravo kompatibilis big blockot :DDDDDD