101030
.
  • Tufa
    én se érek vissza 8ra, vagy ha igen, reggel 7től addig autóban ülök majd, nem sok kedvem lesz utánna még kocsikázni :D
  • R0zs0máK
    oldd meg! :P
  • I.C.ram
    Uh bocsi, de nekem a szerda nem hiszem, hogy jo lesz. Vagy ha megis jo lenne, tuti nem fogok tudni kocsival jonni, mert nem otthonrol mennek :(

Csocso egyebkent helyileg most hol laksz BPn?
  • CSOCSO
    este 8 szerda... ki tud jonni??

1) Walaki
    2) ICRam (?)
    3)
    4)
    5)
  • autoszimulator
    inkább a jó kérdés az lenne, hogy jogosítványt valaha is kaphat? s a válasz remélem: nem.
  • Szabi1991
    annyira nem vészes sztem.. :))
  • cement
    baszki neeeee... szinkronos :S
  • SötétBarom
    "Tisztelt Autójogász!

Egy rendbeli halált okozó ittas járművezetés, egy rendbeli segítségnyújtás elmulasztásának a vészhelyzetet előidéző által elkövetett bűntett miatt valakit 3 év börtön főbüntetésre, 4 év járművek vezetésétől eltiltás mellékbüntetésre ítélnek. 2 év után szabadul a börtönből. Kérdés: jogosítványt mikor kaphat?

Levélíró"

Dunába, tarkón -.-
  • cement

• R0zs0máK
    Szerintem legyen este 8, akkor már meleg sincs meg semmi...legyen a legalsó szint, ott forgalom sincs...
  • SötétBarom
    Igaz. Főleg, hogy per pillanat nem használja senki az épületet. Onnan bármelyik irányba fotózott volna, nem tudott volna lepusztult részt találni.. :C
  • Borg
    Azért az a széchenyi téri portál görénység volt a cikkírótól.. kb az egyetlen így lepukkadt épülete a (bel)városnak...
  • autoszimulator
    na ez tovább erősíti bennem azt, hogy sose teszem le a kocsi teljes vételárát az asztalra, amíg a kezemben nincsenek a nevemre szóló autó papírok, s a kulcs. addig csak előleg.
  • desigo
    Alap,hogy csak akkor fizetem ki az autót ha el is hozhatom...
    főleg ha ott áll raktáron
  • SötétBarom
    Kis városunk a TC címlapján :/
  • cement
    az arena parkoloja teljesen ingyenes
  • CSOCSO
    akkor szerda este az arena parkolojaban! De hanytol nem fizetos? Ott a parkoloban hol? A legfelso szint az nyitott?
  • N3TuddKi
    nekem inkább Challenger. :)
  • SötétBarom
    FIAT!!!
  • I.C.ram
    Egyelore ott meg nem tartok :D

Egyelore csak a kulsejet latom, es csak az alapjan tudok donteni.

Ha meg izomautot akarok, akkor tuti nem ujat veszek, hanem valami regi elmebetegseget :)
  • GregSB
    Ha szerelemből veszel autót, akkor nem számít hogy milyen érzés vezetni? :)

Na mind1, szerintem is jól néz ki, de ha már választani kéne új amcsi muscelcart akkor Camaro vagy Mustang.
  • I.C.ram
  • I.C.ram
    Leszarom, kulsore jobb a Challanger :D En szerelembol veszek/vennek autot, nem pedig racionalitas alapjan :P
  • R0zs0máK
    Top Gear-ék is ezt mondták :)
  • GregSB
    Ezekszerint nem olvastál összehasonlító teszteket róla. Challenger futóműve horribilis állítólag, mindenhol fikázzák és a Camarot + Mustangot hozzák ki elsőnek, amiket élvezet vezetni :)
  • I.C.ram
    Inkabb Challanger
  • R0zs0máK
    kéne
  • cement

• maffioso
    fasza...ma lejött a kipufogo..megnéztük elvan rohadva ahol szétjött...középdob után...én nemtom milyen munkálatok voltak ezek de agyfaszt kapok már...persze itthon énvagyok a feketebárány h kétnapalatt szarráment a kocsi...lehet h aki javitotta annak kellett volna megnézni mind2-t, namind1 elég durvánszólt amugy amig levolt csusszanva ugymond a vége, kis sunák csak néztek
  • ZsirosKenyer
    igen
  • maffioso
    és a lambda szonda miatt éghet is a lámmpa ugye?mert arra gyanakodtak még d csak hétfőn megy szervizbe
  • Tufa
    következő hétre :P
    Szerdán én balcsi körömön vagyok, nem érnék vissza a taliig :(
  • Tufa
    60/55ös blue izzók gyengébbek lesznek mint a sima sárgás hatásúak.
    Ha fehéres fényt szeretnél, fut a piacon egy műanyag dobozos izzó, 4700K-s felirattal(kékes csomagolás, elég feltűnő, mindenféle kínai és japán felirat van rajta), szerintem a boltokban max 3e ft lehet párban. Na az hófehér és erősebb, sokkal. 100/90es viszont korántsem melegszik annyira mint a többi (a családi vectrában az van lassan egy éve, hibátlan a foncsor, a sajátomban 2 hete van bent, eddig semmi, bár nekem jövőhéten ki is kerülnek..)
    Ha nem találsz ilyet, tudok segíteni a beszerzésében (bp személyesen vagy posta)
  • SötétBarom
    Mennyibe fájt ez így vajon? :)
  • SötétBarom
    Nanebasszálföl :OOO
  • GregSB
    Na, látom te is sokal nézted a WR-t :D

Itt a többi kép.
  • Japep

Köszi.
    Volt is itthon egy pár db, be is tettem, de - igaz még nem mentem vele hosszú útra, csak 2-3 percig égettem - ennek sárga a színe...kell egy kis idő, még kiég, vagy ennyi? :D

Ennek amúgy csak a tetején van egy kis kék rész, nincs színezve az egész.
    Csak kipróbáltam, visszateszem a régit inkább... :)
  • ZsirosKenyer
    Az általad leírt izzó nem igazi xenon izzó (nem kisüléses) csak "xenon-hatású".
    Így trafó és semmi átalakító nem kell hozzá, és igen, ettő ltényleg fehér/kékes színe lesz a fénynek, de csak azért mert kék festékkel színezett az izzó így természetesen rosszabb lesz a hatékonysága mint a sárgásnak.
  • fifi
    kizárt...
    lambdaszonda kihhalása esetén pl szokott ennyire sokat zabálni.
  • R0zs0máK
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ AZTAKURVAÉLET!!!!!!!!!! NAGYONJÓÓÓÓÓÓÓ :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD