101030
.
  • Csabesz6
  • cement

• Szabi1991
  • I.C.ram
    Mennek, de tuti nem tudok kocsival menni. Arena meg mocskosul messze van tolem. Francnak van kedve onnan haza BKVzni.
  • dieselG
    +1. (80km ide vagy oda.)
  • Csabesz6
    Ja, meg sajnálom a fasza üléseket, meg elemeket...mindegy kiötlök valamit.
  • ChuckyHUN
    ez is igaz..
  • R0zs0máK
    én
  • GregSB
    Lol @ 1:00

Filléres autóstalálkozó :D
  • Csabesz6
    Én is erre gondoltam.
  • Borg
    Most miért? Mint echte amerikai embernek neked ez nem lehet távolság :)
  • Borg
    Szerintem hagyd a francba az OT-t... neked használatra is kell az autó, arra meg az OT-s alkalmatlan... túl sok pénzt ölnél bele a "semmiért".
  • Csabesz6
    Sárgáért szart se kapnék, a citromot nem adom el, mert nem az enyém:)
    De amúgy a többi nem rossz..."piros OT, utána másik ha lesz erőm, időm, pénzem"
    De valaki tapasztaltabbra gondoltam, nem szemrehányás:P
  • CSOCSO
  • ZsirosKenyer
    gyere le Sopronba!

Elég floridás itt a hangulat :D
  • CSOCSO
    szal ki tudna jonni?
  • ChuckyHUN
    Én a pirost nem "basznám el", inkább csináld meg azt, a sárgát add el a faszba, és ha kész a piros, és úgy állsz anyagilag, veszel egy kiválasztott zsigát, eladod a citroent, és megépíted a harcosod ;)
  • Csabesz6
    bemásolom ide is, hátha van építő jellegű ötlet
    "Sziasztok!
    Mostanság vettem vissza az EX-Zsigulinkat, anno Apumék vették.Idén lesz 34 éves, az utánunk lévő tulaj(ismerős) összetörte, majd utána kilakatolták, és azóta kb 15 évig állt.Úgyhogy ahol lakatolták, ott is cserzi már.UV-s rendszáma volt, ideiglenesen van kivonva, új "hárombetűs" rendszáma sose volt.Miután összetörte, minden apró alkatrészt kibontott a belsejéből, illetve kívülről a kisebb elemeket(belső műanyag elemek, teljesen pöpec gyári ülések, szőnyegek!, dísztárcsa stbstb)...na most én ezt az autót 15e papírért visszavettem.Két hátsó ajtó cserés( a balos biztos, de van is cseredarab), az első taposók lakatolásra szorulnak, a balos küszöb is cserés, de ahhoz is van pót.Lesz lakatosmeló a csomagtérben is, meg ugye ezek csak felületesen láthatóak, egy kromofág kezelés megmutat majd mindent( homokszórást nem engedhetek meg magamnak, úgy tudom a hatás ugyanaz).Nagypapám nagy bütykölőmester, ha kell szerszámot gyárt, tud hegeszteni COval, és villannyal is( van minden hozzá), kompresszor is van pisztollyal együtt( festéshez).Szóval a lényeg: én igazából egy velem ízig vérig együtt élő autót szeretnék feltámasztani, nekem egy emlék.Sokáig ingáztam az OT és a jól megépített "utcai harcos" között.Egy ideje megállapodtam az utóbbi mellett: pöpec kis nagytengelyes motort bele (90-100LE kb, persze ez majd kiderülne hogy mi merre hány méter), 2 kagyló, 50-60as rendszer, sperr, valami pöpec futómű alá(niva híd?, bilstein pattogós?), tolósváltó( jó drága, de nagy álmom), esetleg cső.Én úgy érzem, hogy egy ilyennel lennék igazán boldog.És most beugrott a képbe a másik oldal...OT.Könyörgöm, minden apró cseprő cuccát eltette a Tomi.Ez a ciki, nem a faláb.Mi a szart csináljak?:D Persze csak tervezek, még nincs lóvém semmire.Persze autó az már van.
    Másik:
    2éve ősszel vettünk faterral(igazából ő vette, én kerestem fel) egy sárga darabot, ez egy évvel fiatalabb a a fent említett pirosnál.Rendszám nélkül, VÉGLEG kivonva került hozzánk.Csapatós, gyakorlós autónak vettük, jogsi előtt :? ...
    Mióta megvan a jogsim, egy métert se mentem vele, csak az udvaron.Beállítottam a szelephézagokat, kéziféket, kuplungot, karbit állítottam, hozzám nőtt, na(beteges autóbuzi vagyok).Azt volt a tervem(míg képbe nem jött a piros), hogy megtartom, és ebből építek "utcai harcost".Az OT ennél reménytelen.Igen ám, de a kaszni olyan mint az ementáli, a bal taposó konkrétan hiányzik, ha nem lenne ott a szőnyeg, simogatná a fű az ember talpát.És ez VÉGLEG kivont autó, amiről azt az infót szedtem hogy KPM vizsgára megy ilyenkor, ami orbitális szopás lehet.Szal ezért a piros lesz a befutó.
    DE!:DDDD
    Mivel a piros alkatrészei megvannak, abból lehetne OT(igaz akkor nem "élne" együtt velem, garázs, aztán néha találkozók:(..
    a sárga lenne a csapatós.Mit tegyek? Ti mit tennétek a helyemben?A melót nem sajnálom rá, papámmal csináljuk, már amit megtudunk csinálni.Ha kell, kipurendszert hajt alá...
    ötletek?vélemények?kritikák?köszi:)
    ha kell, majd nyomok képeket mindkettőről"
  • Szabi1991
  • GregSB
    Hivatalos: A Koenigsegg veszi át a Saabot.

Ezt is megéltük: végre megint skandináv kézben lesz egy skandináv márka :) (pontosabban gépkocsi márka, a Volvo Trucks mindig is svéd volt)
  • passatgt
    ez az:)
  • Máté94
    Olyan szépen tudok nézni.
  • Csabesz6
    És biztos megkapod majd:P
  • Máté94
    Ha 3 év múlva még itt lesztek akkor esetleg majd elkérek valakitől egy kocsit amivel friss jogsival felmehetek Pestre:D
  • Csabesz6
    :)
  • ChuckyHUN
    nem, amúgy pont nem érek rá...
  • Zetorg
    5000é szokták adni az amcsi rendszámokat
  • Szabi1991
  • passatgt
    Hi

Van egy MAY North Carolina 1985-ös piros/kék rendszámom, First in Flight feliratos kék repülővel és búzával(?) a háttérben

Ez ér valamit szerintetek?
  • Máté94
  • Csabesz6
    Ok, akkor még Chucky.Akkor az Tbánya..ühüm.Akkor 2x15 rongy
  • Máté94
    Persze.Ha nincs semmi hátsószándékod.:D
  • ChuckyHUN
    engem is engem is :D
  • cement
    lehet felnézek nemtom még... majd eldöntöm holnapig
  • Csabesz6
    Elvigyelek?$