101030
.
  • cement
    kia hondat koppint
  • R0zs0máK
    Hmm...annyira nem is hasonlít XDDDD
  • R0zs0máK
  • R0zs0máK
    Hmmmm mire hasonlít ez...

• cement
    akkor walaki kedveert spoilerben irok
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    sztem sem schumacher az, ahhoz o tul elfoglalt ember szerintem, hogy ilyen "piti" melora jusson ideje... bár ki tudja lehet hogy szorakozasbol csinalja mert elvezi.
  • Szabi1991
    úgyis kamu.. minek árulnál el hogy ki stig..
  • R0zs0máK
    Előbb azért illene odaírni, hogy SPOILER ALERT! :DDD

Én direkt nem néztem ezt meg youtube-on előtte :DDD
  • SötétBarom
    hm hm hm...
  • cement
    hm
  • desigo
    Esélyt sem kell adni az ilyeneknek és csak a visszapillantóból kell lesújtóan szemlélni őket távolodó apró pontként
  • Zetorg
    engem tegnap ledudált egy mercis...
    két sáv, külsőből lehet fordulni jobbra. egyenes piros, kanyarodó zöld.
    belsőben álltak sokan, külsőben meg csak 1 kocsi
    beálltam mögé, mögöttem meg jött a mercis és kanyarodni akart
    már messziről dudált és nyomta még kb 1 percig folyamatosan :)
  • Magnumrolcsi
    Rájöttem (eddig is tudtam), hogy sehol nem kell sokáig keresni a város "bolondjait" az utakon. :|
    Tegnap este Nyíregyházáról jövet hazafele egy mercis leakart állítani, mert még Nyíregyen a külső sávban mentem 50-60körül. Belsőben meg mellettem egy Thalia. Mercis megérkezik a Thalia mögé.. így megyünk egy darabig. Kicsit leszakadtam a Thalia mellől a mercis egyből indexel majd rámhúzza a kocsit, pedig látja nem fér be. Nyomtam egy dudát rá majd kicsit odaléptem. Thalia lemarad, mercis mellém ér, lehúzza az ablakot majd mondja álljak már meg, ránézek mosolyogva és mondom, hogy nem. Erre bekattant és Nyíregyet elhagyva nem engedte, hogy menjek mert rámhúzta a kocsit, leakart szorítani a palánkra .. Mondjuk ha megálltam volna és kiszállok igen kap egy ajándék verést boxerral.
  • R0zs0máK
    Jó hát utcai gumival dagasztani menni...mit vártak?
  • öregember
    szar ügy
  • maffioso
    hát ehhez igazábol nem nagyon értek mert tökhülye vagyok hozzá azt tom amit a srác mondott, az tuti h vmi cső elvolt törve azt megcsinálta meg picit állitott a motoron meg az alapjáraton de ennyi azota nemis ég mindig a lámpa de szokott, meg akitől vettük annak van bontva másik szondája és kicseréli ingyen, de még ugyis megnézi mégegyszer a faszi a hibakódot, a csere pedig jövő hét kedd körül esedékes, és énsi szeretném már végre minden kész lenne
  • SötétBarom
  • R0zs0máK
    acélból
  • SötétBarom
    Mi célból mész a ködbe?
  • R0zs0máK
  • fifi
    nem akarok beleugatni, de ha a lambdaszonda lett gatya, azt mielőbb csináld meg, mert egy idő után a katalizátort is kicsinálja...
    érdemes megnézni; nekem legutoljára a Cordobán csak a csokik rohadtak ki/le belőle, visszaillesztgettem ilyen szemes sarukkal, aztán kiöntöttem Eporapiddal, szóval 500Ft-ba került a javítás.
    lehet neked sem kell cserélni.
  • dieselG
    "Dísztárcsás" dvága, mobillal lekapva, mert el voltam olvadva a látványától mikor visszasétáltam hozzá. -.- Szerénytelen személyemmel megosztom veletek ezt a képet. Holnap go Anglia, jóéjt!
  • Csabesz6
    :D
  • R0zs0máK
    Az tény, hogy távol áll...oltcit sosem működött ennyit egyhuzamban XDDD
  • Csabesz6
    Még bírom:)
    Egyébként múltkor már megenyhültél picit.Öreg autó, ennyi.Az utóbbi időben meg nem nagyon törődtek vele, ráadásul francia.
    De nagyon távol áll az Oltcit ságától=)
  • R0zs0máK
    Én már nem is írok egy betűt sem :)))
  • Csabesz6
    swift

nekem meg beszart a gyujtótrafó.végre összehoztuk a samara szivattyúval az ablakmosó berendezést, erre ez a rohadék nem ad szikrát.
  • maffioso
    ezres swift de amig nem lesz kicserélve a szondája addig tutira eszik bazki sokat is...de amugy igyis elég jol birja de remélem azért ennél kevsebbet fog mert 10 körül eszik azért elég szar
  • Máté94
    Mibe?
  • desigo
    Legyen miből tankolniuk a drága céges Audikat :)
    ebben bezzeg tudják követni az EUs irányvonalat...
  • Balyy
    Vicces h a benzin árának 55%-a az államkasszát gyarapítja! Mocsok banda!
  • maffioso
    fakk má hát igyis örülök ha tok 3-4 naponta tankolni 3-4ezerér bazki...jo hát 17évesen ugye:D de bazdmeg:( selnél igyis 282volt minam akk 302lesz fasza
  • autoszimulator
  • R0zs0máK
    Elmennek a politikusaink a jó büdös picsába szvsz...
  • Borg
    2 hét múlva kb +20Ft
  • R0zs0máK
    Van rádió a kocsimban!!!! :DDD
  • cement
    en bebaszni voltam nem tudtam mönni
  • I.C.ram
    mar mesz is vissza?

Iden lehet lenezunk Flordiaba tesommal, de nemem erek biztosat mondani, mert tavaly is ez volt. :)
  • CSOCSO
    Kar hogy nem jottetek. ott voltam ket Xb-ssel. De amugy akkora volt az arena parkoloja hogy ha akartuk se talaltuk volna meg egymast. az a szerencse hogy a scionosak mondtak hogy ok az X sorba parkoltak lathato helyen.En azt hittem ti is jottok csak valszeg soha nem talaltuk volna meg egymast.De en neztem hogy kikmennek el. nem lattam piros ae86 ost szoval biztos voltam hogy nem jottetek. 10 ig dumcsiztunk. jo volt. majd jovore.
  • maffioso
    ma elszart a hegesztés a kipufogonmegint...jo modnjuk ez ideiglensen volt megcsinálva ahol hirtelen ellehetett érni szal amugyis szar volt meg hétfőn csinálja meg egy faszi rendesen addig rmeéltem kitart de hát nem...árpádtetőn mentünkt elég faszás volt, 4 fővel azokon a kis részeken is 120at simán kilehetett hozni belőle...ezres
  • Borg
    Pedig milyen fasza dolog. Vagy 5 kilóval nehezebb lehet darabja, mintha acélfelnin lenne :D