101030
.
-
Roll93 #76038 apa azt nem akar, mert azt mondja sokat lát belőle az utcán :D
de ezek szerint az alfára szavaztatok :)
neki is azt jön be nagyon
köszi szépen a válaszokat! -
Nagyon beteg dolog,de kéne:DD -
Vegyél inkább egy pár éves Accordot ;)) -
arrol beszek hogy altalaban a turbos autoba nem tesznek tesco benzint hanem a premium az ajanlott ( meg a kezikonyvben is ) mikozben egy sima toyotaba a sima alap az ajanlott es nem is kell jobbat tenni bele mert felesleges -
Igazad van. Monyó n+1 ilyen sztorit mesélt ilyen A6 vásárló hülyegyerekekről..
-Helló, kéne lengőkar, mennyibe kerül???
-25 ezer/db..
-Aha, az nem rossz, akkor kéne egy jobb oldali..
-A négyből melyik?
-:o khtx bai. -
ZsirosKenyer #76033 a környezetemben ezt látom.
Régebben sokszor lógtam egy bontós haverommal, jöttek be az audisok ... "őőő de hogyhogy ilyen drága??...hát akkor azt majd legközelebb inkább"
ez az én véleményem. Ha kutatnánk, lehet kiderülne pont fordítva van. -
ZsirosKenyer #76032 akkor miről?
hogy itt szokás-e drága cuccot tolni a gépbe?
ofkorsz.. aki szereti az autóját az igényesen ápolja, én is folyamatosan prémium cuccokkal etetem az enyém, pedig ez csak egy csöves civic.
Aki A-B ingázásra használja az autóját az hajlamos tesco-s olajat tenni bele, hisz "végülis csak nem olyan rossz" ..meg "majd úgyis eladom p*csába oszt kész" -
ebben határozottan igazad van. én csak a tényt közöltem, hogy az audinak valami nagyon nem sikerült :)
én is az Alfának adnék +1et. -
de en mar megint nem errol beszelek. ertem amit mondasz. ez a te velemenyed. de en nem ezen akarok vitatkozni :) -
ALFÁT.
+1
de csak ha eléggé fanatikus vagy ;) -
Ez mekkora butaság...
Miért kell általánosítani? -
baszus, ezen még sosem gondolkoztam, viszont ezzel nagy igazságot írtál le, most végigtűnődve valóban így van... -
ZsirosKenyer #76026 alfát szerintem high quality cuccokkal kényeztették, mert általában alfát autószerető emberek vesznek.
Az audik veszélyesebbek, sok a pózer, akik az utolsó garasukból köhögik ki a vételárat, csak hogy sukárnak érezzék magukat, de szervízre már nincs kess, ezért megy az ócsó gányolás. -
Alfásként egy kicsit elfogult vagyok, de szerintem a 166 jobb választás az A6-nál. Mint minden használt autónál itt is az állapot a legdöntőbb szempont, nagyon rá lehet fizetni egy rosszul karbantartott autóra. Ha nem ragaszkodtok a benzineshez, a 2.4-es dízel is jó választás lehet, dízelhez képest a hangja nem rossz, keveset is fogyaszt, és nem mellékesen megy is rendesen. -
most eppen arrol beszeltem hogy a turbos autoknal nem lehet a kozepes benyat tankolni meg olajat sem. -
volt egy szériahiba a 1.8T audi motoroknál. rossz volt a turbocsapágy kenését biztosító olajcső és akármilyen olajat használtak. lerakódott az olajsár és eltömődött a cső. -
Alfa. PONT. -
ZsirosKenyer #76021 MÉLYTOROK ALERT -
igy van.. olajbol is jobb kell meg benzinbol is...
vagy ez magyarorszagon nem igy megy? -
szerintem egy 5-6 éves autót már eléggé szemügyre kell venni, mielőtt bármilyen döntést is hozna az ember.
szerintem az A6osba kicsi ez a 4 hengeres turbós motor és elég soknak volt turbo problémája a turbóhoz menő olajcső elkoszolódása miatt. -
Roll93 #76018 köszi a gyors választ!
még várok VÉLEMÉNYEKET :)
-
"Audi cigóknak való"
-
és persze kényelmes, meg a mienk annyival más hogy 3.0 és sport alváz[rugók stb.] -
Alfa Romeo 166 [ nekünk is az van remek autó megbízható gyors és rugalmas]
Audi cigóknak való xD
De ezt ne mi döntsük el hanem te mégis a te autód :] -
Roll93 #76014 és ez az új Alfa már megbízható? -
Roll93 #76013 sziasztok!
szerintetek melyik autót érdemesebb megvenni????? egy
Alfa Romeo 166-ost 2004-es (új orr részes) 2.0 150 LE 2.350.000 Ft-ért
full extra,bőrkárpit ez is
vagy pegig egy Audi A6-ost 2002-est 1.8 T 150 LE 2.250.000 Ft-ért
Felszereltség:
ABS, ASR (kipörgésgátló), CD-s autórádió, ESP (menetstabilizátor), HIFI, automata klíma, bőr belső, centrálzár, csomag rögzítő háló, dönthető utasülések, elektromos ablak, elektromos ablak(elöl-hátul), elektromos tükör, első tulajdonostól, fedélzeti computer, fűthető tükör, fűthető ülés, függöny légzsák, garázsban tartott, immobiliser, isofix rendszer, keveset futott, ködlámpa, könnyűfém felni, légzsák kikapcsoló, nem dohányzó, oldal légzsák, rendszeresen karbantartott, riasztó, szervizkönyv, szervokormány, színezett üveg, tempomat, törzskönyv, utasoldali légzsák, vezetőoldali légzsák, állítható kormány, ülésmagasság állítás
a válaszotokat előre köszi!
faterom az Alfára van nagyon beindulva
-
Nem hiszem el, hogy nem volt az építkezésnek egy pillanata, ahol valaki ne tűnődött volna el, hogy hmmmmmmmmmmm...... -
Muhaha
-
Az egész sorozatot:D nagyon hülyék x] de Ken Block-ot :] -
Ez igen :-) -
Szabi1991 #76008 jól tolja, de a technika sokat segít neki :p -
Captian Slow :DD -
May-t? -
:o -
imádom ezt az ember<3 -
autós,motoros,repülős pillanat a végén elég komoly
-
Szabi1991 #76002 [center] -