101030
.
-
Aha.Ok.Csak érdekelt a dolog:)
Pedig jónak tünt de mondjuk ha az ember akar egy mobilt venni ebay-en akkor megteheti,hogy visszautasítja? -
ha nincs megadva minimálár akkor igen, de általában meg van adva és 1000 dolcsi nagyon kevés pénz egy új autóért. szóval elég valószinűtlen. -
nem... ha nem eri el a kivant arat akkor nem kell oda adnia az autot.
ha nem eri el azt az osszeget akkor reserve not met van. nem lesz tied az auto. tiszta faszsag mert a licitnek onnan kene kezdodnie amit az ember akar minimum erte. na de mindegy. regen sokszor lattam mikor a zsir suprak ilyen 10 ezer dodonal tartottak en meg kesz voltam hogy mar enyem lehetne... ja... 2 nap es mar 30 ezernel tartott az auto -
ha minimálár nincs megadva, vagy ezer alatti, akkor persze. de ez nem túl valós szituáció. -
És ha tényleg letelik 1000-nél akkor övé a kocsi?:D -
létezik, hogy hirdetik, de mire leütik már nem 1000 az ára vagy matchbox :D -
Amúgy létezik olyan,hogy ebay-en akár 1000$-ért vegyen valaki egy vadi új kocsit?
-
vetekszik a Margit-híddal
-
na az is egy régi konstrukció, gondolom az idő megette már...... -
Alap, hogy este kéne az ilyet csinálni amikor alacsony a forgalom. -
Hát amíg az építőipari cégek 4x es áron dolgoznak, és még ki is spórolják, plusz lopják az alapanyagokat, addíg ez lesz :D -
Már?
Még csak most lett átadva... Birom az ilyeneket:DD Leaszfaltoznak egy utat aztán 2 hét múlva felbontják "törött vízcső" címszóval.
-
a Megyeri hidat is javítják. reggel láttam. -
Utálom,ha valami szar akkor az miatta van:DD -
ZsirosKenyer #76064 Demszky? -
Jólvan Demszky,ügyes vagy bazdmeg!! XD -
úristen, idiótái. alapból, miaz hogy autópályát KÁTYÚZNI? -
ILYEN a világon nincsen....miért van az, hogy nálunk CSAK IDIÓTA BALFASZOK ülnek felelős pozícióban??? -
Szabi1991 #76060 hát te tudod.. :D
most így tuti nem vágnék bele, de ahogy ismerlek elég faszályos lesz 1x, szal sok sikert ;) -
Ezzel nincs is semmi gond,megértelek. Ha kertesházban laknék akkor már én is vettem volna magamnak egy régi felújítandó autót,igaz nem Ladát. Én 82-es Opel Commodore-t nézegettem pár hónapja. 2.5-ös 3 sebességes automatát:) Ilyen csak zöld színű:
Poton pénzért árulták/árulják és még nincs is annyira lelakva.
Közben megis találtam. Nem tudom miért,de nekem mocskosul tetszik ez az autó:) De ugyis fogom itt kapni az oltásokat,hogy szar Opel stb-stb,de ez tetszik. -
3/1 -
Igaz nem is használható egyik sem :DDD -
az fix -
neked legalább nem hitelre van véve minden kocsid... -
Nem vettünk semmit:)
A piros UV-s rendszámú volt, Apumék vették anno amikor születtem kb(nem tuti).Idős házaspártól vették, nagyon patent állapotban, itt feszít az egyetlen megmaradt, kicsit már foltos kép róla.Öreg néni eladta, miután meghalt az ura.Faterék megvették, aztán később eladta az egyik országos cimborájának.Egyik este elaludt, ledózerolt pár kukát meg bokrot vele.Kilakatolták, aztán egy ideig Lábatlanon,(asszem) utána egy jó ideig Almáson állt.Ideiglenesen kivonta, gondolta később jó lesz megcsinálni, de ő igazából nem autómániás.Buszokkal foglalkozik inkább, meg a hajók érdeklik.Látta hogy én nagyon be vagyok sózva a toldozott foldozott "roncs"-ra, mindig amikor arra jártam nézegettem.Nekem egy emlék...rendes volt, mondta hogy elvihetem ingyen, elég sokat rágtuk érte a fülét hogy odaadja(ugyanolyan mániákus gyűjtögető mint a Papám vagy én.)
A sárgát egy éve vettük faterral ilyen jogsi előtti csapatós, berhelhetős, kezdő szerkezetnek.Azt végleg kivonták a forgalomból, így azzal sok mindent már nem tudok csinálni.Hegeszteni gyakorolni tökéletes, több rajta a lyuk mint a lemezfelület.
Viccesen hangzik, de a piros jobb állapotban van.Cserzett az is össze vissza, de simán javítható, persze kurva sok melóval.Nekem egy emlék, hozzánk tartozik, autóőrült vagyok, pont az ilyen korú/kaliberű típusokat szeretem.(Páran itt már ismerik az elvetemült mániámat).
Háttér van, ha nem is mindenhez.Nagypapám nagyon faszán tud hegeszteni, ideje megtanulnom.Alkatrész dögivel, időt meg ugye arra szakít az ember amire akar, meg amit SZERET CSINÁLNI.
Na kb ennyi, csak már a tököm tele van hogy páran nem tudják megérteni ha valaki szereti saját maga megalkotni azt, amit később használ. -
ja ohv igazi papás motor
egy ismerősőm nemrég adta el a 125-ösét,az utolsó gyártott darabok egyike volt olyan 90 körüli
valami 50 ezerért vette egy öreg fószertól 80 ezerrel az órájában
2 évig hajtotta,aztán eladta 80 ezerért!:)
jó volt vezetni,de úgy rohadt mint még semmi,meg zuhogott a motorja
egy kormányváltós régilámpás kéne is!
-
Ami egy nyomórudas szar, a ladában meg rendes SOHC motor van... -
Hát a 125-ösben még a régi Fiat 1500-as motorja van azt hiszem.
Mondjuk az igaz,hogy több Lada van mint nagypolák. -
szerintem a ladák jobb kocsik mint a 125-ös
a lada motorja modernebb,sokkal több van belőle,több az alkatrész,
a 125 futóműve jobb meg kényelmesebb,de a lengyelek nagyon szarul gyártották le őket -
Kérdezhetek valamit? Nem görénységből egyáltalán! Csak érdekel.
Miért nem Polski 125P-t vettetek? Azok műszakilag jobbak mint a Ladák. -
Nevetségesek vagytok. -
Nem:D -
Neken is eyt jutott eszenbe
Off
Ho lehet allitani a billentyuzet nzelvet.Met a regi elromlott es csak nemet kiosztasu van. -
:D -
ugye az a kis barna gyerek nem te vagy :DDDDDD -
No komment:). -
Előbb-utóbb a kert tele lesz alkatrésznek való autókkal xD -
Nagyszerű, vettél két rakás szart...okos... -
"Haza"értek:) -
Alfa