101030
.
-
Szabi1991 #76198 és az nem felújítás ? :)
110.000 Ft - AE86 2 ajtós (Trueno, bukólámpás) kasztni üresen 75%-ban kilakatolva, magyar törzskönyv, forgalmi, rendszám.... ebből de jó autó lehetne még, de félek bontóba kerül majd és nem a versenypályákra :/ -
Én is :))) -
egy ideje fent van, lenne zsém már hoznám is el...lassan szerintem elbontják. -
csak nem basszus, mondj majd köridőt kiváncsi vagyok -
felújítani nem nagyon kell, ki van lakatolva...megvenni kell a többi cuccot, meg összerakni kell :DDDD -
Add el az Opelt:D -
Szabi1991 #76192 gyá.. bárcsak lenne rá zsém (felújitani) :/
-
Addigra remélem lesz fékem is, hring-re erőteljesen kell :DDD -
Oké, aug 24-én lesz nyílt nap úgyis :P -
Azt azért majd vedd videora =) -
Pontosan, sok a kanyar, viszonylag kevés az egyenes...de egyébként a hungaroringen is fogható az impreza sti :) -
Nem, a hacsi alatt van versenyfutómű :) (viszont nincs alatta fék :) -
Euroring
-
azt az sti-t egy 12eves kislany vezette?
-
most vasárnap megfutottam ugyanazt az időt euroringen hacsival, amit egy gyári impreza STi tud :))) -
hat szerintem atlagosak. bar biztos van benne valami kis plusz a boxer meg az awd miatt de nem hiszem hogy nagy durranas, viszont a szerviz meg pont ezert macerasabb es dragabb is talan.
meg hogy ha az ember meglat egy imprezzat egybol az STi-re apellal kezd orulni es ha jobban megnezi es latja hogy csak egy mezei sima kétezres vagy egyötös alap modell akkor lesújtóan int hogy jaj ez nem is jó. -
Szabi1991 #76182 passz, de kéne még ez a piros is így ahogy van.. :DDD -
Tényleg, ezek a nem STi-k jók? -
nekik nem vot penz, osszedobtak paran kb 2ezer dolcsi azt jo moka szetkurni :D -
Szegény bubu :( -
ez gecijo, jol parodizalja blockot :D -
igen, ismerősöm fia, kapta már az ajándékot is :) -
Szabi1991 #76176 bazz.. XD
-
Gondolom.. -
ZsirosKenyer #76174 Most egy pillanatra esküszöm beszartam.
ugye ő az?
mer akkor megúsztam... -
"A Júniusi gyorshajtók Vas megyében: lakott területen kívül a 86-os számú főút Váti elkerülőn a megengedett 110 km/h sebesség helyett a gyorshajtó 174 km/h sebességgel közlekedett egy Honda személygépkocsi vezetője."
Tevótá. -
ZsirosKenyer #76172 a mondandóm eleje lemaradt..szal most melóban volt időm olvasgatni a jogszabályokat és kiemeltem a lényeget az alábbi hsz-ben -
ZsirosKenyer #76171 olvasgatni az NKH által betartott jogszabályi rendelkezéseket.
A lényeg kiemelve:
egy jármű olyan átalakításához, amely eredményeképpen a jármű közlekedésbiztonsági és / vagy környezetvédelmi tulajdonságai előre láthatólag meg fognak változni, az átalakítás előtt közlekedési hatóság előzetes
engedélyét kell kérni.
A jármű átalakításához előzetesen engedélyt kell kérni az NKH, a jármű tulajdonosának/
üzemben tartójának lakóhelye szerint illetékes regionális/megyei szervezeténél, az ott
ingyenesen beszerezhető űrlap kitöltésével és benyújtásával.
A kérelmeket az NKH területileg illetékes regionális igazgatósága azok tartalma szerint minősíti,
és ennek megfelelően bírálja el.
A szakértői vizsgálatot végző szervezet által készített szakvéleményt a hatóság a kérelem
elbírálásakor figyelembe veszi. A szakértői vizsgálat költségeit a kérelmezőnek kell viselnie.
Az átalakított jármű csak akkor helyezhető forgalomba, ha a szakértői vizsgálat tanúsította, hogy
a vizsgált közlekedésbiztonsági és (vagy) környezetvédelmi jellemző(k) az eredeti állapothoz képest nem romlottak.
Az átalakítási engedély nem korlátlan időtartalmú, 1 évig érvényes. Az átalakítási engedélyben
szereplő határidő nem hosszabbítható, az arra irányuló ismételt kérelmet egy új eljárás
keretében bírálják el. Az átalakítási munkálatokat az átalakítási engedély birtokában szabad
csak megkezdeni, az abban foglaltak figyelembe vételével.
Az átalakítási engedély birtokában átalakított járművet az NKH regionális igazgatóságánál
időszakos vizsgálaton be kell mutatni.
Ha a jármű ezen a vizsgálaton megfelelőnek minősült, akkor a járműre jellemző új adatokat a
kiállított „Műszaki Adatlap”-on tüntetik fel.
Tehát Hiába a TÜV stb, kell külön engedély is, tehát gyakorlatilag a rendőr bármikor elveheti a forgalmit egy lájtos ültetőrugó miatt is. -
"bemutatott TÜV ellenére is elvette a rendőr a forgalmit "
akkor a singálót azonnal fel kell jelenteni... -
Igazából az egészben az a csúnya, hogy téged kúrogat a yard, hogy miért van leültetve az autód, meg miért van rajt nagy kerék (ezektől tegyük hozzá, hogy javul a fékhatás meg az úttartás is), azt viszont soha a büdös életbe nem fogja kiszúrni, hogy pistike 0%-os lengéscsillapítokkal keni neki, és bőven tűlvan az életveszélyességen.. Nem beszélve az égbe világító lámpákról, meg a pofa nélkül vassal fékező arcokról.. -
Sztem érdekes :) Nem kéne...de biztos jó autó, mert toyota :DDD -
Ritkaság, kultusz, miegymás...
Nekem is sok olyan autó tetszik, amitől az átlagember gyomra felfordul, vagy egyszerűen csak átnéz rajta:)
Speciel az xb abszolút nem hoz lázba. -
egyre több ilyet látok itthon. Mi a jó ebben, miért szeretik vajon... -
Borg #76165 Vajon felnyittatná a motorháztetőt, hogy van e benne utólagos xenon? :DD -
esetleg...(milyen fura, hogy ez is xB :)))
-
Borg #76163 Ezzel kéne begurulni egy ilyen vizsgaállomásra...:D
-
De minden autóhoz megvan a gyári futóműbeállítási érték, amihez van viszonyítási alap, gondolom :)...igen, elég régre visszamenőleg, -
Borg #76161 Kerékösszetartás ok, mert a kormánygeometriát befolyásolja. Viszont ezt egy mezei futóműbeállítással be lehet lőni, szal az ültetés sokat nem zavar a képen.
A kerékdőlés meg a csapterpesztés meg olyan dolog, hogy nyilván egyik autón ilyen, másikon olyan gyárilag is. Lásd pl régebbi ford sierra vagy ilyesmi, aminek kb 45 fokban dőlnek a hátsó kerekei :D Namost honnan tudják ők, hogy mennyinek kéne lennie, meg ahhoz az autóhoz mennyi az ideális? -
csak tudnám, hogy egy porig ültetett autóval kinek, minek okozol kárt? max magadat szopatod ezeken a trágya utakon -
lehet, énis hallottam, h vigyázzak mert civilben mérnek meg minden és a kurva anyjukat, bár nekem mostmár nincs kocsim szal nem sokat vezetek, de ti vigyázzatok:D