101030
.
  • GregSB
    Mégsem a Magnáé lesz az Opel?
  • GregSB
    Félig OFF, de létezik ettől nagyobb égés? :DDDDDD

• autoszimulator
    rádmegy az apeh, de ha nincs más oldalról necces ügymeneted, akkor sok mindent nem tud kezdeni veled, ha minden hivatalos. és lassan elérjük, hogy ha minden hivatalos is megéri a dolog...
  • N3TuddKi
    ha tartós bérled esélyük sincs rádszállni...
  • DJ Skyline
    Chevrolet Corvette 1984 Commercial, beteg. :D de tetszik, legjobbak a régi autós reklámok.
  • I.C.ram
    Méeg szerencse, hogy az überszopás előtt sikerült eladnom a kocsit. :) Köv autó meg úgyis OT rendszámos lesz. Azzal nincs semmi ilyen galiba.
  • R0zs0máK
    Sajna manapság nem olyan egyszerű móka a külföldi rendszám, mert azokra előszeretettel rászáll az adóhivatal...meg a vagyonosodási adó meg a kurvaisten...
  • R0zs0máK
    Ez csak azért kurvajó, mert most vettünk autót...apám odáig lesz meg vissza, hogy jövőre 4x annyi lesz a teljesítmény adó...
  • Ronny
    igazi proli gondolkodás...
  • broman191
    Én is gondolkodom egy ilyenben, tetszetős!
  • SötétBarom
    Pont ez bassza az én csőrömet is, ilyen terhek mellett lassan már osztrák rendszámmal is megéri autót futtatni, ha meg nem csak egy van, akkor főnyeremény. Elmennek a picsába.
  • ChuckyHUN
    inkább 250-300 kw lenne...
  • autoszimulator
    de őszintén, manapság a 125kW az micsoda? egyáltalán nem unikum, és onnantól az a kétszer annyi fizetése, kicsit meredek. és nem azért, mert nekem is fizetni kell, pedig nem luxus az autóm.
  • Gabor1990
    Ezen felül a nagyobb teljesítményű autók esetében belép a vagyonadó szorzója. 125 kW-nál (168 lóerőnél) erősebb autók esetén a teljesítményadó kétszeresét,

tehát 77760 ft-ot kell fizetni..
  • N3TuddKi
    pont azok akikről most beszélsz vesznek német, szlovák, amerikai, lichtensteini stb rendszámos autót.
  • GregSB
    Erre az autóra, mivel 9 éves a jelenlegi 32400Ft helyett 38800-at kell majd fizetni. Na bumm.

A durva, 4x-es növekedés a 3 évnél fiatalabb 280+ lovas kocsiknál lesz csak. Nincs ezzel semmi gond. Aki ki tud adni 10+ millát egy ilyen kocsira annak ne okozzon gondot kicsit jobban hozzájárulni a közterhekhez...
  • Sly9119
    Nem pont ilyet, de neten már rá guugliztam a témára Head-Up Display

• Máté94
    Ilyet biztos nem:D
  • Sly9119
    És lehet ilyet valahol szerezni venni ?
  • Borg
    HUD.
  • Sly9119
    Ez kimaradt, Peugeot 3008 Crossover reklámjából van a kép.
  • Sly9119
    Sziasztok Segítséget kérnék, a képen látható "kijelzős üveglapka" micsoda pontosan? Külön lehet ilyet vásárolni, vagy csinálni?
    -Hol mennyi hogyan?
  • Borg
    Luxus, mivel használati értéke nincs.
    (más kérdés, hogy extra adót emiatt kell-e kivetni rá)
  • SötétBarom
    Most őszintén, szerinted ez luxus???
  • SötétBarom
    De aki mondjuk leszarja milyen autója van, viszont évente 4x nyaral meg 3x síel az nem fizet. -.-

Ha viszont valakinek ez az élete, és mint hobbira áldoz az autójára azt torokbakúrják. Azt nem értem mi a puha faszér nem lehet az eurotax érték alapján adóztatni, miért kell kitalálni mindenféle faszságot :|
  • autoszimulator
    egyáltalán nem így van ez, csak a közfelfogás szerint akinek több pénze van, az szopjon eres brét. egységes teherviselés kell, akkor a szegényebb nem fizeti el a gatyáját, a tehetős, aki meg megteheti, hogy megkerüli az egész rendszert, nem fogja megkerülni.
  • R0zs0máK
    faszomat azt...
  • LaszloLedzenyi
    akinek ilyen erős autóra telik az igen is fizessen többet, válalljon több terhet.
  • SötétBarom
    /join
  • R0zs0máK
    Igen, de nem zavaró, mert le van állítva a fényszóró, meg annyira alacsony a kocsim, hogy egy régi swift mögül sem látok ki :DDD
  • Zetorg
    pf
  • cement
    nekem rendben van a kocsim.

gaz vagyok?
  • Zetorg
    nem stimmel a motorszám, körbe fólia, nagy kerék, nagy fék, katalizátor nincs, akkor még vágott rugók és halott gátlók elöl

átment. jó vagyok?
  • N3TuddKi
    az én autómban digit kmóra van ami nem működik, de lefényképezték az óraállást :Ð
    hátra fel kellett raknom az EU-s lámpát, de azon az index akkor folyamatosan világít, ha fékezek.
    elöl meg...

és igen ez is átment.
  • cement
    akko este reflektorral kozlekedsz vagy hogy?
  • R0zs0máK
    Nekem nincs tompított fényem, nincs bekötve az első két helyzetjelző, a jobb hátsó helyzetjelző nem ég, a két hátsó rendszámtábla világítás nem ég. Ja meg a komplett műszerfal világítás. (a tompítotton kívül az összes többi egyszerre ment el, szóval valami kábelköteg hibája lehet, vagy nemtom)

Átment a vizsgán? Át.
  • N3TuddKi
    jó az már más kérdés, hogy nem EU-s lámpa volt az autóban... :Ð
  • R0zs0máK
    Ugyan hagyd már :DDD
  • N3TuddKi
    de most már megnézik, vagyis ránéznek, mert képi felvétel kell, hogy legyen az autóról. nekem legalábbis így volt 2 hete.
  • autoszimulator
    na hát ez a durva ebben. egyre drágább, és sokszor meg sem nézik a kocsit, csak adják a papírt.