101030
.
-
Bemutatkozott aZ Új Citroen C3 -
nem is lenne ezzel semmi gond, HA a P+R parkolókat nem adták volna el irodaház alapnak jó pénzért, mert akkor mindenkinek milyen nagy volt a zsebe. -
Tatabányán sem bukott volna meg, ha $$$.... -
naja... Helyfüggő is... Tbányán haversrác Mitoja egy paróság miatt bukott meg, pesten le se szarták ... -
Műszakin ugyanez....MINDEN megkapja a műszakit, meg a zöldkártyát, ez (is) csak a korrupció melegágya...meg a lehúzás, persze... -
nem tudom pontosan hogy hogy működik, de ha raksz bele katalizátort, megkapja a zöld matricát. utána meg kibaszod... -
Ez se rossz.
Szerencsére nem lakom pesten, de azért figyelemreméltó, hogy mennyi bicskanyitogató hír van mostanában.. -
A zöldkártya is mekkora egy felesleges dolog.
Tele az út kormoló régi szutykokkal,IFÁkkal és hasonló kotványokkal.
Azok,hogy kaphatják meg?
botrány -
Itt pesten még istenes, mert a peremkerületektől eltekintve viszonylag jó a nappali/éjszakai tömegközlekedés...nade bazz...ha mondjuk agglomerációból jársz be akkor mit csinálsz? Fizeted a dugó díjat, a füstadót a kutyafaszát meg mindent? Én meg szopom a faszt, hogy nem használhatom a kocsimat fél évig, mert sárga plaketted, de a megemelt gépjárműadót és a kötelezőt fizethetem rá? Meg a műszaki sem tart akkor tovább? Ejnye kedves törvényhozók, valami el van itten baszva de igen masszívan... -
dieselG #75909 szájbabaszott zs tolvajok. -
vette a rák:) -
erre mondják kérem hogy az autó bizony itt keleten még lukszus, használja a tömegközlekedést
ja hogy az meg egy kalap szar, és megyeszékhelyeken kívül nincs/használhatatlan? hoppá. -
és akkor még szeretnék casco-t is kötni azok miatt akik elfelejtenek megvárni, ha rommá törik a kocsim... -
Fizetni kell
1. útadó
2. jövedéki adó benzinben
3. kötelező biztosítás
4. gépjármű adó
5. műszaki vizsga
6. zöldkártya
hát izé... -
"egy 280 lóerős (205 kW) autó után pedig 61 500 helyett 212 175 forintot kell majd befizetni a közös kasszába évente."
az meg a kurva annyukat, 4x annyit...
vicc ez az egész, és megint csak arra készteti az embert, hogy mi a francnak vegyek én új autót, a nagyobb szorzó miatt? főleg mert manapság a kocsik kW száma sem olyan alacsony, mint régen, így még az is nyomja fel az árat. regadó mellé pont jó. -
érzem, hogy még több lesz a "külföldi magyar"... -
Aztán ha már az emberek nem bírják fizetni akkor jöhet a kerékpár és gyalogos adó :P -
Na ez a vérlázító már megint!!!! -
2,5 alatt 100-on murván!!! kell ennél férfiasabb. :D
Group B forever. -
azért a nézők se kutyák, vagy 200an ideális íven :D -
Ennél férfiasabb tevékenység soha nem létezett, és nem is fog létezni soha többet. :) -
Sztem próbáld ki, és ha tetszik cselekedj ahogy jónak látod :) -
Borg #75896 Automata váltóhoz valami nagyobb, alacsony fordulaton nyomatékos motor kellene. A kicsi pörgőssel nemigen illik össze. -
Nézd volt már 9 féle hondám, ilyen még nem volt és a felszereltség is tetszik.
Mondjuk automata váltóssal még nem mentem de talán Hondáéknál ez is jól lett megoldva. -
Borg #75894 Egyébként miért pont automatát? Ehhez a karakterhez nem nagyon illik.. -
Egyre jobb :D -
Borg #75892 Csak viccelt. Valójában 2 fél autóból :D -
Ne má ez komoly. :D -
Két autóból volt összeheggesztve :DDDDD -
Na mesélj, tapasztalat? -
dx #75888 :D,
családon belül azért teljesen más valóban. -
ZsirosKenyer #75887 nekem is ilyen autóm volt.
szinte teljesen kompatibilis az EU/JP verziókkal, szal nem gáz. -
Sziasztok
Egy ideje szemezek már ezzel a CIVIC-el, szerintetek gond lehet az USA-s összeszerelés, gondolok itt esetleges alkatrész pótlásra. -
ki az az őrült, aki megbízik az órában lévő km-ben? -
kivéve CSabi :D -
ki az az őrült, aki franciát vesz ????? :DDD -
Ki az az őrült, aki itthon 6 éves franciát vesz? :P
-
Na én pont ezért nem merek majd soha autót venni, csak gondolkozom rajta mindig, hogy mi kéne :DDD
Btw. a fiat 0km óta a családomé, az 100% safe vétel volt. -
dx #75880 Érdemes elolvasni!,főleg SB neked:) -
dieselG #75879 dógozni:)