101030
.
-
én se érek vissza 8ra, vagy ha igen, reggel 7től addig autóban ülök majd, nem sok kedvem lesz utánna még kocsikázni :D -
oldd meg! :P -
Uh bocsi, de nekem a szerda nem hiszem, hogy jo lesz. Vagy ha megis jo lenne, tuti nem fogok tudni kocsival jonni, mert nem otthonrol mennek :(
Csocso egyebkent helyileg most hol laksz BPn? -
este 8 szerda... ki tud jonni??
1) Walaki
2) ICRam (?)
3)
4)
5) -
inkább a jó kérdés az lenne, hogy jogosítványt valaha is kaphat? s a válasz remélem: nem. -
Szabi1991 #75713 annyira nem vészes sztem.. :)) -
baszki neeeee... szinkronos :S -
"Tisztelt Autójogász!
Egy rendbeli halált okozó ittas járművezetés, egy rendbeli segítségnyújtás elmulasztásának a vészhelyzetet előidéző által elkövetett bűntett miatt valakit 3 év börtön főbüntetésre, 4 év járművek vezetésétől eltiltás mellékbüntetésre ítélnek. 2 év után szabadul a börtönből. Kérdés: jogosítványt mikor kaphat?
Levélíró"
Dunába, tarkón -.- -
-
Szerintem legyen este 8, akkor már meleg sincs meg semmi...legyen a legalsó szint, ott forgalom sincs... -
Igaz. Főleg, hogy per pillanat nem használja senki az épületet. Onnan bármelyik irányba fotózott volna, nem tudott volna lepusztult részt találni.. :C -
Borg #75707 Azért az a széchenyi téri portál görénység volt a cikkírótól.. kb az egyetlen így lepukkadt épülete a (bel)városnak... -
na ez tovább erősíti bennem azt, hogy sose teszem le a kocsi teljes vételárát az asztalra, amíg a kezemben nincsenek a nevemre szóló autó papírok, s a kulcs. addig csak előleg. -
Alap,hogy csak akkor fizetem ki az autót ha el is hozhatom...
főleg ha ott áll raktáron -
Kis városunk a TC címlapján :/ -
az arena parkoloja teljesen ingyenes -
akkor szerda este az arena parkolojaban! De hanytol nem fizetos? Ott a parkoloban hol? A legfelso szint az nyitott? -
nekem inkább Challenger. :) -
FIAT!!!
-
Egyelore ott meg nem tartok :D
Egyelore csak a kulsejet latom, es csak az alapjan tudok donteni.
Ha meg izomautot akarok, akkor tuti nem ujat veszek, hanem valami regi elmebetegseget :) -
Ha szerelemből veszel autót, akkor nem számít hogy milyen érzés vezetni? :)
Na mind1, szerintem is jól néz ki, de ha már választani kéne új amcsi muscelcart akkor Camaro vagy Mustang. -
-
Leszarom, kulsore jobb a Challanger :D En szerelembol veszek/vennek autot, nem pedig racionalitas alapjan :P -
Top Gear-ék is ezt mondták :) -
Ezekszerint nem olvastál összehasonlító teszteket róla. Challenger futóműve horribilis állítólag, mindenhol fikázzák és a Camarot + Mustangot hozzák ki elsőnek, amiket élvezet vezetni :) -
Inkabb Challanger -
kéne -
-
fasza...ma lejött a kipufogo..megnéztük elvan rohadva ahol szétjött...középdob után...én nemtom milyen munkálatok voltak ezek de agyfaszt kapok már...persze itthon énvagyok a feketebárány h kétnapalatt szarráment a kocsi...lehet h aki javitotta annak kellett volna megnézni mind2-t, namind1 elég durvánszólt amugy amig levolt csusszanva ugymond a vége, kis sunák csak néztek 
-
ZsirosKenyer #75689 igen -
és a lambda szonda miatt éghet is a lámmpa ugye?mert arra gyanakodtak még d csak hétfőn megy szervizbe -
következő hétre :P
Szerdán én balcsi körömön vagyok, nem érnék vissza a taliig :( -
60/55ös blue izzók gyengébbek lesznek mint a sima sárgás hatásúak.
Ha fehéres fényt szeretnél, fut a piacon egy műanyag dobozos izzó, 4700K-s felirattal(kékes csomagolás, elég feltűnő, mindenféle kínai és japán felirat van rajta), szerintem a boltokban max 3e ft lehet párban. Na az hófehér és erősebb, sokkal. 100/90es viszont korántsem melegszik annyira mint a többi (a családi vectrában az van lassan egy éve, hibátlan a foncsor, a sajátomban 2 hete van bent, eddig semmi, bár nekem jövőhéten ki is kerülnek..)
Ha nem találsz ilyet, tudok segíteni a beszerzésében (bp személyesen vagy posta) -
Mennyibe fájt ez így vajon? :) -
Nanebasszálföl :OOO -
Na, látom te is sokal nézted a WR-t :D
Itt a többi kép. -
Köszi.
Volt is itthon egy pár db, be is tettem, de - igaz még nem mentem vele hosszú útra, csak 2-3 percig égettem - ennek sárga a színe...kell egy kis idő, még kiég, vagy ennyi? :D
Ennek amúgy csak a tetején van egy kis kék rész, nincs színezve az egész.
Csak kipróbáltam, visszateszem a régit inkább... :) -
ZsirosKenyer #75681 Az általad leírt izzó nem igazi xenon izzó (nem kisüléses) csak "xenon-hatású".
Így trafó és semmi átalakító nem kell hozzá, és igen, ettő ltényleg fehér/kékes színe lesz a fénynek, de csak azért mert kék festékkel színezett az izzó így természetesen rosszabb lesz a hatékonysága mint a sárgásnak. -
kizárt...
lambdaszonda kihhalása esetén pl szokott ennyire sokat zabálni. -
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ AZTAKURVAÉLET!!!!!!!!!! NAGYONJÓÓÓÓÓÓÓ :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD