101030
.
-
Borg #75878 A kuplung kopó alkatrész, szóval nem oszt nem szoroz. Csakhát gecidrága egy szett :/ Nekem is érik a cseréje, így 200ekm felé... -
:) -
Biztos jó, már nagyon régóta gyártják, tehát valószínűleg nincsenek vele komoly gondok. Én mondjuk még a kuplunghalálom után is elfogult vagyok a márkával kapcsolatban :DD -
Mi a véleményetek a Fiat punto classicrol?Mert eddig még nem válaszoltatok értelmessen az előző kérdésemre! -
Tényleg antiolasz a dizájn, de attól még tetszik. Azért, mert szeretem az olasz autókat, attól még tetszik egy csomó minden ami nem olasz. :D
Alfát vennék, de ami kéne az drága eléggé. A mostaninál régebbi autót meg nem célom venni.. -
de ez annyira antiolasz dizájn:)
SZVSZ
Alfa?:P -
Ilyen kéne inkább :DDD -
Nyilván az lesz. *.*
10 éves pályafutása alatt ez az első eset, hogy nem tudtam vele továbbmenni. Ezt még megbocsájtom. :) -
Buy a Toyota! :)))) -
Az akksi meg a penész az én balfaszságom, a bovden meg nemtom. Gondolom valami szar utángyártott :c
De most kicsit én is haragszom rá :DD -
mert neked fiat kell:D -
Életem napja bazmeg. Reggel takarítás közben lemerült az akksim, a végén kiderült, hogy bepenészedett a pótkerék helye és azért van büdös, majd zárásként egy fél órája elszarta magát a kuplungom és nem tudok közlekedni.
:CCCCCCC -
Helo!
Mi a véleményetek a Fiat Punto Classicrol amit Szerbiában gyártanak?Ez a Grande Punto elödje.És akinek már van az meg van e vele elégedve és mikkel szoktak lenni a legtöbb baj
://[/IMG]
-
Akkor se az, ne erőlködj;)
Utána lehet nézni drifter.hu-n. -
HÁHÁ lemerült az akksim :CCCCCCCCC -
Main Entry:
1drift
Pronunciation:
\ˈdrift\
Function:
noun
Etymology:
Middle English; akin to Old English drīfan to drive — more at drive
Date:
14th century
1 a: the act of driving something along b: the flow or the velocity of the current of a river or ocean stream
2: something driven, propelled, or urged along or drawn together in a clump by or as if by a natural agency: as a: wind-driven snow, rain, cloud, dust, or smoke usually at or near the ground surface b (1): a mass of matter (as sand) deposited together by or as if by wind or water (2): a helter-skelter accumulation c: drove, flock d: something (as driftwood) washed ashore e: rock debris deposited by natural agents ; specifically : a deposit of clay, sand, gravel, and boulders transported by a glacier or by running water from a glacier
3 a: a general underlying design or tendency <perceiving the drift of the government's policies> b: the underlying meaning, import, or purport of what is spoken or written <the drift of a conversation>
4: something (as a tool) driven down upon or forced into a body
5: the motion or action of drifting esp. spatially and usu. under external influence: as a: the lateral motion of an aircraft due to air currents b: an easy moderate more or less steady flow or sweep along a spatial course c: a gradual shift in attitude, opinion, or position d: an aimless course ; especially : a foregoing of any attempt at direction or control e: a deviation from a true reproduction, representation, or reading ; especially : a gradual change in the zero reading of an instrument or in any quantitative characteristic that is supposed to remain constant
6 a: a nearly horizontal mine passageway driven on or parallel to the course of a vein or rock stratum b: a small crosscut in a mine connecting two larger tunnels
7 a: an assumed trend toward a general change in the structure of a language over a period of time b: genetic drift
8: a mass of planted flowers

-
:D! -
Na, ma eladtam a Merci coupe-t Harsányi Levente bátyjának. :) -
Borg #75860 Kukagörgető VB? -
koncsosgabor #75859 Friss hírek a VB-ről nézd meg! -
Megszokhattad volna már, manapság már minden autós, csapatós megnyilvánulást driftnek nevez a "szakértő" jónép. 

Tisztelet a kivételnek. -
Szabi1991 #75857 sehol, de ha nem írja oda, nem nézem meg én se, meg te se -.- -
A:D:D:D:DD:D kb, arcoskodásért 10pont! -
ocsmány egy kocsi, ára tuti jobb:) -
hol itt a driftelés? Én inkább azt a címet adtam volna a videónak, hogy "hogyan égessük el az egyik hátsó gumiját egy kurva drága autónak egy parkolóban, miközben rettenetesen faszul nézünk ki a volán mögött..." -
OOOOH Sh1t:D:D:D:d -
Szabi1991 #75852 
-
nana 
-
Sose fognak már a franciák megtanulni autót gyártani :) -
2010 Citroen C3
-
baszki, még néztem is a tagot, hogy miért lehet ő felelős olyan szerkóban, de nem esett le, hogy Stig :D -
Szabi1991 #75847 szép-szép.. de inkább MC12 kéne :D
-
dx #75846 na'jsz:) -
Az a ferka elég vaddisznó :D -
es telleg. ott volt az f1-en mutattak :) -
Szabi1991 #75843 szombaton f1-en időmérő alatt ült vki a boxba, stig ruhába és integetett..
eszembe nem jutott volna hogy másnap ő lesz stig ruhába.. :DD
amúgy a fekete FXX az ő gépe, így érthető ha ő ment vele.. én se adnám oda másnak hogy száguldozzon vele..
-
aszitted -
ZsirosKenyer #75841 gondolom hetente egyszer beugrik a ferrarihoz..
-Te schumi, szerinted fasza a gép?
-Lehetne jobb.
-Htx bai.
az F1 futamokon meg elkoktélozgat.
Szóval simán van ideje tévézni a topgearnél :D -
dzsizusz krajszt...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!minden f1 futamon ott van, a ferrarinak dolgozik, autokat tesztel segit a fejlesztesben. emellett csaladja van. nem hiszem h mindig van ideje felvetelekre angliaba utazni -
ZsirosKenyer #75839 mer mitől elfoglalt?
csinál vmit mostanában, vagy csak él a felhalmozott vagyonából?
[/IMG]